ivana7, kaj kaze macak? on nikad nije promasio zar ne?
– e toga dobrog savjetnika više nemam, odlutao.
– a nije da ga nisam dobro hranila, jeo je najbolje salame, zasluženo, i bio je puno pošteniji od ovih koji navlače samo na svoje dionice, bio je pošten jer ga novac nije zanimao.
– bio je jako dobar borac na burzi, ali kad je odlutao, slabo će se provesti jer kod mene na planini ima dosta vukova i medvjeda, ima i bikova, ali oni su domaće životinje,
– ukratko situacija slična kao na burzi, vukovi, medvjedi, bikovi.
Pozdrav !
leon swpr: ” Banke ne volim, ali ZABA-u pratim neko vrijeme i cini mi se da je trenutno najbolji potencijal u svom sektoru. ” – zar nije ZABA preskupa. – od banaka sada imam SNBA i RIBA, prodala sam PBZ i POBA ali po dobrim cijenama. – kako sam jućer i pisala danas sam nadokupila INE po 3.250, još ju možda kupim pratim London i ZG. – još sam planirala danas kupiti neke dionice, ali ih odmah ujutro digli, a mene ne zanima igra ko zadnji magarac. – ima li koja dobra preporuka. Pozdrav !
prijateljice, jesi li još uvijek u petrokemiji sa većim količinama ili si ih čak i povećala s obzirom na perspetivu naše čađare. A naročito bi cijenio bilo kakve informacije o prijatelju cartmannu koji se sigurno tebi javi s vremena na vrijeme.
pozdrav dragoj ivani
ima AGMM, DDJH, DLKV, KOKA
– AGMM imala sam malo toga i prodala, nemam pojma što je to, ali je jako dosadna dionica.
– DDJH tri put ulazila i izlazila, prinosi uvijek zadovoljavajući, sad sam prodala dvije trećine, mislim kako još ima prostora za rast, ali nemojmo zaboraviti bio je gubitaš, tad sam rizikirala i kupovala ga po 105kn, a ako dobiju ugovor za te tenkove ide gore, ali postoji ono ako.
– DLKV dobra firma, na njoj puno zaradila i naravno prodala, kad bi mi barem INA odradila takav rast u odnosu na nominalu, opasno je to jer je noninala mala, i sad svi ti pokazatelji u koje se slabo razumjem, neznam ja ju prodala.
– KOKA-INA, pa nekako mi je draža INA.
Pozdrav !
Čudi me da nitko ne spominje BZJK kao priliku, ili se to samo po sebi razumije?
Ja sam pokušao uloviti ponešto ujutro ali neuspješno pa prošla baba s kolačima. Eventualno ako Fima vrati babu [smiley2]
KuciloOro:
”
”
Ja sam pokušao uloviti ponešto ujutro ali neuspješno pa prošla baba s kolačima. Eventualno ako Fima vrati babu [smiley2]
A ti izgleda misliš da će dionica na 0,4 booka nizbrdo? Možda bi se ti trebao zvati pesimist a ne croblack. [smiley2]
Evo izvrsne prilike na prodaji na BCIN (ovaj na 5500)
5.250,00 23
5.400,00 7
5.499,00 5
5.500,00 193
5.650,00 1
– najveći dio PTKM sam prodala jeftino, ali je zarada bila solidna.
– s jednim malim dijelom koji nije zanemariv idem do kraja.
Cartman.
– toga više nema i bolje da ga nema.
– ali svaki dan se javljaju novi Cartmani.
– baš jučer čitam na temi VIS, počeo pisati neki novi Cartman, moderator ga izbrisao.
– ali jadan čovjek, i on je za lijećenje, ne želim uporijebiti proste izraze.
Pozdrav !
– ukratko situacija slična kao na burzi, vukovi, medvjedi, bikovi.
Pozdrav !
Najgadniji igraći su na burzi. Ovi na planini i u šumi su samo folklor.
Kako za koga, kolega, za neke bi to bio optimističan scenarij ali bojim se nerealan [smiley1]
Ti si znači od onih koji misle da će Fima prodavati 2,5 kune za jednu? ( kako kaže PerO )