zasto adris? pitanje je sto ih ceka nakon cefte. al tko voli nek izvoli, ja vise nemam para. kupio sve sto sam htio i cekam eu. u onoj novoj turistickoj emisiji su iznijeli zanimljiv podatak da je broj turista u glavnim gradovima svih novih zemalja nakon ulaska u eu porastao 30%. ako bude i pola toga moj protfelj ce se obradovati 🙂
Adris čeka min. 10M eura manje dobiti zbog većih trošarina,osim toga pada prodaja cigareta a raste rezanog duhana i električnih cigareta.
Ako turistički dio uspije nadoknaditi ovaj pad za koju godinu bit će odlično.
Naravno.tu je Iran i sav taj cash,ne može se reći da je skupa dionica ali nije više ni blizu onako povoljna kao što je bila na 200 kn.
Naravno,tada ju je rijetko tko gledao.
U poredjenju sa Sopnicom sve je ovo bezazleno. Jedan on najvecih zaheba ikada je bio kupiti Bandiceve stanove. A ko je jos uzeo kredit u svicarcima, majka svih zaheba.
U poredjenju sa Sopnicom sve je ovo bezazleno. Jedan on najvecih zaheba ikada je bio kupiti Bandiceve stanove. A ko je jos uzeo kredit u svicarcima, majka svih zaheba.
[/quote]
većih nekretninskih promašaja od arizone, nevade i floride nema ni u sopnici.
Best buy.
– jeste li kupili danas najtrgovaniju dionicu ???
– vežite se, polijećemo !!!
– ovo nikako neće biti vlakić, ovo je avion.
– Pipl mast tras as !!!
– I love this game.
Pozdrav !
[/quote]
[/quote]
Dubai?
Best buy.
– jeste li kupili danas najtrgovaniju dionicu ???
– vežite se, polijećemo !!!
– ovo nikako neće biti vlakić, ovo je avion.
– Pipl mast tras as !!!
– I love this game.
Pozdrav !
S obzirom da si ti najveci teret, ovaj avion ce se tesko podici.
[/quote]
[/quote]
Arizona, Nevada i Florida se prodaju. Florida cak vrlo dobro.
Kupio 100 komada HLF danas.
Pokusavam desifrirati Birticeve kolumne pa se nadam da ce mi ovo pomoci.