Best buy – komentari i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Best buy – komentari i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

dodao sam joj i šećer po 17,80

CFTC CoT report kaže:
rekordne short pozicije na kavi, šećeru, bakru, srebru, gbp, cad i jpy. s druge strane rekordna long pozicija u dollar indexu.
ja sam većinu a bit ću sve kontra.

Je si li uspio zbrojiti sve gubitke danas?
[/quote]
Imam samo kavu, šećer i GBP zasad, a oni stoje.
JPY sam zatvorio prije BOJ, a metali još čekaju da se dolar izdovolji, možda već sad tijekom ECB-a.

cad ne mislim dirat, iako će sigurno reagirat.
lumber također čekam, ali na ATH – 450.

Mozda ce te zanimati jer ima veze sa USD/CAD parom

Jucer je objavljeno da Ed Clark, CEO TD (Toronto Dominion Bank), odlazi u mirovinu. Tom prilikom dao je interview. TD je druga najveca kanadska banka i po depozitima osma najveca banka u US. Nitko nema bolji uvid od TD-a u odnose izmedju Kanadske i US ekonomije.

Izmedju ostalih stvari on smatra de ce u narednim godinama US ekonomija rasti brze nego kanadska.

The nine most terrifying words in the English language are: "I'm from the government and I'm here to help" - Ronald Reagan

Nitko nema bolji uvid od TD-a u odnose izmedju Kanadske i US ekonomije.

a robin scherbatsky?!
da USD nema ovaj jadni JPY na kojem se iživljava, danas bi bio plač i škrgut zubi na USDX, ovako je samo plač. EUR i GBP ga kolju a metali čekaju da se ja ukrcam dokraja.

mišljenja ljudi stavrno nemaju nikakvu težinu u ovom poslu, a kamoli bankara.

http://www.index.hr/black/clanak/kao-od-majke-rodjena-internetom-kruzi-slika-gole-njemacke-kancelarke-angele-merkel/670976.aspx

carica je gola, eurokriza je gotova.
1,40 hey, ho, let’s go.

Moze biti. Ipak osoba koja je na celu druge najvece banke u Kanadi mozda ipak zna nesto o Kanadskoj ekonomiji.

The nine most terrifying words in the English language are: "I'm from the government and I'm here to help" - Ronald Reagan

đesi dolar, puška te ubila… [emo_zloban]

Nitko nema bolji uvid od TD-a u odnose izmedju Kanadske i US ekonomije.

a robin scherbatsky?!
da USD nema ovaj jadni JPY na kojem se iživljava, danas bi bio plač i škrgut zubi na USDX, ovako je samo plač. EUR i GBP ga kolju a metali čekaju da se ja ukrcam dokraja.

[/quote] bakar long

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Izgleda da je danas bilo vrlo veselo na certifikatima.

Mala Ivka, koliko si ti danas auta zaradila?

Nemam namjeru otvarati ponovo raspravu o zlatu(sve je receno na ovoj temi u ljeto prije 2 godine), ali kad ekipa s certifikata dojde s pricama o tome kako se zlato ne moze jesti imam potrebu samo da ponovim kako i dalje vlada totalno nerazumijevalje zlata!
Mozda samo jedna sitnica koja onda nije bila toliko aktualna, zamislimo situaciju u kojoj nasi sunarodnjaci toliko dobro raspolazu svojim kapitalom da su uspjeli uvaliti zlato nekim idiotima na njegovom vrhuncu u ovom proslom razdoblju.. A ovaj fenomen nije nepoznat ni u ostalim drzavama…ili mozda…

@James
@ Inverter

Ja bakar uvaljujem Blaythici vec 2 mjeseca, ako ovaj klincic odradi sto gledamo
uvalicemo joj poslije opet ovo sto skupimo..
Secer je opet posjetio doljnju liniju, kahva pokazuje znake zivota, soja je na zanimljivom mjestu ili, ili nismo vjernici.
Ako se ne igrate s pamukom zanimljivo je od pocetka godine bacite pogled…

Lijepo Vas pozdravlja balkanski_debil leonidas_primitivac po priznanju….

Nemam namjeru otvarati ponovo raspravu o zlatu(sve je receno na ovoj temi u ljeto prije 2 godine), ali kad ekipa s certifikata dojde s pricama o tome kako se zlato ne moze jesti imam potrebu samo da ponovim kako i dalje vlada totalno nerazumijevalje zlata!
Mozda samo jedna sitnica koja onda nije bila toliko aktualna, zamislimo situaciju u kojoj nasi sunarodnjaci toliko dobro raspolazu svojim kapitalom da su uspjeli uvaliti zlato nekim idiotima na njegovom vrhuncu u ovom proslom razdoblju.. A ovaj fenomen nije nepoznat ni u ostalim drzavama…ili mozda…

@James
@ Inverter

Ja bakar uvaljujem Blaythici vec 2 mjeseca, ako ovaj klincic odradi sto gledamo
uvalicemo joj poslije opet ovo sto skupimo..
Secer je opet posjetio doljnju liniju, kahva pokazuje znake zivota, soja je na zanimljivom mjestu ili, ili nismo vjernici.
Ako se ne igrate s pamukom zanimljivo je od pocetka godine bacite pogled…

Lijepo Vas pozdravlja balkanski_debil leonidas_primitivac po priznanju….

soja jos malo, 1346-7

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

pamuk je vjerovatno dobar sell, al neću ga trgovat, dosta mi je i ovo što mi je sad na repertoaru.

Gdje si ivana7?…Daj mi kaži kako bi se ti danas nahvalila da imaš duhane, industrogradnju, staklenike i jadroplov. Žao mi što bar jedno nemaš[emo_smijeh]

[b]Jednog dana krenuli smo mi putem kojim nisu mogli svi. Bili smo sigurni u svoj hepiend. U svoj dixie band[/b].

New Report

Close