Best buy – komentari i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Best buy – komentari i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Gdje si ivana7?…Daj mi kaži kako bi se ti danas nahvalila da imaš duhane, industrogradnju, staklenike i jadroplov. Žao mi što bar jedno nemaš[emo_smijeh]

Ja imam jdpl pa se nehvalim…a dođe mi…[emo_smijesak]

A BALVANA!!! :) :) :)

sljedeće pare se zarađuju na metalima, bakar, zlato, srebro, dukati, whatever.

danas me zovite…
http://imagecache6.allposters.com/LRG/%5C21%5C2191%5CGG1AD00Z.jpg

Kod Optime imamo negitvnu knjigovodstvenu vrijednost koja ce najmanje narednih pet godina zadrzati negativni predznak cak i da zadrzi dinamiku pozitivnog rasta prihoda i operativne dobiti.
Kupujuci dionicu Optime mi kupujemo klinicki mrtvu osobu koja ima skuplje, bolje i suvremenije aparate za reanimaciju.
Sama Uprava je nedavno izjavila da ukoliko prodje predstecajna nagodba oni ce 2017. godine boljeziti 330 milijuna minusa.
Tek kad clanovi Uprave i Nadzornog Optime, za vlstite pare i za svoj racun, budu kupovali ovaj papir, tek tada mozemo biti u dilemi kupiti ili ne kupiti, a danas nema nikakve dileme.

[b]Jednog dana krenuli smo mi putem kojim nisu mogli svi. Bili smo sigurni u svoj hepiend. U svoj dixie band[/b].

sljedeće pare se zarađuju na metalima, bakar, zlato, srebro, dukati, whatever.

danas me zovite…
http://imagecache6.allposters.com/LRG/%5C21%5C2191%5CGG1AD00Z.jpg
[/quote]

goldman preporuke >long natgas, short zlato, imam neki osjecaj da se krcaju zlatom i otvaraju short natgas,[emo_smijesak]

počelo naslađivanje na pad zlata, šteta što je petak, tražit ćemo dno sljedeći tjedan.

počelo naslađivanje na pad zlata, šteta što je petak, tražit ćemo dno sljedeći tjedan.
prvi ulaz 1485 gold

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Revolucija zvana predstečakne nagodbe se nastavlja.
1.INDG
2.AMDN

Dopisujem i HTPK. Dokapitalizacija cca 8 mil dionica,4 mil dionica
strateškom partneru izvjesno,cca 4 mil dionica malim dioničarima-neizvjesno.
Za svaku dionicu još 18 u dokapitalizaciji.
Kupiš jedan po 40 i stičeš pravo za dokupiti 18 po 10.
Povečanje likvidnosti,mali MCAP,nefondovska dionica, dobra prilika za
sindikat koji bi ipak najprije morao uči da bi vedrio i oblačio u ovoj dionici.Mislimk da bi se vrlo lako moglo skinuti 10 do 20 kn po dionici.Naravno i spušiti,to se uvijek može!

U HTPK će teći med i mlijeko,ali treba biti na izvoru.Interesantno,što se broj onih koji čekaju bude bliži 25% vlasničkih prava prinos bi trebao biti veći po lobanji!!!!
Napomena:Ne žuri sa kupnjom,dobro proči poziv na Glavnu skupštinu!!!!!

pokušajmo ulovit koji metal danas, al pamet u glavu, bez stopa ni pišat.

Gold 1485 možda?

a da…izvuko na otvaranju mrvu i opet 100 nize, doducse ulovio 1392

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

a da…izvuko na otvaranju mrvu i opet 100 nize, doducse ulovio 1392
[/quote]fijuuu van

nemojte se uopće trudit pisat targete s decimalama na srebru i desetkama na zlatu.
gađamo samo cijele brojeve i stotke [emo_smijeh]
ja sam se ugurao po 23,20 i 1.405

New Report

Close