Best buy – komentari i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Best buy – komentari i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Postavio stanje u razotkrivajmo portfelje:
-vozim po planu kupnje, kvartalna fi ga nisu izmijenila,
-nema prodaja jer jos nisam uocio ni jedno gnjilo jaje u portfelju u 2013.,
-podbaciti ce dividende u ovoj godini u odnosu na moja ocekivanja, ukupno vise nego lani, ali ne koliko sam mislio,
-razmazio me zivot u plusu, sad me vec smeta sto mi je zarada pala ispod izracuna kumulativnih kamata da sam u orocenja ubacivao novac istim iznosima i tempom kao u dionice, uz kamate koje su vladale u svakoj godini.
-prva godina da ne uocavam neku zamamnu dionicu izvan onoga sto je u portfelju i da je pocmem sakupljati, malo me to brine,
-postao sam mr. roe, nakon kvartalnih 8 mojih dionica na prvih osam mjesta u mojoj roe tablici. unatoc obozavanju dividende i niskog P/E ispadam growth investor, mozda garpovac?

Moj portfelj sa ZIFovima 80% portfelja,20 % u predstečajušama i u kešu
će donijeti daleko veći prinos nego vaš.Valjda će kapniti i neka dividenda.
Vaše dionice su već sada skupe,a moje će to tek postati.

Na ZSE teče med i mlijeko,a uskoro slijedi poplava.

@Lopina

Predstečajueš i “ziheraši” ne idu u istu rečenicu kako god je sastaviš.

I was early taught to work as well as play, My life has been one long, happy holiday; Full of work and full of play- I dropped the worry on the way- And God was good to me everyday.

@Lopina

Predstečajuše i "ziheraši" ne idu u istu rečenicu kako god je sastaviš.

ZIFovi 80%.dvadeset posto predstečajuše ili keš.
ZIFovi su najsigurnije investicije na ZSE.I najunosnije s obzirom na sigurnost
koji pružaju kroz disperziju uloga.

Na ZSE teče med i mlijeko!

@Lopina

Predstečajuše i "ziheraši" ne idu u istu rečenicu kako god je sastaviš.

ZIFovi 80%.dvadeset posto predstečajuše ili keš.
ZIFovi su najsigurnije investicije na ZSE.I najunosnije s obzirom na sigurnost
koji pružaju kroz disperziju uloga.

Na ZSE teče med i mlijeko!
[/quote]zif su samo tebi dobri..[emo_smijeh][emo_smijeh][emo_smijeh]

"Nikad čovjek ne može da kaže onoliko mudrosti koliko može da prešuti gluposti" top spameri 1 serislav 2 zorangutan 3 trial

– trenutno na našoj burzi vlada veliki strah od gubitka novca.
– ne sjećam se kad sam zadnji put u kojem kafiću čula koji razgovor o dionicama.
– pa i na ovom forumu najviše se piše o politici, svi u ovoj državi su postali političari.
– bavim se i ja politikom kad iziđem na izbore, išaram listić i na njemu napišem nešto bezobrazno, zadnji put sam se i malo duže zadržala jer sam dobila 4 listića pa sam na nekima nešto i nacrtala.

Moj je dojam da na forumu imas dvije grupe ljudi. Jedna grupa su ljudi koji vjeruju da ce se prije ili kasnije globalni oporavak preliti i u Hrvatsku. Druga grupa vjeruje da se stvari u hrvatskoj ekonomiji nece promjeniti na bolje ako se ne promjeni politika. Ova prva grupa je bila dominantna. Medutim, kako vrijeme ide i kako nema naznaka prelijevanja oporavka ona se sve vise smanjuje. Povecava se broj onih koji vjeruju da ekonomskog oporavka nece biti bez politickih promjena. Otuda i rastuci interes za politiku.

Nazalost forum nije reprezentativan uzorak hrvatskog glasackog tijela. Vecina hrvatskih gradjana i dalje vjeruje da se nista ne treba mjenjati i da ce se ekonomski oporavak desiti sam od sebe.

The nine most terrifying words in the English language are: "I'm from the government and I'm here to help" - Ronald Reagan

noubadi ekspekt spaniš inkvizišn … ali ona se pojavi prije ili kasnije

Barona za moderatora a šefa za direktora ... moji postovi nisu nagovor na kupnju ili prodaju vrijednosnica

-prva godina da ne uocavam neku zamamnu dionicu izvan onoga sto je u portfelju i da je pocmem sakupljati, malo me to brine,

Iz iskustva govoreći onog časa kad više ne vidiš ništa povoljno ti je znak da će ti portfelj nizbrdo.

Uzeo sam long Brent/WTI spread na 8,30 USD i CADMXN long na 11,95.

CADMXN 12,50. Šta da radim, jel mi 500 pipsa u mjesec dana dosta? [emo_zloban]

Uzeo sam long Brent/WTI spread na 8,30 USD i CADMXN long na 11,95.

[/quote]
stavi stop pa nek se on sikira mesto tebe. ako ne bude 700 bit će 400 pipseva.

who dares, wins

Moj je dojam da na forumu imaš dvije grupe ljudi. Jedna grupa su ljudi koji vjeruju da će se prije ili kasnije globalni oporavak…..

– imamo 3 grupe investitora.

– 1. u prvoj grupi, odnosno nije grupa jer ju čini samo jedan jedini investitor moj prijatelj Splićo ( on često na temi portfelj posta svoj portfelj kao i gospon Drevil, dosta često mijenja nickove ali ga po portfelju bez problema možete prepoznati), ono najvažnije pišem na kraju – to je grupa koja gubi novce na burzi – jedino što je dobro, je to što u toj grupi imamo samo jednog jedinog investitora.

– 2. grupa, u tu grupu spadam ja, evo već 2 mjeseca ne zarađujem ništa.

– 3. grupa – to je najveća grupa investitora – oni dnevno zarađuju cca 20% – pogađate kako su to dioničari dioničkog društva Varteks.

– I love this game.
Pozdrav !

– sve to prodaj i kupi Hidroelektra Niskogradnja dioničko društvo.

– I love this game.
Pozdrav !

Ne zelim previse pricati da me se ne optuzi za drukeraj, no dionica na koju je svakako vrijedno potrositi par dana/tjedana na analiziranje je IPKK-R-A…Posebno obratite paznju na najavljeno povecanje TK od preko 225kn/dionica i to bez izdavanja ikakvih novih dionica ..unosi se lova u TK direktno iz dobiti drustva…

@drevil

Mislim da je tvoj portfelj uz odredene iznimke vrlo kvalitetan, kako to da u njemu nemas gore spomenutu IPKK-R-A ? Iskreno me zanimaju tvoji argumenti za ne imanje iste…

...

New Report

Close