Barmen ovo ce te mozda zanimato…
HLF se poceo masovno reklamirati na jumbo plakatima u Kini, glavni akter je Christiano ROnaldo sa shakeom u ruci.
Već tri mjeseca best buy HCVT-R-A. Bid nalozi garantiraju daljnji rast. Sad su mi se već stekli cjenovni uvjeti da to mogu i napisati. Do sada sam morao šutjeti.
Disney beats on bottom, a bit light on top.
0.25% down in aftermarket.
Već tri mjeseca best buy HCVT-R-A. Bid nalozi garantiraju daljnji rast. Sad su mi se već stekli cjenovni uvjeti da to mogu i napisati. Do sada sam morao šutjeti.
Nemojte zaboravit da je pitanje dana, mozda i sata, kad se moze pojavit vijest o cijeni preuzimanja (odnosno po kojoj je LRH kupila većinski paket).
Pošto tu info nitko ne bi smio znati osim samih aktera, neki koji sad kupuju bi se mogli neugodno iznenadit…..a opet mozda su oni iskeširali za HCVT i više od najoptimističnijih prognoza….tko će ga znat sa sigurnošću. Nadam se, nitko. [emo_smijeh]
Nemojte zaboravit da je pitanje dana, mozda i sata, kad se moze pojavit vijest o cijeni preuzimanja (odnosno po kojoj je LRH kupila većinski paket).
Pošto tu info nitko ne bi smio znati osim samih aktera, neki koji sad kupuju bi se mogli neugodno iznenadit…..a opet mozda su oni iskeširali za HCVT i više od najoptimističnijih prognoza….tko će ga znat sa sigurnošću. Nadam se, nitko. [emo_smijeh]
[/quote]
Bv 234 ,
prihodi 80 mil kn
dobit 8 mil,lani 13
kratkotrajne obveze pokrivene sa kratkootrajnom imovinom
dugoročne obveze 23 mil kn,niska zaduženost
likvidnost odlična
Brat bratu vrijedi barem 250,dvadesetak posto premije–moglo bi biti između
250 i 300
Ali kao što kaže Kvart99 ..nikada ne znaš što te čeka iza busije…
Ipak je ovo med i mlijeko za stradalnike burzovne krize 2008 do danas.
Čestitam strpljivima.
Best buy?
Sve što valja i likvidno je već je dulje vrijeme skupo.(LEDO,TUHO,PLAG,ERNT,KOEI,ACI,ATLN i još par)
Turisti više nisu jeftini, a nisu neka kvaliteta. Može ih gospodin xy hvaliti,ali KORF na 165, SLRS na 575, HMAM 180, ARNT preko 200 -meni se to ne kupuje. Čestitam onima koji su iskoristili prilike i zaradili. Gdje god se okrenem svi pričaju o turizmu. Kao da na ovom svijetu ništa osim turizma ni ne postoji.
HT i ADRIS su nekada bili dobri, ali iz godine u godinu su sve lošiji. Brodari i stečajuše su teška kocka.
Jednostavno nemam ideje u šta uložiti kod nas. Ima još par neloših nelikviduša kojima se trguje u 13h koje još nisu skupe, ali njih imam dovoljno u portfelju.(KOTR,ILRA,HBRL,JDOS) Vani DOW 15400,S&P 1690 isto sve skupo, nije ovo više 2009. Htio sam uložit štogod u naftnu industriju i šećerane, a to je najbolje u SR. Kupio NIS i TETO.
@ lopina
Veselje se na HCVT-u malo ohladilo. U više navrata se istresalo po lijevoj strani. Valjalo je izaći (sa realiziranom dobiti), pa ćemo sačekati da vidimo što će biti. Zasada bid i ask nalozi ne sugeriraju daljnji rast cijene.
prihodi 80 mil kn
dobit 8 mil,lani 13
kratkotrajne obveze pokrivene sa kratkootrajnom imovinom
dugoročne obveze 23 mil kn,niska zaduženost
likvidnost odlična
Brat bratu vrijedi barem 250,dvadesetak posto premije–moglo bi biti između
250 i 300
Ali kao što kaže Kvart99 ..nikada ne znaš što te čeka iza busije…
Ipak je ovo med i mlijeko za stradalnike burzovne krize 2008 do danas.
Čestitam strpljivima.
Do sada su plaćali godišnje 7 mil kuna španjolcima za upravljanje pa je dobit zapravo za toliko veća. Duguročne obveze su bile prema matici i po 1H su već smanjene na 14 mil kuna, a lako moguće da su sad i potpuno zatvorene.