Best buy – komentari i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Best buy – komentari i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ma kakvi. Lokalni izbori su tu potpuno nebitni.
Nazalost ni verbalne price Vlade (premijera i ministara) nemaju nikakvog utjecaja.
Zasto?
Zato sto njihove rijeci imaju tezinu seoskog komedijasa negdje u birtiji.
Nitko ih vise ne uzima za ozbiljno.

Po meni svaki izbori su jako bitni jer pokazuju trend drustvenih promjena. Daju odgovor na pitanje koliko su u datom trenutku gradjani spremni prihvatiti promjene i kakve su promjene spremni prihvatiti. Ako vecina ne podupire promjene, onda je jako tesko promjeniti ekonomsko okruzenje i za pretpostaviti je da ce tvrtke cije su dionice izlistane poslovati u neizmjenjenim uvjetima.

The nine most terrifying words in the English language are: "I'm from the government and I'm here to help" - Ronald Reagan

U Zadru je u skupstinu usla Akcija Mladih sa 6.99% (U zupaniji cak 7.9%). Ne pratim ovu stranku medjutim izuzetan je podhvat u Hrvatskoj za svakoga ko ima u nazivu mlad da predje izborni prag. Za primjer ista stranka je u Zagrebu dobila 1.1%.

Stoga im cestitam na uspjehu i nadam se da ce kvalitetno zastupati interese svojih glasaca koji su u Hrvatskoj najzapostavljenija manjina.

Mozda nebi bilo lose da se u Saboru alocijraju mjesta za mlade kao sto se dodjeljuju drugim manjinama.

The nine most terrifying words in the English language are: "I'm from the government and I'm here to help" - Ronald Reagan

U Zadru je u skupstinu usla Akcija Mladih sa 6.99% (U zupaniji cak 7.9%). Ne pratim ovu stranku medjutim izuzetan je podhvat u Hrvatskoj za svakoga ko ima u nazivu mlad da predje izborni prag. Za primjer ista stranka je u Zagrebu dobila 1.1%.

Stoga im cestitam na uspjehu i nadam se da ce kvalitetno zastupati interese svojih glasaca koji su u Hrvatskoj najzapostavljenija manjina.

Mozda nebi bilo lose da se u Saboru alocijraju mjesta za mlade kao sto se dodjeljuju drugim manjinama.

Mogu li se i ja uključiti u stranku mladih.Godina imam,ali mozak mi je kao u pubertetlije????????

Mogu li se i ja uključiti u stranku mladih.Godina imam,ali mozak mi je kao u pubertetlije????????

Moze kao savjetnik za financije.

Moj financijski savjet Hrvatskim investitorima je da investiraju u Zadar, jer tamo ima najvise mladih. Mladi ljudi su produktivniji, brze uce, brze prihvataju nove tehnologije,…Mladi ljudi tek trebaju nesto stvoriti i prijeteljskiji su prema investicijama jer im one otvaraju nove prilike za zaradu. Sto je vise mladih to su manje sanse da ce lokalni porezi rasti jer mlad covjek pred kojim je jos puno godina rada su manje spremni prihvatiti povecanje poreza.

Spremnost zajednice da otvori prilike mladim ljudima je vrlo bitna kod odabira mjesta gdje investirate.

USDA report out. Corn inventories much higher than expected.

Cijena kukuruza je danas pala 6.18%. Psenica -2.51%. Nadam se da se Knox rijesio onih bushela koje je drzao u garazi na vrijeme.

Jakovina pocni ce spremati za prosvjede.

uzeo sam long na 638 sad tek toliko, jer sam car.
sljedeće pare se zarađuju na metalima, bakar, zlato, srebro, dukati, whatever.
[/quote]

metalima james? ne znam za ostale metale, ali zlato…

zlato je mrtvo! zivjelo zlato!

naime zlato se ne moze jesti.

ide zlato prema svojim normalnim cijenama koje su ispod 500 dolara di mu je i mjesto.

[/quote]

kazes u metalima james, aaaa? [emo_namigusa]

Cijena kukuruza je danas pala 6.18%. Psenica -2.51%. Nadam se da se Knox rijesio onih bushela koje je drzao u garazi na vrijeme.

[/quote]

ide zlato prema svojim normalnim cijenama koje su ispod 500 dolara di mu je i mjesto.

[/quote]
[/quote]
očekivao sam i najavio divljanje, ali za mene je ovo malo previše.
mislim na srebro prvenstveno. sad se i audusd priključio, tamo ću se više fokusirat nego na metale jer je lakše iskontrolirat pozcije.

Koliko je danas Crobex gradjevinski index ?

Usprkos grandioznoj pobjedi Milana Bandica izgleda kako investitori ipak vjeruju da se nece puno delati.

Moj financijski savjet Hrvatskim investitorima je da investiraju u Zadar, jer tamo ima najvise mladih. Mladi ljudi su produktivniji, brze uce, brze prihvataju nove tehnologije,…

A što vam to zapravo znači, “investirajte u Zadar”?! Mlad sam, mislim za sebe da brzo učim, nove tehnologije također prihvaćam dosta brzo ali imam problema sa shvaćanjem ove vaše sugestije.

Moj financijski savjet Hrvatskim investitorima je da investiraju u Zadar, jer tamo ima najvise mladih. Mladi ljudi su produktivniji, brze uce, brze prihvataju nove tehnologije,…

Samo teoretski…Prakticno, preuzimaju obrasce ponasanja od starijih, kod nas barem…

Samo teoretski…Prakticno, preuzimaju obrasce ponasanja od starijih, kod nas barem…
[/quote]

Molimo bih Vas da budete konkretniji. Okud sad to mišljenje? Jeste li Vi iz Zadra? Ako jeste, kako ste došli do tog zaključka? Često sam u Zadru i nisam primjetio u što bi se moglo investirati. Bilo bi mi drago da me pobiliže uputite u zadraske mogućnosti za investicije.

Molimo bih Vas da budete konkretniji. Okud sad to mišljenje? Jeste li Vi iz Zadra? Ako jeste, kako ste došli do tog zaključka? Često sam u Zadru i nisam primjetio u što bi se moglo investirati. Bilo bi mi drago da me pobiliže uputite u zadraske mogućnosti za investicije.

A vi vidim spadate u onu skupinu koja jako sporo uci. Recimo, qoutanje ni nakon 5g clanstva u ovom forumu, niste savladali…

[/quote]

[/quote]
[/quote]
očekivao sam i najavio divljanje, ali za mene je ovo malo previše.
mislim na srebro prvenstveno. sad se i audusd priključio, tamo ću se više fokusirat nego na metale jer je lakše iskontrolirat pozcije.
[/quote]
padne 10% pa naraste 15% u 18h… pa ko to može platit.

New Report

Close