Za kraj, čuo sam od nekih ljudi da se iza nicka Ivana7 krije muškarac, i to broker [smiley4]
Nemam pojma tko je. Iskreno me niti ne zanima. U ovom slucaju potpisujem MAGIX-ov sig! Sto se tice ovog subjekta I rest my case.
[smiley2]
Draga Ivana,
ROTFL [smiley2][smiley2][smiley2]
A jesam se nasmijao, čovjek je cinično duhovit do suza, i Crna Guja bi se posramio pred njim hahaha
Btw jesam rekao odmah da čovjek ima para 😉
Ivana molio bih te komentar o LRH i ovoj pat situaciji svaki info dobro došao, hvala unaprijed
ivana7:
”
– točno je masno zarađujem.
”
Draga Ivana,
moj odgovor tebi nikako da prodje. Ipak sam jos pod cenzurom sto je malo frustrirajuce.
No, evo i sirotinja kao ja je uspjela skupiti neku crkavicu – tek toliko da se prezive ovi teski dani. Neki sitnis je na burzi – cca pola od onoga sto je u Eurima na racunu prema attachiranoj slici. Nije puno ali covjeka veseli.
I kao sto rekoh – burza mi je primarno igra i zabava pa dok ide ide. Ako se jos stogod i zaradi – super. Ako ne, kao sto bi Crumarix rekao – “gdje jos mozes naci ovako veselje”. 😉
Zelim ti puno srece i uspjesna ulaganja.
Srdacan pozdrav,
Ivek
Svaka cast, tko stedi – taj vrijedi !
Iako je stanje racuna dojmljivo, dajete drugima municiju za daljnje napade.
Ajde barem nece biti dosadno 🙂
Mislim da imam dovoljno soli u glavi da sve te vaše postove uzimam s rezervom.
U svim tim postovima uvijek se isfiltriraju dobre informacije i preporuke.
Zato bih ja dotičnu Ivanu upitao u kojoj je to banci zaradila tako lijepi postotak na portfolio managment-u ove godine(ka što je navela na nekioj str. prije).
Hvala, Ivana.
p.s. možeš postat i na private ak ne želiš radit reklamu
ivana7: ” – točno je masno zarađujem. ” Draga Ivana, moj odgovor tebi nikako da prodje. Ipak sam jos pod cenzurom sto je malo frustrirajuce. No, evo i sirotinja kao ja je uspjela skupiti neku crkavicu – tek toliko da se prezive ovi teski dani. Neki sitnis je na burzi – cca pola od onoga sto je u Eurima na racunu prema attachiranoj slici. Nije puno ali covjeka veseli. I kao sto rekoh – burza mi je primarno igra i zabava pa dok ide ide. Ako se jos stogod i zaradi – super. Ako ne, kao sto bi Crumarix rekao – “gdje jos mozes naci ovako veselje”. 😉 Zelim ti puno srece i uspjesna ulaganja. Srdacan pozdrav, Ivek
Račun je ok, ali malo mi je usd klizav, mora da si dokupljivao u zadnje vrijeme fakat je bio jeftin.
ivana7: ” – točno je masno zarađujem. ” Draga Ivana, moj odgovor tebi nikako da prodje. Ipak sam jos pod cenzurom sto je malo frustrirajuce. No, evo i sirotinja kao ja je uspjela skupiti neku crkavicu – tek toliko da se prezive ovi teski dani. Neki sitnis je na burzi – cca pola od onoga sto je u Eurima na racunu prema attachiranoj slici. Nije puno ali covjeka veseli. I kao sto rekoh – burza mi je primarno igra i zabava pa dok ide ide. Ako se jos stogod i zaradi – super. Ako ne, kao sto bi Crumarix rekao – “gdje jos mozes naci ovako veselje”. 😉 Zelim ti puno srece i uspjesna ulaganja. Srdacan pozdrav, Ivek
– dragi moj Ivek, pa dobro si ti uspio uštedjeti od te plaćice.
– ti si prijer jednog prosjećnog Hrvata koji kad štedi i ima.
– burza ti sigurno nije potrebna, osim zezancije kad imaš tako dobra primanja.
– evo i jedan dobar savjet za tebe, ne štedi u dolarima.
Pozdrav !
ivana ti si malo pukla. tri korekcije koje smo doradili u hodu? pa ona u drugom mjesecu 2005. g. je trajala šest mjeseci. bogati pa nije to gripa pa da kažeš prehodao sam gripu, to ti je trajalo šest mjeseci a ne šest dana NR
– mislila sam na tri male kotrekcije u ovoj godini.
Pozdrav !
[/quote]
– nemoj tu gledati na sitno, ako su neke dionice odradile rast 100%, ne zanima me je li im sad trebalo četiri ili šest mjeseci, a to su INA, PBZ, VIRO kojih sam i imala najviše, a nije mi loš ni ADRS, KORF, SNHO, ….
– a uvijek nešto prodajem, nešto dokupljujem, zabavljam se.
Pozdrav !
-molim te navedi mi gubitke agromeđimurja biti ću ti zahvalan -ne ulazim u ničiju količinu investiranja ,ali što od par komada AGMM-a koliko je to? Hvala
– ja sam sad kao na kvizu.
– AGMM je za prošlu godinu imao lošije rezultate.
– a ni ovaj 1Q mu nije sjajan.
– to se vidi i na cijeni dionice.
– dionica je jeftina, pa ako ti odgovara nadokupljuj, postani većinski vlasnik i sredi stanje.
– dosadna dionica = malo gore, malo dolje, ništa bitno.
Pozdrav !
Ivana molio bih te komentar o LRH i ovoj pat situaciji svaki info dobro došao, hvala unaprijed
– imam te dionice.
– dionica je odradila, “mali” rast, čeka se rasplet.
– dosta je fondova u njoj.
– ali tu odlučuje politika i političari.
Pozdrav !