jucer ulovio nesto adpla, jutros dva siruna i jednu usatu, a nesto veliko sam vukao do 10 m od barke pa palo, na plagu vucem panulu preplitko, pogotovo kad sam jucer pogledao ask, prorijedjen, supalj i skup, ne znam kako bi to moglo dole. gotov s lipanjskim kupnjama, treba planirati srpanjske, mislim da ce biti iskljucivo dokup dionica koje vec imam.
Odnedavno sam počeo pratiti ovu temu. U oko su mi upali nadmeni postovi Ivane7, pa sam ih proučio s malo više pažnje. Svaki post natopljen je…
– u vrhu svakog posta, skroz desno, piše vam "ignoriraj".
– samo trebate na to kliknuti i vaš problem je rješen.
– I love this game.
Pozdrav !
[/quote]
Nisam niti očekivao neki konstruktivniji post.
Naslov teme je Best buy – komentari i analize. Dakle, netko tko nešto zna ili misli da zna, stavi svoju best buy dionicu na temu, objasni zašto je ona best buy i to po mogućnosti izanalizira.
Evo, ja mislim da je trenutno najbolja kupnja tkz. best buy IGH. Ušao sam nedavno na koju kunu ispod 200 kuna i sad čekam da se odradi ono što je najvaljeno. Na bilo kakvu dobru vijest, a koja bi mogla iskrsnuti, moguć je sokovit rast dionice.
Molim ivanu7 da mi to iskomentira, ako je upoznata sa situacijom na toj dionici. Lopinino mišljenje znam jer je pisao i na IGH-ovoj temi. Forum i služi na neki način za konzultacije. Ili se varam?
Hvala na mišljenju.
Evo, ja mislim da je trenutno najbolja kupnja tkz. best buy IGH. Ušao sam nedavno na koju kunu ispod 200 kuna i sad čekam da se odradi ono što je najvaljeno.
IGH.
– ta dionica polako ali sigurno odrađuje ono što se od nje očekuje.
– ako ste ju kupili na 200kn, nemojte zaboraviti staviti stop loss nalog na 180kn, jer na toj cijeni vaš gubitak je samo 10%, te nećete na dionici pogubiti 90-95% kako to inače radi gospon Lopina.
– I love this game.
Pozdrav !
– ako ste ju kupili na 200kn, nemojte zaboraviti staviti stop loss nalog na 180kn, jer na toj cijeni vaš gubitak je samo 10%,
2.dio IGH.
– danas ste ju mogli prodati po 181kn, ima kupnje na toj cijeni.
– s tim novcima ste trebali kupiti OPTE.
– ovom transakcijom vi bi pokrili tih 10% minusa i još bi bili nešto sitno u plusu.
– I love this game.
Pozdrav !
– u vrhu svakog posta, skroz desno, piše vam "ignoriraj".
– samo trebate na to kliknuti i vaš problem je rješen.
– I love this game.
Pozdrav !
[/quote]
Nisam niti očekivao neki konstruktivniji post.
Naslov teme je Best buy – komentari i analize. Dakle, netko tko nešto zna ili misli da zna, stavi svoju best buy dionicu na temu, objasni zašto je ona best buy i to po mogućnosti izanalizira.
Evo, ja mislim da je trenutno najbolja kupnja tkz. best buy IGH. Ušao sam nedavno na koju kunu ispod 200 kuna i sad čekam da se odradi ono što je najvaljeno. Na bilo kakvu dobru vijest, a koja bi mogla iskrsnuti, moguć je sokovit rast dionice.
Molim ivanu7 da mi to iskomentira, ako je upoznata sa situacijom na toj dionici. Lopinino mišljenje znam jer je pisao i na IGH-ovoj temi. Forum i služi na neki način za konzultacije. Ili se varam?
Hvala na mišljenju.
[/quote]
I sada čekate da odradi svoj pad! Što se tiče nekog eventualnog odbijanca, to možda bude za nekih 3 mjeseca. Do tada će te čamiti u IGH i “lomiti prste”.
To Vam je kao što se mora umrijeti, jer ova dionica još nije odradila svoj pad to tek očekujem. U IGH Vas od “općeg potopa” jedino spašava relativno “čvrsta” vlasnička struktura ulagača, a kada se ona još dodatno razvodni, a to slijedi, eto novog dna. Ne srljajte kao lopina, naročito ne sa nekom većom lovom.
A što se tiče OPTE, tko je ušao na 8 i ispod to je za HOLD. Ali trenutno ulaziti po asku je “mina” jer sindikat je ovje na djelu već duže vrijeme.
Puno ih je koji vrte na sitno, a raspon K i P je za izgubiti 10% dok trepneš.
Bolje je “čučati” na bidu treći četvrti nalog, pa ako što uleti, odmah na ask s tim.
@ ivana7
“ta dionica polako ali sigurno odrađuje ono što se od nje očekuje”.
A očekuje se???
Čini se da je OPTE danas već kasno za kupovanje. Nema ulagača. Samo špekulanti. Čim dosegne neku razinu oni izlijeću i ide neminovno pad. Ulaziti u takvoj situaciji na 10-tak posto je sasvim izvjesna “pušiona”.
najbolje vam je kupiti par desetaka tona kumpira po 1,5 u 10 misec i tamo u treći četvrti misec prodavati po 4,5,6 kuna
više se zaradi nego na dionicama
A što se tiče OPTE, tko je ušao na 8 i ispod to je za HOLD. Ali trenutno ulaziti po asku je "mina" jer sindikat je ovje na djelu već duže vrijeme.
Puno ih je koji vrte na sitno, a raspon K i P je za izgubiti 10% dok trepneš.
Bolje je "čučati" na bidu treći četvrti nalog, pa ako što uleti, odmah na ask s tim.
Tko je na OPTE ušao ispod kune, to je za HOLD, a sve iznad toga je spaljivanje novca. Samo, ljudi ne znaju čitati Planove financijskog restrukturiranja pa žive u iluziji. Umjesto pravih brojeva, ljudi se zabavljaju burzovnim cijenama. [emo_smijeh]
Čini se da je OPTE odradila svoje što se tiče ovih zadnjih vijesti vezanih za HT.
Sad bi sasvim izvjesno mogla opet polako prema dolje. Dakle, od danas nadalje to i nije neko best buy ulaganje.
Exposure
Dajte molim objasnite pozadinu svoh ulaganja u IGH za nešto ispod 200Kn a još dalje očekujete pretpostavljam rast i zašto? Tema ovog foruma je best buy-komentari i analize. Da preformuliram: koliko za vas vrijedi tvrtka/dionica i kako ste došli do tog broja? Do za mene znači analiza.
Svim ljubiteljima predstečajne nagodbe preporučam članak o NEXE-u. Vrlo je poučan i možda osvjesti nekolicinu “klase optimist” koji kamikazno ali suvereno ulaze u ovaj novi hit ZSE- ulaganje u tvrtke koje su tehnički u stečaju.