Best buy – komentari i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Best buy – komentari i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Informanka.

– tema je Best buy, odnosno dionice i probajte se držati zadane teme.

– evo moj portfelj raste uzastopno 8 tjedana.

Tema je Best Buy, a ne tvoj portfelj.

Molim te probaj se drzati zadane teme.

The nine most terrifying words in the English language are: "I'm from the government and I'm here to help" - Ronald Reagan

Tema je Best Buy,

– godinama tu pišete, vaše znanje stvarno nije pod upitnikom.
– ali ne pamtim niti jedan vaš HR Best Buy.

– probajte napisati barem jednu HR dionicu kao vaš Best Buy, nema veze ako ju nemate u portfelju.
– stvarno me zanima koja bi to bila dionica ???

– I love this game.
Pozdrav !

Za gospon Lopinu.

– što je s vama ???
– znate kako nas zanima zašto je sve krenulo po zlu u vašem portfelju meda i mlijeka.
– i kakva su vaša daljnja predviđanja ???

– I love this game.
Pozdrav !

– probajte napisati barem jednu HR dionicu kao vaš Best Buy, nema veze ako ju nemate u portfelju.

– I love this game.
Pozdrav !

Napisao sam vec davno.

Ti si best buy u HR. Ti si jedino sto se ja osjecam sigurnim preporuciti investitorima. Zhilja ne vidim nikakv rizik s tobom, a potencijal i sinergije su prakticno neograniceni. Plus dobro kuhas.

Ja pokusavam ljudima koji citaju forum skrenuti paznju na rizike vezane uz pojedine dionice i tako im pomoci da ne izgube novce.

Vrlo je tesko preporuciti neku dionicu na ZSE jer se radi o vrlo malom trzistu i kretanje cijena cesto nema nikakve veze sa poslovanjem i ekonomijom. Vecina dionica se moze dici u nebo sa milijun kuna ili spustiti na dno ako nekome hitno zatreba milijun kuna. Drugo firme su izuzetno netransparentne. Ja mislim da ne postoji niti jedna firma koja organizira conference call ili analyst day.

Jednostavno imam premalo informacija da bih nesto mogao preporuciti.

The nine most terrifying words in the English language are: "I'm from the government and I'm here to help" - Ronald Reagan

Tema je Best Buy,

– I love this game.
Pozdrav !
[/quote]

Ovaj post zvuči, nešto kao – Daj mi molim te reci, preklinjem te koju-e dionicu-e da kupim. Jer ja sama ustvari ne znam u što bih uložila.

Da li netko zna nekakav link gdje se može pogledati ukupan izdan broj CDO-a u USA za neku godinu ili kvartal?

I was early taught to work as well as play, My life has been one long, happy holiday; Full of work and full of play- I dropped the worry on the way- And God was good to me everyday.

Da li netko zna nekakav link gdje se može pogledati ukupan izdan broj CDO-a u USA za neku godinu ili kvartal?

Nisam siguran da li to tražiš ali možda pomogne, inače podaci su za cro[emo_smijeh]
Vaš link …

Nije bogat onaj koji nema, nego onaj koji ima

Za gospon Lopinu.

– što je s vama ???
– znate kako nas zanima zašto je sve krenulo po zlu u vašem portfelju meda i mlijeka.
– i kakva su vaša daljnja predviđanja ???

– I love this game.
Pozdrav !

Postao sam ziheraš.
BRIN,SPLF,JAKT,FMPS,QUNE +strpljenje= nadprosječna dobit
od građevinara LVCV ,trejadanje u INGRI obavezno
od brodara LPLH, svi ostali prejeftini jedino me strah od ULPL jer su prezaduženi,ali izgleda i najsposobniji za isplatiti dividendu

strah me Diokija ,a naročito DLKV tu čak i ne trejdam
ali INDG je moj favorit u građevinarstvu
u svakom slućaju lijepo vrijeme za ulazak u dionice osim fondovske elite koja je fundamentalno precijenjena u odlosu na drugu,treću i četvrtu ligu!
ERNT_preskup
HT_može
ATGR_to neka kupuju pametni
PTKM_gubitaše iznad BV ne kupujem

Potok meda i mlijeka teče i prema zakonu spojenih posuda trebao bi doći i na moju zemlju.

Nisam siguran da li to tražiš ali možda pomogne, inače podaci su za cro[emo_smijeh]
Vaš link …
[/quote]

Osvježio si mi dan:) Ozbiljno!

Ma ne mislio sam na Collateralized debt obligations… ili ti strukturirane kredite pod korinkom investijcijskog proizvoda.

I was early taught to work as well as play, My life has been one long, happy holiday; Full of work and full of play- I dropped the worry on the way- And God was good to me everyday.

Vaš link …
[/quote]

Osvježio si mi dan:) Ozbiljno!

Ma ne mislio sam na Collateralized debt obligations… ili ti strukturirane kredite pod korinkom investijcijskog proizvoda.

[/quote]
Jan.2012-Now.2012
http://www.leveragedloan.com/clo-volume-hits-post-credit-crisis-high-of-8-3b-in-november/

2005-jan.2013
http://www.leveragedloan.com/as-clo-market-booms-size-of-deals-creeps-toward-pre-credit-crisis-levels-2/

When wealth is lost, nothing is lost; when health is lost, something is lost; when character is lost, all is lost. ~Billy Graham

@Malibu

Tnx!

@jeli zna neko di je clanak o proizvodima za izvoz radi carine je nesto bilo jutros medutim sada ga ne mogu naci,pa ako neko zna. Hvala

New Report

Close