Best buy – komentari i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Best buy – komentari i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

clanak star skoro ko Biblija govoreci u burzovnim terminima..

No pain no Game

Kažem dok je dividend yield puno viši od bond yielda(10 year) i dok god dionice bolje upijaju moguću inflaciju od obveznica, svakako da će barem jedan dio ulagača ići prema dionicama tj firmama.

I was early taught to work as well as play, My life has been one long, happy holiday; Full of work and full of play- I dropped the worry on the way- And God was good to me everyday.

Slovenia – Retirement Paradise

Vaš link …

They should arange some kind of people exchange. Old americans to Slovenia, young Slovenians to US. Old get more security and much less property taxes, young get more opportunities and much less income taxes. Everyone wins.

Europa je puno bolja za starije ljude, na kraju krajeva oni su tamo puno veci dio glasackog tijela i politka se prilagodjava njima. Recimo Franck Stronach koji je osnovao Magnu se nakon umirovljenja vratio kuci u Graz iz Kanade.

The nine most terrifying words in the English language are: "I'm from the government and I'm here to help" - Ronald Reagan

Recimo Franck Stronach koji je osnovao Magnu se nakon umirovljenja vratio kuci u Graz iz Kanade.

i Arnold će se vratit, zvali su i mene, ali imam osjećaj da sam još premlad.

james funta 1.50 long ..

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

povraća mi se od pomisli na cable, a long sam već duže.

povraća mi se od pomisli na cable, a long sam već duže.

To Vam je kolega Twixer smjestio kad je poslao onog printasu vulgaris…

Decki, cukar pokazao neke znake zivota, kao frankenstein…
Pozdrav!!!

zatvorio sam šećer maloprije na 18,80… čekat ću opet ulaz niže.
kavu opet ušao na 141.

james funta 1.50 long ..

a šta ćemo sad? [emo_vrtimise]

kavu opet ušao na 141.

Knox kakav je tvoj pogled na cijene secera u narednih godinu dana? Znam da je to dosta dug period, ali me zanima da li postoji nesto extraodinary to bi moglo pomaknuti cijenu znacajno u jednu ili drugu stranu.

The nine most terrifying words in the English language are: "I'm from the government and I'm here to help" - Ronald Reagan

james funta 1.50 long ..

a šta ćemo sad? [emo_vrtimise]
[/quote]nista stop izbacio oko nule…imamo tektonske poemecaje…trazimo dalje [emo_zloban]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

kavu opet ušao na 141.

Knox kakav je tvoj pogled na cijene secera u narednih godinu dana? Znam da je to dosta dug period, ali me zanima da li postoji nesto extraodinary to bi moglo pomaknuti cijenu znacajno u jednu ili drugu stranu.
[/quote]
postoji rekordna short pozicija među non-comercial traderima koja će u jednom trenutku izazvat face-ripping short covering rally, kako bi se reklo u mom kraju. isto vrijedi i za kavu, s tim da kava ove godine ima onu ciklički lošiju godinu.

New Report

Close