Best buy – komentari i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Best buy – komentari i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Gospodine Cayman006
– da Vas ne citiram odličan članak, baš po mom ukusu, jer ova stranica i služi tomu da nam otvori oči na nekoj dionici koju do sad nismo primjetili.
– jednu od tih dionica koju ste nabrojili posjedujem.
– na nekima se i ne slažem, ali nije to razlog da pišem negativno o tim dionicama, jer možda i ja griješim.
– jednostavno ja i Vi imamo drukčiji ukus.
– neki misle kako kod nas ništa ne valja pa ulažu u regiju.
– vrijeme će pokazati ko je u pravu. ali cilj nam je svima isti, zarada.
Pozdrav !

Onako usput rečeno – ovo više nije burza nego ruski rulet.[smiley1]

Zašto ruski?…ovo je originalni hrvatski proizvod…HRVATSKA KVALITETA…[smiley2][smiley2][smiley2]

Be vewy vewy quiet. I'm hunting wabbits!

KuciloOro:

Onako usput rečeno – ovo više nije burza nego ruski rulet.[smiley1]

Zašto ruski?…ovo je originalni hrvatski proizvod…HRVATSKA KVALITETA…[smiley2][smiley2][smiley2]

Bidko moj jedini, ruski rulet je vrsta igre, ne mora se igrati sa ruskim revolverom, možeš uzeti HS2000, samo što onda igra gubi na neizvjesnosti, hi,hi,hi[smiley1]

Benjamin Graham: "Odlično društvo nije i odlična investicija, ako ste dionicu previše platili." MPT: "Prodali su naše snove Judini sinovi........."

Bosna je ruski rulet po svim pitanjima.
Politička situacija loša,svakodnevno se skuplja vrhnje. 1 od deset ulagača misle dugoročno ulagati u tržište.
Svima je cilj što prije ostvariti rast od 100% i van, prebaciti višak u Srbiju zatim lovicu u torbicu pa kući.
Bojim se domino efekta , tržište prenaglo raste , isto tako će padati bez kontrole.

Moraju svi shvatiti da hrvatski građani imaju više novaca u bankama nego cijela regija zajedno,
naše tržište je daleko od ruleta bar nekoliko slijedećih godina.

Glasnogovornik IGH na neodređeno

– vrijeme će pokazati ko je u pravu. ali cilj nam je svima isti, zarada.

Slazem se u svemu s tobom osim u citiranom dijelu. Meni osobno je burza prije svega dobra zabava i igra. Novac dolazi kao posljedica navedenoga. Kada bi trgovao i iskljucivo razmisljao o novcu koji ulazem odnosno zaradi to bi u mojem slucaju neminovno blokiralo moc hladnokrvnog rasudjivanja.

skype - ivek1234

Ivana sve što ugrabiš na BRST ispod 280 biti će uskoro jeftino.

Glasnogovornik IGH na neodređeno

KuciloOro: ” Onako usput rečeno – ovo više nije burza nego ruski rulet.[smiley1] ” Zašto ruski?…ovo je originalni hrvatski proizvod…HRVATSKA KVALITETA…[smiley2][smiley2][smiley2]

– lako tebi kad si prešao u novu dionicu.
– STAN-r-a.

– lako tebi kad si prešao u novu dionicu.
– STAN-r-a.

Zapravo poslovni prostor, ali mi se nije dalo objašnjavati…[smiley2][smiley2][smiley2]

Znači PPST-P-A….ali stiže lovica brzo, tako da…

Be vewy vewy quiet. I'm hunting wabbits!

ivana7: ” – vrijeme će pokazati ko je u pravu. ali cilj nam je svima isti, zarada. ” Slazem se u svemu s tobom osim u citiranom dijelu. Meni osobno je burza prije svega dobra zabava i igra. Novac dolazi kao posljedica navedenoga. Kada bi trgovao i iskljucivo razmisljao o novcu koji ulazem odnosno zaradi to bi u mojem slucaju neminovno blokiralo moc hladnokrvnog rasudjivanja.

– e moj Ivek.
– ako ti nije cilj zarada na burzi, onda vjerojatno šljakaš svaki dan za sitnu lovu.
– a vjeruj mi, ono što tebe plati poslodavac u godinu dana ja dosta puta to zaradim u jedan dan na burzi.
– ali nekada se i izgubi tvoja godišnja plaća pa i više od toga u jedan jedini dan.
– zabava i igra je ovaj forum, i ovo je posao, forum, ali me zabavlja.
– tu se stvarno dobije puno korisnih informacija, samo ih treba dobro isfiltrirati.
Pozdrav !

– ma ti si mi ipak ozbiljni ulagač i nije u redu pisati o PUNT. Nekada je to bila vrhunska navlakuša, znamo i od kojih ulagača.
– skupa je i INA pa ju opet kupujem.
– ukratko ne ulažem u dionice koje su već odradile rast

FYI, INA je već odradila rast, a PUNT nije.

– e moj Ivek.
– ako ti nije cilj zarada na burzi, onda vjerojatno šljakaš svaki dan za sitnu lovu.
– a vjeruj mi, ono što tebe plati poslodavac u godinu dana ja dosta puta to zaradim u jedan dan na burzi

1. Neukusno je rugati se nečijim zaradama, i dizati sebe u nebo.
2. Otkud znaš da čovjek šljaka za sitnu lovu? Možda je direktor i ima plaću 50 000 kuna pa ima love na bacanje i burza mu je ko sportska kladionica.

Kakva korekcija, čujem da se nema što kupovati od strane fondova, pa nastaje panika što sa tolikom pristiglom lovom.

Toplo im preporučujem ELKL, BCIN, THNM, BZJK, CEBA, a i JLEN je pošteno opizdio, pa ako ne ide u stečaj mogao bi pristojan prinos donest.

JLEN je odličan. Tu je čak i Zimelen kratio i pobjego. Poruka je jasna. Ako ne znate zašto nema kupnje, zapitajte se kakvi su rezultati i kako će Vam to pomoći kad dođe stečajni ??? Bojim se nikako.

Like my women hot and my beer ice cold, a real fast cars and my whiskey old, like a slow drive down a long dirt road - THAT'S HOW I LIKE IT

New Report

Close