Best buy – komentari i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Best buy – komentari i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Vaš link …
molim te ako mozes pojasnit smisao tvojeg stavljanja ovih linkova(koje uopce ne citam( prije nego te stavim na ignore ? hvala ..

"Nikad čovjek ne može da kaže onoliko mudrosti koliko može da prešuti gluposti" top spameri 1 serislav 2 zorangutan 3 trial

Vaš link …

Vaš link …

Ako već stavljaš link hajde,please,zahvati koju riječ iz naslova da ne otvaramo bezveze svaki link.Vidi Jamesa kako to školski radi.

Best buy.

– ima li nešto pametno ???
– slabo mi nešto pišete o dionicama.
– većina vas se dala u politiku i komentare na istu, ali od toga vam nema kruha osim ako niste u toj politici i živite od iste.

– I love this game.
Pozdrav !

Best buy.

– većina vas se dala u politiku i komentare na istu, ali od toga vam nema kruha osim ako niste u toj politici i živite od iste.

– I love this game.
Pozdrav !

OVFCE I pokoja krava.

[b]black HuRTs[/b]

Best buy.

– I love this game.
Pozdrav !

Najpametnije je kupovati Dalekovod!!!
Neću objašnjavati zašto!

I svakako nije pametno kupovati KODT po 11xx jer ide to na 700kn.
Iz kojeg razloga? Končar je u problemima većim nego se zna. [emo_palacd]

Po meni definitivno nije pametno kupovat KSST jer tu cijena dugorocno tezi ka nuli,ali za to treba otvorit temu bad buy ili bye bye.

Uvik ɐɹʇuoʞ ! Sitne duše mogu da mi puše!!!

Vaš link …

Najpametnije je kupovati Dalekovod!!!

– pitala sam ima li što pametnog za kupiti.
– te najpametnije me ne zamimaju.

– Splićo, bi li ti nama mogao napisati koliki je tvoj financijski gubitak u ovom tvom najnovijem financijskom ciklusu, odnosno koliki zgubitak si “mezio”.

– gledam temu DLKV, tamo ti je na 60kn bilo dno.
– trenutno je na dnu dna.
– kada prognoziraš, jer ti si prognozer ono pravo dno ???

– I love this game.
Pozdrav !

Po meni definitivno nije pametno kupovat KSST jer tu cijena dugorocno tezi ka nuli,ali za to treba otvorit temu bad buy ili bye bye.

– zašto ne bi bilo pametno kupti KSST ???
– uz dobar marketing ta dionica ide na 7.000kn, i od te zarade se može kupiti stan (ako mi ne vjerujete pitajte gospona Smarta).
– kupite ju jeftino, ono najjeftinije, malo toga.
– te kad gospon Golub ide u dizanje cijene uvalite mu iste.

– tako sam mu ja uvalila SLRS po tada najvećoj cijeni (moja zarada cca 40%),
– a da sam sačekala, odnosno da sam se toga nakrcala kad je palo na 200kn, danas sam mogla uvaliti taj SLRS gosponu xy i zaraditi 200%, ali nisam.

– i na tim čudnim dionicama se može zaraditi lova, pa gospon Lopinu sam 2 puta ošišala, ostao mi je u sjećanju onaj BRIN koji sam srušila do samog dna (s malom lovom) i još sam zaradila ali usputno sam totalno upropastila gospon Lopinu kojemu je tada taj Brin bio 90% portfelja.
– na žalost, poslje takvih gubitaka neki investitori se nikad ne oporave.
– ali to je burza, tamo zarađujemo ili gubimo, a tu pišemo, volimo se i družimo.
– i najsretni ste kada vam ja tu napišem kako sam zaradila i koliko sam zaradila, tada mi većina forumaša od prevelike sreće i radosti što sam zaradila klika na jedinice.
– a takvi ste, takva mam je država, tu se stvarno ništa ne može promjeniti.

– I love this game.
Pozdrav !

Ivana,zanima me tvoje mišljenje za KORF?da li ide uskoro na preko 200 kn i kakva su tvoja iskustva s njim?p.s ja sam novi na forumu i razmišljam o ulaganje u KORF a vidim da si ti nekako najiskrenija i bez dlake na jeziku pa me zanima tvoje mišljenje!
Lp,Hvala

New Report

Close