Best buy – komentari i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Best buy – komentari i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ivek123: ” Draga Ivana, ” ROTFL [smiley2][smiley2][smiley2] A jesam se nasmijao, čovjek je cinično duhovit do suza, i Crna Guja bi se posramio pred njim hahaha Btw jesam rekao odmah da čovjek ima para 😉

– “Btw jesam rekao odmah da čovkek ima para.”

– ma ličiš mi na jedan vic o Muji i stablu na kojem je pisalo p…a.
– naravnoučenje, ne vjeruj uvijek onome što piše, za ove nove isto naravnoučenje vrijedi i za ovaj forum.
Pozdravljam Vas i mislim kako sam u ove sitne sate svima odgovorila, odličan je ovaj forum za malo zabave, a i koristan što se informacija tiće, samo ste mogli biti i bolji kod preporuka.

– evo i jedan dobar savjet za tebe, ne štedi u dolarima.
Pozdrav !

Draga Ivana,

hvala ti na savjetu. Dobar savjet zlata vrijedi.

Odmah danas prebacim sve racune u KM!

Solidna, stabilna i nadasve perspektivna valuta!

Srdacan pozdrav,

Ivek

skype - ivek1234

ivana7: ” – evo i jedan dobar savjet za tebe, ne štedi u dolarima. Pozdrav ! ” Draga Ivana, hvala ti na savjetu. Dobar savjet zlata vrijedi. Odmah danas prebacim sve racune u KM! Solidna, stabilna i nadasve perspektivna valuta! Srdacan pozdrav, Ivek

ivek123, evo ti jos jedan savjet…
naj prezentirati svoj bankovni racun u javnosti u danasnje vrijeme, pogotovo kad ima toliko znamenki… kaj ne citas u vijestima kaj se sve danas dogadja
pogotovo ne radi nekakvog prepucavanja na forumu

“Please, God, Just One More Bubble.”

Eh i vi se uhvatili računa. Pa jel znate da onaj koji ima para čuva tu informaciju ko zmija noge.
Pa ono je ljudi moji primjer računa sa Internet bankarstva. Oćete da Vam Dragan napravi jedan po želji valute i količine. Samo recite kolko treba.[smiley8]

Ajde bogati jest se i vi date navuči i svima vjerovati. Pa nije ovo dionica VIS-a !!!

Sjetite se one stare: Obećaj,pokaži im što žele vidjeti, ne košta te ništa.

E jeste naivni.

Like my women hot and my beer ice cold, a real fast cars and my whiskey old, like a slow drive down a long dirt road - THAT'S HOW I LIKE IT

Mislim da imam dovoljno soli u glavi da sve te vaše postove uzimam s rezervom. U svim tim postovima uvijek se isfiltriraju dobre informacije i preporuke. Zato bih ja dotičnu Ivanu upitao u kojoj je to banci zaradila tako lijepi postotak na portfolio managment-u ove godine(ka što je navela na nekioj str. prije). Hvala, Ivana. p.s. možeš postat i na private ak ne želiš radit reklamu

– Što ti ne bi odgovorila.
– Rekli su mi kako ih slobodno mogu reklamirati.
– a i dobit dijele poštenije od drugih 85 : 15.
– to ti je Hipo.
– samo moram naglasiti kako je u 4Q bila jako mala dobit, taj je kvartal bio jako loš za sve osim za dioničare INE.
Pozdrav !

– samo moram naglasiti kako je u 4Q bila jako mala dobit, taj je kvartal bio jako loš za sve osim za dioničare INE

Da, za one koji su kupili po 1690 KN. Ostali se baš i nisu proslavili jer je cijena fluktuirala unutar 10%.

ivana7: ” – samo moram naglasiti kako je u 4Q bila jako mala dobit, taj je kvartal bio jako loš za sve osim za dioničare INE ” Da, za one koji su kupili po 1690 KN. Ostali se baš i nisu proslavili jer je cijena fluktuirala unutar 10%.

Odnosno hoću reći, ostali se baš i nisu proslavili u 12. mjesecu (jedinom u 4Q kad se Ininom dionicom trgovalo) jer je cijena fluktuirala unutar 10%.

A ako misliš na rezultate za 4Q, iliti godišnji izvještaj, ni to nije bilo briljantno. A da nije bilo rasta cijelog tržišta, tj. priliva novca u fondove, INA bi ti vjerojatno ostala ukopana na rasponu cijene iz 12. mjeseca.

Eh i vi se uhvatili računa. Pa jel znate da onaj koji ima para čuva tu informaciju ko zmija noge. Pa ono je ljudi moji primjer računa sa Internet bankarstva. Oćete da Vam Dragan napravi jedan po želji valute i količine. Samo recite kolko treba.[smiley8] Ajde bogati jest se i vi date navuči i svima vjerovati. Pa nije ovo dionica VIS-a !!! Sjetite se one stare: Obećaj,pokaži im što žele vidjeti, ne košta te ništa. E jeste naivni.

bez obzira dragane, drazo, kakav je onaj racun, ja znam da ivek123 ima toliko love, a ako i nema, bude ulozil u VIS pa bu imal.[smiley1]

“Please, God, Just One More Bubble.”

Danšnje trgovanje.
– kasno sam ustala, ništa jeftino nisam tržila, noćni život ima i svoju cijenu na burzi, ali obično tržim pri kraju dana.
– evo sad se vidi kako je preko vikenda bilo i par odličnih preporuka.
– kako vidim danas sam prodala MAIS, po solidnoj cijeni.
– VDKT odradio je planirani rast, pročitajte tko ga je sve preporučio.
– MLNR ja sam oprezna na toj dionici, ima jedan jako smiješn graf prije godinu dana kad je išao u par dana do 1.000kn ali je u rekordnom vremenu i pao, napominjem nemam pojma o toj dionici.
– JDOS prodavalo se dosta drugih dionica, rušilo tržište, svi mislili isto, a kad svi misle isto sigurno griješe, i ja sam se uvukla u tu igru s 10 dionica, možda i dođe na 11-12.000 ali ima jako puno njih koji se moraju iskrcati, dok se ti ne iskrcaju možda ćemo ju moći kupovati i po 9.000kn.
– IPKK dobri rezultati plus dividenda, bilo je za očekivati.
– TNSA šok terapija i dalje traje.
– LLRB ma samo radi caymana drago mi je kako se danas i ta dionica digla.
– kako smo i predvidjeli danas jako mali prometi, ja očekujem i veće padove do kraja dana kad ću možda krenuti u jaču kupnju.
– u Londonu index raste, rasti će i kod nas u drugom dijelu tjedna.
– kakve su preporuke s obzirom na današnje cijene, što kupiti ?
Pozdrav !

Upravo dokupih FNVC, tu se ne može pogriješiti, samo je pitanje koliko će donijeti.

[color=black][/color]

Pozdrav svima…što mislite o ATLN?
[smiley2]

. Srdacan pozdrav, Ivek

e moj Ivek, evo ti još jedan savjet – prebaci sve u Zabu – svaka transakcija neovisno o iznosu naknada je 1 kuna [smiley2]

nema mi druge nego se zae..ti

New Report

Close