Takav soj ljudi mi u Dalmaciji zovemo sitne duse.
Prodane duše = EU .
– I love this game.
Pozdrav !
Prodane duše = EU .
– I love this game.
Pozdrav !
[/quote]
Eu ti nije problem jer će filtrirati dosta toga, dok će i povisiti stopu birokrata per capita(to je loši dio).
Ono što je užasno je da guverner promovira prelazak na euro što prije dok je samo gospodarstvo apsolutno ne flexibilno. Kako ćemo postići konkurentnost bez bar malo oruđa monetarne politike koje uzimanjem eura gubimo?
Guverner samo gleda na dugovnu stranu dok na prihodovnu nitko niti ne gleda, to je tako loše i beznandno na dugi rok.
Ono što je užasno je da guverner promovira prelazak na euro što prije dok je samo gospodarstvo apsolutno ne flexibilno. Kako ćemo postići konkurentnost bez bar malo oruđa monetarne politike koje uzimanjem eura gubimo?
Guverner gleda da svoj problem sto prije prebaci na nekog drugog. Ako zapadnes u probleme i nisi u eurozoni onda ne trazis pomoc od ECB-a nego od EU-a. A oni ce ti preporuciti da devalviras valutu, provedes reforme i pokusas biti konkurentan.
Kada si u Eurozoni onda ECB mora kupovati tvoje obveznice jer nemozes devalvirati Euro.
Vujucic je vjerojatno svjestan kuda vodi ova politika pa bi mu bilo drago da Draghi izigrava spasitelja umjesto njega kada dodje do kolapsa drzavnih financija.
@Zmija
o proficiju imas na istoimenoj temi..uglavnom od presude postao puno zanimljiviji pa i cak nekim većim igračima. vrijedi 3x sadašnje cijene na burzi,al to niš ne znači ako sad nitko neda više od 21kn.
za hdel neam pojma
…Prodane duše = EU …
Neka pati kom je krivo Ćaća je Sanader Ivo. Ja sam danas presretan covik. Samo dva sna sam ima u zivotu.Prvi mi je bija samostalna Hrvatska,a drugi Hrvatska u EU. Oba sna su mi se ostvarila sad mogu i umrit. Veceras idem lec ka pokvareni Balkanac,a ujutro cu se probudit ka civilizirani Europljanin. Ovo je prekrasno.
Jos jednom hvala Ćaći dr. Ivi Sanaderu sta nas je uveja u EU.
A najslađe mi je vidjeti cijelu garnituru počevši sa Vesnom Pusić do Ive Josipovića kako se lijepo naslikavaju ispred crkve Sv. Marka.
Sad je crkvica ipak dobra kada se šalje slika u svijet, kada se šalje slika dugoročnosti i tradicije.
Da su dosljedni, slikali bi se u MSU ispred onih super zanimljivih(meni malo razumljivih) umjetničkih exponenata sa svim mogučim bojama duge.
Neka pati kom je krivo Ćaća je Sanader Ivo. Ja sam danas presretan covik. Samo dva sna sam ima u zivotu.Prvi mi je bija samostalna Hrvatska,a drugi Hrvatska u EU. Oba sna su mi se ostvarila sad mogu i umrit. Veceras idem lec ka pokvareni Balkanac,a ujutro cu se probudit ka civilizirani Europljanin. Ovo je prekrasno.
Jos jednom hvala Ćaći dr. Ivi Sanaderu sta nas je uveja u EU.
[/quote]
Laku noć Frenki,
bojim se da ćeš se neugodno iznenaditi kada se probudiš [emo_vrtimise]
Prodane duše = EU .
– I love this game.
Pozdrav !
[/quote]
Ivka,
sada imas priliku da dokazes koliko vrjedis. Ogromno trziste, ogromne prilike za zaradu, za posao, za napredak. Sada cemo vidjeti da li si ti materijal za Lopina ligu ili Ligu Prvaka. 🙂
sada imas priliku da dokazes koliko vrjedis. Ogromno trziste, ogromne prilike za zaradu, za posao, za napredak.
EU.
– svim ljubiteljima EU, čestitam ulazak u istu.
– dobro je što noćas nema magle te nismo ušli u EU kao guske u magli.
– I love this game.
Pozdrav !
…ali za to netko treba raditi a sada je ljeto i ljepše je sjediti i beskrajno ispijati kavu na Rivi promatrajući nove garderobe eminentnih manekenki i nogometaša.
– kod nas na jugu i ljeti i zimi je ljepše sjediti i beskrajno ispijati kavu na Rivi.
– sada kad smo ušli u EU oni će raditi a mi ćemo uživati.
– mi u EU ulazimo s 260 milijunera i 2-3 milijardera, jeste li stvarno naivi i mislite kako su ti stvorili milijune radom ???
– I love this game.
Pozdrav !