Best buy – komentari i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Best buy – komentari i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ZLTO-R-A?

Zlatni otok?
To je neka šala, ili…?[smiley6]

O kojoj Isusovoj keš poziciji ti govoriš za HT?!!?!?!? Kao da češ kupiti milijun dionica HT?!?!? Sa stričevima i tetkama možeš kupiti najviše 10 paketa. A i stričevi i tetke nisu više neuki kao prije. ZLTO-R-A

– e to ti kaže kakav si.
– za mene će to dosta ljudi učiniti, ne vidim razloga ako netko ne želi kupiti HT ili nema novaca to ne bi učinio za tebe.
– kod INE sam , osim IPA, dosta toga kupovala po 2.150, pa 2.300, 2.900, i sad sam imala veliki nalog na 3.180 ali nije prošlo, sutra INU sigurno nadokupljujem po cijeni koja trenutno bude.

Moji tipovi su bili VDKT (valjda kad se dobije neki spor na sudu odma pocne bjesomucna trka za dionicama po bilo kojoj cijeni) i PZC-R-A. Eto, one su vec odradile lijep rast u kratkom roku, te mi se sada INDG i VART cine kratkorocnim potencijalima, sa time da se VART priceka jos malo iskrcaja i eventualnog pada.
Uglavnom se cini da sa gradjevinom i INA-om se ne moze faliti.[smiley9]

Stara kineska: Pas koji laje, nije dovoljno kuhan!

Moji tipovi su bili VDKT (valjda kad se dobije neki spor na sudu odma pocne bjesomucna trka za dionicama po bilo kojoj cijeni) i PZC-R-A. Eto, one su vec odradile lijep rast u kratkom roku, te mi se sada INDG i VART cine kratkorocnim potencijalima, sa time da se VART priceka jos malo iskrcaja i eventualnog pada. Uglavnom se cini da sa gradjevinom i INA-om se ne moze faliti.[smiley9]

– građevince sam isprodavala (većinu).
– PZC mi je nekako skup.
– za INDG i VART se slažem.
– ne znam za JODS, nešto sam ga kupila, ali ima previše ovih koji unovčavaju svoju dobit od 5 – 10%, tako dok se ti ne istresu nema šanse gore.
– neznam za ADRS, nekako mi je jeftin, a imam ga dosta.
– ali ipak INA je zakon.
Pozdrav !

E vidis, za taj JDOS dijelimo misljenje, meni se cini da je velika vecina vlasnika dionica to kupila za ‘run&gun’, da zarade u roku ‘keks’. Tako da dok se ti malo ne pociste vjerojatno nece biti oceikvanoga rasta. PZC sam ‘gledao’ i na manim cijenama, a od danas (jucer) vise i nije tako jeftin.
INA je zakon, ali boli kad vidis da si mogao na nekima drugima bolje zaraditi ‘spekulantskim operacijama’.
Ja cu vjerojatno opet uci i u jednu turisticku i drzati je do kraja sezone, biti ce dobar rast, mozda i 100%.
ADRS je jedina dionica uz KOSN gdje sam uspio zabiljeziti minus; prodao cim sam izgubio strpljenje. [smiley9]

INA je zakon, ali boli kad vidis da si mogao na nekima drugima bolje zaraditi ‘spekulantskim operacijama’.

– na INI u većem dijelu je skoro dupla zarada.
– prema cijenama većine dionica, i s obzirom na mogući razvoj događaja na INI je realno očekivati puno više.
– a i mogući gubitci su na INI minimalni, ipak tu glavnu igru vode mirovinci.
– na drugima sam isto jako lijepo zaradila, np. VIRO na kojem sam zaradila više nego duplo, ali ta dionica jednostavno nije bila popularna, ne znam što se događa na PBZ, ja sam ju prodala skoro po najvećim cijenama, zadržala sam RIBA, i ona je dosta porasla ne znam zašto, a tu je bilo i KORF i SNHO ulazi mali izlazi veliki, izišla sam i iz MMTZ dobra zarada, moglo je i više, ali obično kad svi misle isto ja sam uvjerena kako griješe.
– klonila sam se dosta dionica i igre tipa ko zadnji magarac, a bilo je dosta toga.

– na drugima sam isto jako lijepo zaradila, np. VIRO na kojem sam
zaradila više nego duplo, ali ta dionica jednostavno nije bila
popularna, ne znam što se događa na PBZ, ja sam ju prodala skoro po
najvećim cijenama, zadržala sam RIBA, i ona je dosta porasla ne znam
zašto, a tu je bilo i KORF i SNHO ulazi mali izlazi veliki, izišla sam
i iz MMTZ dobra zarada, moglo je i više, ali obično kad svi misle isto
ja sam uvjerena kako griješe.
– klonila sam se dosta dionica i igre tipa ko zadnji magarac, a bilo je
dosta toga.

[/quote]
Banke ne volim, ali ZABA-u pratim neko vrijeme i cini mi se da je trenutno najbolji potencijal u svom sektoru.

Banke ne volim, ali ZABA-u pratim neko vrijeme i cini mi se da je trenutno najbolji potencijal u svom sektoru.

– zar nije ZABA preskupa.
– od banaka sada imam SNBA i RIBA, prodala sam PBZ i POBA ali po dobrim cijenama.

– kako sam jućer i pisala danas sam nadokupila INE po 3.250, još ju možda kupim pratim London i ZG.
– još sam planirala danas kupiti neke dionice, ali ih odmah ujutro digli, a mene ne zanima igra ko zadnji magarac.
– ima li koja dobra preporuka.
Pozdrav !

leon swpr: ” Banke ne volim, ali ZABA-u pratim neko vrijeme i cini mi se da je trenutno najbolji potencijal u svom sektoru. ” – zar nije ZABA preskupa. – od banaka sada imam SNBA i RIBA, prodala sam PBZ i POBA ali po dobrim cijenama. – kako sam jućer i pisala danas sam nadokupila INE po 3.250, još ju možda kupim pratim London i ZG. – još sam planirala danas kupiti neke dionice, ali ih odmah ujutro digli, a mene ne zanima igra ko zadnji magarac. – ima li koja dobra preporuka. Pozdrav !

ima

AGMM, DDJH, DLKV, KOKA

“Please, God, Just One More Bubble.”

Jedan dan smanjenog prometa uzrokovan “neigranjem” fondova uzrokuje povećani promet drugi dan. Glad za zaradom je ogromna a i love ima. Sutra vjerojatno još veći porasti na većini dionica.

Bez straha, pohlepe i sentimentalnosti.

Evo upravo sam dokupila 100 dioniva ADRS,
– gledam mjerkam puno toga mi skupo, ali ići će to još gore.
– još imam dva naloga na kupnji, ako koji prođe reći ću koje su dionice.
– tanki se s savjetima.
– a nema ni navlačenja.
Pozdrav i nadam se dobroj suradnji, pa uvijek ste me dobro savjetovali.

ivana7, kaj kaze macak? on nikad nije promasio zar ne?

“Please, God, Just One More Bubble.”

New Report

Close