e moj Ivek, evo ti još jedan savjet – prebaci sve u Zabu – svaka transakcija neovisno o iznosu naknada je 1 kuna [smiley2]
Hvala, ali od tamo sam pobjegao glavom bez obzira. Bili su vrlo nekorektni prema meni u mnogo aspekata. [smiley10]
Upravo dokupih FNVC, tu se ne može pogriješiti, samo je pitanje koliko će donijeti.
i kada? [smiley1]
SIMPSON:
”
Upravo dokupih FNVC, tu se ne može pogriješiti, samo je pitanje koliko će donijeti.
”
i kada? [smiley1]
Znači skupio Marijan za prasiće za praznik rada. Ovo je dionica ( je li uopće dionica ) za one koji riješavaju sudoku.
ovoliko ce ivek imati kad ulozi u petrokemiju i djuru [smiley2].
ovaj photoshop radi cuda sa brojkama. sve je moguce na ekranu.
Što ste se sada uhvatili gospodina Iveka.
– pa ivek vam je jedan prosijećan Hrvat, je da ima primanja malo ispod prosijeka.
– ali štedi čovjek. još od malih nogu, možda je i škrtavi Zagorac.
– nije kao Vi obični investitori da ide po birtijama, ili kupuje skupe kante od auta.
– ni ja mu nisam ravna priznajem, puno puno je jači od mene.
– možda bi i ja imala više kad bi manje trošila i štedjela.
– ali ja se zabavljam, puno trošim, pa i kockam, malo radim, ili puno kako se uzme ovaj rad na burzi, ali me zato burza novčano stalno nagrađuje.
– do sad sam svaku dividendu uložila u sebe, samo jednom se živi, a bankovni račun mi nije ni nalik Iveku, često je prazan.
Pozdrav !
– jesi li ikada probala ili razmišljaš o forexu
– nema fondova
– nema dokapitalizacija
– nema 10 limita
– nema provizije
– ?
Što ste se sada uhvatili gospodina Iveka. – pa ivek vam je jedan prosijećan Hrvat, je da ima primanja malo ispod prosijeka. – ali štedi čovjek. još od malih nogu, možda je i škrtavi Zagorac. – nije kao Vi obični investitori da ide po birtijama, ili kupuje skupe kante od auta. – ni ja mu nisam ravna priznajem, puno puno je jači od mene. – možda bi i ja imala više kad bi manje trošila i štedjela. – ali ja se zabavljam, puno trošim, pa i kockam, malo radim, ili puno kako se uzme ovaj rad na burzi, ali me zato burza novčano stalno nagrađuje. – do sad sam svaku dividendu uložila u sebe, samo jednom se živi, a bankovni račun mi nije ni nalik Iveku, često je prazan. Pozdrav !
Please daj nam šapni gdje izlaziš ( noćas si tulumarila), trošiš puno, otkrij nam ta luda
mjesta.
P.S. Nije sve u lovi nešto je i u dionicama
fazan: ” SIMPSON: ” Upravo dokupih FNVC, tu se ne može pogriješiti, samo je pitanje koliko će donijeti. ” i kada? [smiley1] ” Znači skupio Marijan za prasiće za praznik rada. Ovo je dionica ( je li uopće dionica ) za one koji riješavaju sudoku.
Ne znam što je “sudoku” ? A je li FNVC dionica pitat ću te još ove godine ! Prvi paket sam kupio po nekih 520 kn. neda mi se tražiti kada točno ali negdje lanjskog ljeta ili jeseni, pa nije to tako loš rast.
http://vjekoslav.info/sudoku.htm
i mene zbunilo, ali zato google rješava sve nedoumice
Za one malo upućenije evo linka na stranicu gdje igraš online sudoku s raznim protivnicima. Sorry na OT.
Što ste se sada uhvatili gospodina Iveka. – pa ivek vam je jedan prosijećan Hrvat, je da ima primanja malo ispod prosijeka. – ali štedi čovjek. još od malih nogu, možda je i škrtavi Zagorac. – nije kao Vi obični investitori da ide po birtijama, ili kupuje skupe kante od auta.
Ma nisam se ulovio njega, nego sam se malo poigrao s “njegovim racunom”. Ipak mi je photoshop primarni alat za zaradu novca, tako da mi je trebalo cijelih 5 minuta da nadodam koju brojku. Sad ti uoci razliku izmedju moje i njegove slike, i reci koji je dokument pravi.
Pronadjite tri razlike, i osvojite nagrade nasih sponzora [smiley2].