Best buy ?
BD62
Bez obzira koliko pumpali mrtvog Konja nemožete oživjeti !
Zbog toga 90 malih Pušioničara i puši .
Čini mi se da su u BD62 gubitci veći tri puta od imovine .
http://www.poslovni.hr/vijesti/teske-optuzbe-procitajte-pismo-malih-dionicara-badela-milanovicu-205561.aspx [poslovni.hr]
I dalje prave ogromne gubitke a nitko nije završio u Remetincu !
Zar je teško pratiti trag novca ?
220.000.000,00 !
Kako je moguće uništiti takvu tvrtku ?
Perković uživa na Murteru uzgajajući masline a Zvjezdana je postala zvjezda u Ministarstvu .
Gospoda su nagrađena ko da su napravili dobit 220 miliona !
A navodno su gubtci 850 miliona a vrijednost 250 miliona .
Best buy
Već sam sebi dosadan od ponavljanja .
Najbolje je uložiti u (isprobano):
1.vlastitu tvrtku
2.zlato
3.Naftu (INA)
Gdje ce biti cijena zlata za 6 mjeseci, a gdje za godinu dana ?
– trenutno zbilja nemam pojma, niti me zanima jer trenutno imam cca 2 unce.
– ali na isto pitanje prije cca mjesec dana ste na ovoj temi dobili od mene točan odgovor.
– analitičari u Goldman Sachsu su pisali kako u 12.mj. ide rast od 10%.
– ja sam na ovoj temi napisala dokle ide pad i kako potom ide rast.
– Pogođeno.
– I love this game.
Pozdrav !
Best buy
1.vlastitu tvrtku
2.zlato
3.Naftu (INA)
Najbolje je uloziti:
1) U obitelj, pogotovo dijecu i omogciti im da dobiju sto kvalitetnije obrazovanje
2) Obrazovanje
3) vlastitu tvrtku
Tek ako nakon toga ostane viska novaca razmisljati o burzi
Best buy
1.vlastitu tvrtku
2.zlato
3.Naftu (INA)
Najbolje je uloziti:
1) U obitelj, pogotovo dijecu i omogciti im da dobiju sto kvalitetnije obrazovanje
2) Obrazovanje
3) vlastitu tvrtku
[/quote]
Teoretski si u pravu .
Naročito što se tiče Obitelji i Obrazovanja .
Praksa te demantira .
Previše je na burzi obrazovanih koji nemaju ni posao a ni obitelj a mnogi neće nikada ni imati .
Obrazovani bez stana , posla i imovine ne zasnivaju obitelj.
A i najbolje komade ne ševe obrazovani već imućni koji im mogu ponuditi sigurnost za djecu i njihovo obrazovanje .
Po meni (isprobano) najbolje je uložiti u vlastitu tvrtku.
Velika većina poduzetnika pozitivno posluje i stvara dobit .
Dobit će vam omogućiti da imate obitelj , djecu i da ih obrazujete .
Ako imate vlastitu tvrtku lako ćete omogućiti djeci i zaposlenje i obitelj.
Najbolje je uloziti:
2) Obrazovanje
3) vlastitu tvrtku
kako balansirati prvo i treće?
malo poduzetništvo je jako precijenjena roba u kontekstu zdravog i sretnog života.
Najbolje je uloziti:
2) Obrazovanje
3) vlastitu tvrtku
kako balansirati prvo i treće?
malo poduzetništvo je jako precijenjena roba u kontekstu zdravog i sretnog života.[/quote]
Ovisi o kompenzacijama;)
…A i najbolje komade ne ševe obrazovani već imućni, koji im mogu ponuditi sigurnost za djecu i njihovo obrazovanje …
Evo sam namjerno stavio zarez da razdvojim ovu tvoju recenicu na dva dijela. I puno lipo si poceo i uzivao sam citajuci ovu tvoju izjavu,ali si ga onda brate da oprostis ukakio. Naime da najbolje komade seve imucni to je jasno i pticama na grani,medjutim drugi dio je totalno netocan.Ti najbolji komadi uopce ne zele djecu vec novcanu kompenzaciju nakon par sati “ugodnog” druzenja. Te najbolje komade ja osobno svrstavam u tzv. industriju zabave i obicno ne vide dalje u buducnost od nekakvih 2 sata.
poduzetništvo je ovom zadnjem ciklusu postalo mainstream, medijska, lifestyle ljigavost umjesto hardcore znanja, vještine i muda.
čitam tu na pd najbolji hr poduzetnici, dvije videoigrice i dvije iphone aplikacije od njih pet, na kickstarteru 30% love od u video igrice i još toliko u još gluplje aplikacije (broji mi kalorije, uskladi boju ekrana s temperatuom vani i sl.) rockerfeller, carnegie i ford se okreću u grobu. short ko kuća.
poduzetništvo je ovom zadnjem ciklusu postalo mainstream, medijska, lifestyle ljigavost umjesto hardcore znanja, vještine i muda.
čitam tu na pd najbolji hr poduzetnici, dvije videoigrice i dvije iphone aplikacije od njih pet, na kickstarteru 30% love od u video igrice i još toliko u još gluplje aplikacije (broji mi kalorije, uskladi boju ekrana s temperatuom vani i sl.) rockerfeller, carnegie i ford se okreću u grobu. short ko kuća.
Točno to.
Staneš na Avenue of the Americas i pogledaš onaj betonski kanjon, pa Empire State Building i misliš si: pa tko je to napravio? Kako? Slučajno?
Najveći domet u Zagrebu je 1930-tih bio HNK a Ameri gradili Empire i Chrysler zgrade.
To je bio toliki skok unaprijed 30 tih u USA da je proporcionalno danas nezamisliv a gradnja u Kini i zgrade izgledaju kao da ih nema( u ono virjeme napraviti 400 metara zgradu ili danas 400 metara).
A nebi niti Tesla bio Tesla da je ostao u Zagrebu. Spalili bi ga na lomači za vračanje.
Šalim se malo, ali da, poduzetnički pothvati onda i danas su Nebo i Zemlja.
Jedino je financijska industirja još uvijek jaka i inovativna, ostali zaostaju.
Točno to.
Staneš na Avenue of the Americas i pogledaš onaj betonski kanjon, pa Empire State Building i misliš si: pa tko je to napravio? Kako? Slučajno?
Najveći domet u Zagrebu je 1930-tih bio HNK a Ameri gradili Empire i Chrysler zgrade.
To je bio toliki skok unaprijed 30 tih u USA da je proporcionalno danas nezamisliv a gradnja u Kini i zgrade izgledaju kao da ih nema( u ono virjeme napraviti 400 metara zgradu ili danas 400 metara).
A nebi niti Tesla bio Tesla da je ostao u Zagrebu. Spalili bi ga na lomači za vračanje.
Šalim se malo, ali da, poduzetnički pothvati onda i danas su Nebo i Zemlja.
Jedino je financijska industirja još uvijek jaka i inovativna, ostali zaostaju.
[/quote]
http://tech.fortune.cnn.com/2012/07/17/transcript-schmidt-thiel/
PETER THIEL: The why questions always get immediately ideological. I’m Libertarian, I think it’s because the government has outlawed technology. We’re not allowed to develop new drugs with the FDA charging $1.3 billion per new drug. You’re not allowed to fly supersonic jets, because they’re too noisy. You’re not allowed to build nuclear power plants, say nothing of fusion, or thorium, or any of these other new technologies that might really work.
So, I think we’ve basically outlawed everything having to do with the world of stuff, and the only thing you’re allowed to do is in the world of bits. And that’s why we’ve had a lot of progress in computers and finance. Those were the two areas where there was enormous innovation in the last 40 years. It looks like finance is in the process of getting outlawed. So, the only thing left at this point will be computers and if you’re a computer that’s good. And that’s the perspective Google takes, because it thinks of the world of the future ‑‑