Best buy – komentari i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Best buy – komentari i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Bude to po duploj cijeni uskoro pa se mislite kako i da li da uletite!

– nikad se nisam nervirala zbog propuštenih prilika.
– svaki tjedan imate nešto zanimljivo i neku novu priliku.

– kod nas cca 80% investitora trguje kockarski, zbog toga 90% vas gubi lovu na burzi.
– np. dajete za 1 dionicu DIOK preko 20kn, a cijela firma ne vrijedi ni 1 lipu.
– DLKV vam je zanimljiv po 50kn, a dionica ne vrijedi ni 10kn.
– ili LKRI s p/e 160, ali većinu vas to ne zanima jer će te ju kupovati i na p/e 1.600, kakve veze ima taj p/e kad cijena dionice raste, puno pametnije bi vam bilo tu luku usporediti s susjednom lukom Koper (promet i p/e).
– kupujete dionice kojima će narednih 10-15 Q biti u minusu.
– vidite nejveće zarade na stečajušama, ali ako te firme nisu do sada mogle ništa zaraditi osim zgubitaka, pitam se zašto bi te iste firme s istim upravama u nekoj budućnosti zarađivale.

– ali vaši novci, vaše odlike, i stvarno imate pravo investirati tamo gdje vidite velike zarade.
– teško je normalno investirati na HR burzi jer nemamo ni 10 firmi koje imaju o.k. upravu i dobro posluju.

– ovo je moje viđenje burze koje ni ne mora biti točno, i stvarno nemam ništa protiv vašeg kockanja na burzi.

– I love this game.
Pozdrav !

Nisi normalna, svatko se nervira zbog propustenih prilika.

Razlika je samo u tome sto neki nauce nesto iz toga, a drugi nastavljaju propustati prilike.

The nine most terrifying words in the English language are: "I'm from the government and I'm here to help" - Ronald Reagan

Nisi normalna, svatko se nervira zbog propustenih prilika.

Razlika je samo u tome sto neki nauce nesto iz toga, a drugi nastavljaju propustati prilike.
[/quote]

A zašto bi se ona nervirala za propuštenim kad je evo i petu godinu zaredom u debelom plusu bez obzira što je gotovo sve palo 70-90%…[emo_smijesak]..
Ona zna znanje…čudesna je ta moć samouvjeravanja u ispravnost svojih postupaka..

A BALVANA!!! :) :) :)

ako je rijec o brodarima onda se ni ja ne bih nervirao i sada mogu mirno spavati jer ih nemam a blize se izvjestaji. ekipa koja ih je kupovala ocito ocekuje neku veliku dobit u tom sektoru. meni moja kristalna kugla kaze da tu trebam jos malo pricekati.

Revolucija djeluje:

Radio Mileva radi kao urica?
INDG pobjednik dana,za sada.
A to je to tek početak.

U INDG će teći med i mlijeko,ali treba biti prisutan na izvoru!!!!

A zašto bi se ona nervirala za propuštenim kad je evo i petu godinu zaredom u debelom plusu bez obzira što je gotovo sve palo 70-90%…[emo_smijesak]..

– točno ste napisali, gotovo sve palo 70-90%.
– ali postoji i onaj jako mali dio dionica koje nisu pale a neke od njih su i rasle.
– upravo o tim dionicama sam vam pisala na ovoj temi, na tim dionicama se lova nije ni u krizi izgubila.
– sve vam je to stvarno jednostavno provjeriti na ovoj temi.

– a sada kada je tržište krenulo gore (zadnjih cca 5mj) zaradila sam cca 40% na portfelju.
– ja sam i više nego zadovoljna svojim prinosom.

– I love this game.
Pozdrav !

LPLH više nije brodar.

– nakon više tisuća napisanih postova tipa hvalospjeva o najboljem brodaru LPLH, gospon Lopina (autor tih drukerskih postova najniže vrste) konačno došao do zaključka kako LPLH više nije brodar.

– jesan li vam lijepo i na vrijeme napisala kako će oni prvi bankrotirati u brodarskom sektoru.

– I lobve this game.
Pozdrav !

Ona zna znanje…čudesna je ta moć samouvjeravanja u ispravnost svojih postupaka..

– za razliku od vas gospon BearG ja imam znanje i zaradila sam dosta love na burzi.
– te nemam potrebu kao vi drukati na rast nekih dionica, jer moje investicije će sigurno i bez drukanja rasti.
– vi ste uložili u 3 brodara 30.000kn (u svakoga po 10.000kn).
– i sada na svim tim temama drukate li drukate.
– danas su vam svi ti brodari pali od 2.5 do 11%.
– koliko vidim vama je voda došla do glave, još malo pa ste potopljeni, ali znate isto kao i moj prijatelj Splićo kako 5 do 12 vrlo lako možete izići iz tih investicija jer niste uložili više od 10.000kn.
– za neki veći rast vam trebaju kupci s milijunima kuna, zar stvarno mislite kako takvih naivnih još ima na burzi ???

– I love this game.
Pozdravc !

bit će jeftino

– što je krenulo po zlu u onoj niskogradnji dioničkom društvu ???

– I love this game.
Pozdrav !

Revolucija djeluje:

– kako od 100.000kn napraviti 10.000kn, e to je prava investicijska revolucija.

– I love this game.
Pozdrav !

– za razliku od vas gospon BearG ja imam znanje i zaradila sam dosta love na burzi.
– te nemam potrebu kao vi drukati na rast nekih dionica, jer moje investicije će sigurno i bez drukanja rasti.
– vi ste uložili u 3 brodara 30.000kn (u svakoga po 10.000kn).
– i sada na svim tim temama drukate li drukate.
– danas su vam svi ti brodari pali od 2.5 do 11%.
– koliko vidim vama je voda došla do glave, još malo pa ste potopljeni, ali znate isto kao i moj prijatelj Splićo kako 5 do 12 vrlo lako možete izići iz tih investicija jer niste uložili više od 10.000kn.
– za neki veći rast vam trebaju kupci s milijunima kuna, zar stvarno mislite kako takvih naivnih još ima na burzi ???

– I love this game.
Pozdravc !
[/quote]

A što reći…ovoliko egocentričnosti,samohvale i samouvjeravanja kako je uvijek u plusu a svi ostali(30 000 kn[emo_smijeh])…u debelom minusu..
A nek ti bude…
Samo tako …naprijed…hrabro i samouvjereno…
Budući da mi se neda vaditi i tražiti po forumima koje ste dionice kupovali i po kojim cijenama(znate vi vrlo dobro)….pa sada pisati ovo…čini mi se da vam i nije baš najbolje…mislim zdravstveno…ako me razumjete naravno jer vi ste ionako sami na planeti,a sve ostalo su ovčice koje šišate….

A BALVANA!!! :) :) :)

a tek kad Ivana7 investira u ovo gotovi smo [emo_smijeh]

Vaš link …

free flow information

New Report

Close