Best buy – komentari i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Best buy – komentari i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Plavi, Lopina, Zimzelen i Golub. Svi u istoj dionici.

Cream of the crop in Croatian pumping scene. At least what is left of.

March madness gets into full swing.

haha, drukeri su se udružili, ali čini se da im ne ide baš najbolje [emo_plazi]

USDA report out. Corn inventories much higher than expected.

Cijena kukuruza je danas pala 6.18%. Psenica -2.51%. Nadam se da se Knox rijesio onih bushela koje je drzao u garazi na vrijeme.

Jakovina pocni ce spremati za prosvjede.

zatvaram shortane call opcije iz prosinca s 93% akumulirane premije, 6 mjeseci prije roka.
imao sam i manji short u spotu i ničim izazvan ga zatvorio prije reporta.
di mi je kolega babyface, kako mu stoji onaj kuruz i šenca kupljeni po 8,00 i 9,00 USD ljetos?

uzeo sam long na 638 sad tek toliko, jer sam car.
sljedeće pare se zarađuju na metalima, bakar, zlato, srebro, dukati, whatever.

Pa predviđaju pet posto rasta u slijedečih pet godina.
A BROJ dionica sa 2,8 mil skače na 51 mil.Veliki nesrazmjer i mala dobit po dionici za opravdati ovu visoku cijenu i MCAP od preko 400 mil kn nakon
dokapitalizacije.

Sto je uopce cilj predstecajnih nagodbi, i zasto su one bolje rijesenje od stecaja?

The nine most terrifying words in the English language are: "I'm from the government and I'm here to help" - Ronald Reagan

zatvaram shortane call opcije iz prosinca s 93% akumulirane premije, 6 mjeseci prije roka.
di mi je kolega babyface, kako mu stoji onaj kuruz i šenca kupljeni po 8,00 i 9,00 USD ljetos?

Izvrsno. Ponosni smo na tebe.

Sto je bilo sa onom kavom koju si uzeo bez secera?

The nine most terrifying words in the English language are: "I'm from the government and I'm here to help" - Ronald Reagan

Izvrsno. Ponosni smo na tebe.

Sto je bilo sa onom kavom koju si uzeo bez secera?
[/quote]
dodao sam joj i šećer po 17,80

CFTC CoT report kaže:
rekordne short pozicije na kavi, šećeru, bakru, srebru, gbp, cad i jpy. s druge strane rekordna long pozicija u dollar indexu.
ja sam većinu a bit ću sve kontra.

CFTC CoT report kaže:
rekordne short pozicije na kavi, šećeru, bakru, srebru, gbp, cad i jpy. s druge strane rekordna long pozicija u dollar indexu.

Flaherty nekeko zvuci nervozno ja ne bih isao long CAD.

Dva problema. Cijena nase nafte pada jer je nemozemo izvesti, amerikanci imaju sve vise svoje. Drugi problem je sto se real-estate market pogorsava. Stanovnistvo je prezaduzeno.

Od pozitivnih stvari drvo se dobro prodaje.

cad ne mislim dirat, iako će sigurno reagirat.
lumber također čekam, ali na ATH – 450.

USDA report out. Corn inventories much higher than expected.

Cijena kukuruza je danas pala 6.18%. Psenica -2.51%. Nadam se da se Knox rijesio onih bushela koje je drzao u garazi na vrijeme.

Jakovina pocni ce spremati za prosvjede.

[/quote]

metalima james? ne znam za ostale metale, ali zlato…

zlato je mrtvo! zivjelo zlato!

naime zlato se ne moze jesti.

ide zlato prema svojim normalnim cijenama koje su ispod 500 dolara di mu je i mjesto.

zlato nema normalnu cijenu, a kad dolar krene prema svojoj normalnoj cijeni bit će veselja. prvenstveno me srebro, platina i bakar zanimaju.

@james

fundamentalna analiza….
koliko je BV od zlata?
ajde kako bi izracunao to?
sta bi rekao?

dodao sam joj i šećer po 17,80

CFTC CoT report kaže:

Je si li uspio zbrojiti sve gubitke danas?

cad ne mislim dirat, iako će sigurno reagirat.
lumber također čekam, ali na ATH – 450.

Toronto, TSX60 je negativan od pocetka godine.

New Report

Close