Best buy – komentari i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Best buy – komentari i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Burza.

– ne znam zašto me nagrađujete jedinicama kada vam napišem koliko zaradim, a znate kako ja na ovoj temi ne lažem.

– a znate li zašto index (burza) raste ???, (trenutno pada, to su normalne oscilacije).
– svaki radni dan na burzu dolazi 700 novih investitora.
– uskoro ćemo imati 400.000 investitora na burzi.

– i nemojte mi pisati protiv ove vlade !!!
– Plan 21 je ispunjen, rečeno realizirano.
– otvarili smo cilj o 21% stanovništva na burzi, a te brojke će zasigurno biti i puno veće.

– velik broj investitora i svakodnevni veliki priljev novih ivestitora uz pad bankarskih kamata nam zasigurno nosi velike prinose na burzi.

– I love this game.
Pozdrav !

od pocetka godine oko 7% u plusu, s 6,5-7% ocekivane oporezovane dividende meni dosta i da je kraj godine. ukupni plus sada oko 5%.

kako je to izgledalo do sada u mojim excel plahtama:
kraj 2008. docekao s 33% minusa u odnosu na ulozeno,
2009. porast 15% u odnosu na početak godine, dodatno uloženo 45% tog iznosa=ukupno 60%, ukupni minus na sve uloženo pada na 18%,
2010. pad od -8% u odnosu na pocetak godine, doliveno jos 41%=33% ukupno, gubitak opet od 18% u odnosu na sve ulozeno,
2011. utukao jos 80% novca u odnosu na pocetak godine, pad od -15%=65% ukupno, gubitak opet magicnih 18% u odnosu na sve ulozeno,
2012. utukao jos 31% novca u odnosu na pocetak godine, rast 20%=51% ukupno, gubitak samo 2% u odnosu na sve ulozeno,

rekla bi bolja polovica: bolje da si to imao oroceno, ali onda ne bih znao ono sto sada znam i sada ulagao ovako kako sada ulazem. netko bi mogao reci da i nije neko ulaganje, mislim da me crobex sije od pocetka godine.

– otvarili smo cilj o 21% stanovništva na burzi, a te brojke će zasigurno biti i puno veće.

S obzirom da ti vec 4 godine visis na forumu umjesto da trazis posao to je sasvim izvjesno.

The nine most terrifying words in the English language are: "I'm from the government and I'm here to help" - Ronald Reagan

rekla bi bolja polovica: bolje da si to imao oroceno, ali onda ne bih znao ono sto sada znam i sada ulagao ovako kako sada ulazem. netko bi mogao reci da i nije neko ulaganje, mislim da me crobex sije od pocetka godine.

Ti si jedan od rijetkih na ovom forumu koji ulaze. Za ogromnu vecinu ZSE je jos samo jedna kladionica.

The nine most terrifying words in the English language are: "I'm from the government and I'm here to help" - Ronald Reagan

ivana 7

——————————————————
Program 21 ?

21 % nezaposlenih ?

Svake godine +21 % novo nezaposlenih ?

.

Posla ima, evo sa stranice HZZ

Financijski savjetnik, OTP Faktoring d.o.o. , Zadar
Traze dva zaposlenika sa ekonomskim fakultetom

makapaka :

Ajde sad mi objasnite sniženje od 70% ako snižena cijena ne smije biti manja od nabaven * PDV ???

Kolika je to marža ?

A što još najsmješnije je, da čuješ da je to povoljna kupnja ako kuppiš sa velikim popustom hahahahaa

Dragi ljudi moj savjet, sve što ima popust do 40% ima neku svoju logiku sve ostalo je patka za neuki narod!

.

ZSE: Ulagači će moći pratiti kretanje dionica i kroz različite sektore

Financijski savjetnik, OTP Faktoring d.o.o. ,

– nije za stalno, mjesećna plaća 1.600kn.

– očito vam puno toga u RH nije jasno.
– kada bi vi u Kanadi napisali oglas ovog tipa, tražite financijaske savjetnike i nudite ne dnevnu, ne tjednu, nudite mjesećnu plaću od 279 kanadskih dolara.
– što mislite bi li vas poslali u koju ustanovu na promatranje ???
– nažalost to vam je HR.

– I love this game.
Pozdrav !

Twixer
ivana 7

U Hrvatskoj je sve jasno i transparentno.
Onaj tko mjesećno zaradi 1.600kn , toliko i dobije plaću .
Pa vidite kakvi su nam rezultati , koda svi dobijaju plaću 1.600kn .
Pozdav!

.

– kada bi vi u Kanadi napisali oglas ovog tipa, tražite financijaske savjetnike i nudite ne dnevnu, ne tjednu, nudite mjesećnu plaću od 279 kanadskih dolara.
– što mislite bi li vas poslali u koju ustanovu na promatranje ???
– nažalost to vam je HR.

– I love this game.
Pozdrav !

[/quote]

1600 je jos uvijek vise nego 0. A i sanse da dobijes bolji posao su ti vece sto imas vise radnog iskustva. Ako nemas radnog iskustva sanse da ce te netko zaposliti su vrlo male.

Moras prihvatiti ono cega ima i onda se boriti da dobijes nesto bolje.

In memoriam.

– danas smo ostali bez još jedne burzovne zvjezde.
– danas nas je napustila svima nam draga dionica VLDS.

– svim ožalošćenim tvz. malim dioničarima-pušioničarima moja iskrena sućut.

– I love this game.
Pozdrav !

New Report

Close