Best buy – komentari i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Best buy – komentari i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

jucer ulovio nesto adpla, jutros dva siruna i jednu usatu, a nesto veliko sam vukao do 10 m od barke pa palo, na plagu vucem panulu preplitko, pogotovo kad sam jucer pogledao ask, prorijedjen, supalj i skup, ne znam kako bi to moglo dole. gotov s lipanjskim kupnjama, treba planirati srpanjske, mislim da ce biti iskljucivo dokup dionica koje vec imam.

Odnedavno sam počeo pratiti ovu temu. U oko su mi upali nadmeni postovi Ivane7, pa sam ih proučio s malo više pažnje. Svaki post natopljen je…

– u vrhu svakog posta, skroz desno, piše vam "ignoriraj".
– samo trebate na to kliknuti i vaš problem je rješen.

– I love this game.
Pozdrav !
[/quote]

Nisam niti očekivao neki konstruktivniji post.
Naslov teme je Best buy – komentari i analize. Dakle, netko tko nešto zna ili misli da zna, stavi svoju best buy dionicu na temu, objasni zašto je ona best buy i to po mogućnosti izanalizira.
Evo, ja mislim da je trenutno najbolja kupnja tkz. best buy IGH. Ušao sam nedavno na koju kunu ispod 200 kuna i sad čekam da se odradi ono što je najvaljeno. Na bilo kakvu dobru vijest, a koja bi mogla iskrsnuti, moguć je sokovit rast dionice.
Molim ivanu7 da mi to iskomentira, ako je upoznata sa situacijom na toj dionici. Lopinino mišljenje znam jer je pisao i na IGH-ovoj temi. Forum i služi na neki način za konzultacije. Ili se varam?

Hvala na mišljenju.

[b]http://david-udruga.hr/[/b] [b][/b] [b]Hrvatska - tamo gdje je more bistrije od naroda[/b]

Evo, ja mislim da je trenutno najbolja kupnja tkz. best buy IGH. Ušao sam nedavno na koju kunu ispod 200 kuna i sad čekam da se odradi ono što je najvaljeno.

IGH.

– ta dionica polako ali sigurno odrađuje ono što se od nje očekuje.
– ako ste ju kupili na 200kn, nemojte zaboraviti staviti stop loss nalog na 180kn, jer na toj cijeni vaš gubitak je samo 10%, te nećete na dionici pogubiti 90-95% kako to inače radi gospon Lopina.

– I love this game.
Pozdrav !

– ako ste ju kupili na 200kn, nemojte zaboraviti staviti stop loss nalog na 180kn, jer na toj cijeni vaš gubitak je samo 10%,

2.dio IGH.

– danas ste ju mogli prodati po 181kn, ima kupnje na toj cijeni.
– s tim novcima ste trebali kupiti OPTE.
– ovom transakcijom vi bi pokrili tih 10% minusa i još bi bili nešto sitno u plusu.

– I love this game.
Pozdrav !

Odnedavno sam počeo pratiti ovu temu. U oko su mi upali nadmeni postovi Ivane7, pa sam ih proučio s malo više pažnje. Svaki post natopljen je…

– u vrhu svakog posta, skroz desno, piše vam "ignoriraj".
– samo trebate na to kliknuti i vaš problem je rješen.

– I love this game.
Pozdrav !
[/quote]

Nisam niti očekivao neki konstruktivniji post.
Naslov teme je Best buy – komentari i analize. Dakle, netko tko nešto zna ili misli da zna, stavi svoju best buy dionicu na temu, objasni zašto je ona best buy i to po mogućnosti izanalizira.
Evo, ja mislim da je trenutno najbolja kupnja tkz. best buy IGH. Ušao sam nedavno na koju kunu ispod 200 kuna i sad čekam da se odradi ono što je najvaljeno. Na bilo kakvu dobru vijest, a koja bi mogla iskrsnuti, moguć je sokovit rast dionice.
Molim ivanu7 da mi to iskomentira, ako je upoznata sa situacijom na toj dionici. Lopinino mišljenje znam jer je pisao i na IGH-ovoj temi. Forum i služi na neki način za konzultacije. Ili se varam?

Hvala na mišljenju.
[/quote]
I sada čekate da odradi svoj pad! Što se tiče nekog eventualnog odbijanca, to možda bude za nekih 3 mjeseca. Do tada će te čamiti u IGH i “lomiti prste”.
To Vam je kao što se mora umrijeti, jer ova dionica još nije odradila svoj pad to tek očekujem. U IGH Vas od “općeg potopa” jedino spašava relativno “čvrsta” vlasnička struktura ulagača, a kada se ona još dodatno razvodni, a to slijedi, eto novog dna. Ne srljajte kao lopina, naročito ne sa nekom većom lovom.

A što se tiče OPTE, tko je ušao na 8 i ispod to je za HOLD. Ali trenutno ulaziti po asku je “mina” jer sindikat je ovje na djelu već duže vrijeme.
Puno ih je koji vrte na sitno, a raspon K i P je za izgubiti 10% dok trepneš.
Bolje je “čučati” na bidu treći četvrti nalog, pa ako što uleti, odmah na ask s tim.

@ ivana7

“ta dionica polako ali sigurno odrađuje ono što se od nje očekuje”.
A očekuje se???

Čini se da je OPTE danas već kasno za kupovanje. Nema ulagača. Samo špekulanti. Čim dosegne neku razinu oni izlijeću i ide neminovno pad. Ulaziti u takvoj situaciji na 10-tak posto je sasvim izvjesna “pušiona”.

[b]http://david-udruga.hr/[/b] [b][/b] [b]Hrvatska - tamo gdje je more bistrije od naroda[/b]

najbolje vam je kupiti par desetaka tona kumpira po 1,5 u 10 misec i tamo u treći četvrti misec prodavati po 4,5,6 kuna
više se zaradi nego na dionicama

[b]#Samo mi nemoj pokazivati krivulje!” jer je obolila od celebralne divergencije[/b]

A što se tiče OPTE, tko je ušao na 8 i ispod to je za HOLD. Ali trenutno ulaziti po asku je "mina" jer sindikat je ovje na djelu već duže vrijeme.
Puno ih je koji vrte na sitno, a raspon K i P je za izgubiti 10% dok trepneš.
Bolje je "čučati" na bidu treći četvrti nalog, pa ako što uleti, odmah na ask s tim.

Tko je na OPTE ušao ispod kune, to je za HOLD, a sve iznad toga je spaljivanje novca. Samo, ljudi ne znaju čitati Planove financijskog restrukturiranja pa žive u iluziji. Umjesto pravih brojeva, ljudi se zabavljaju burzovnim cijenama. [emo_smijeh]

Čini se da je OPTE odradila svoje što se tiče ovih zadnjih vijesti vezanih za HT.
Sad bi sasvim izvjesno mogla opet polako prema dolje. Dakle, od danas nadalje to i nije neko best buy ulaganje.

eto kažu na bloomberg -gold hit worst quarter since 1930. Ko bi reko?[emo_ooooo]

Exposure
Dajte molim objasnite pozadinu svoh ulaganja u IGH za nešto ispod 200Kn a još dalje očekujete pretpostavljam rast i zašto? Tema ovog foruma je best buy-komentari i analize. Da preformuliram: koliko za vas vrijedi tvrtka/dionica i kako ste došli do tog broja? Do za mene znači analiza.
Svim ljubiteljima predstečajne nagodbe preporučam članak o NEXE-u. Vrlo je poučan i možda osvjesti nekolicinu “klase optimist” koji kamikazno ali suvereno ulaze u ovaj novi hit ZSE- ulaganje u tvrtke koje su tehnički u stečaju.

New Report

Close