Best buy – komentari i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Best buy – komentari i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Što ne bi trebale ove fiskalne blagajne pokazati potrošnju ili C dio u izračunu GDP-a koji se prije nije vidio(ako sve ostane isto), pa prema tome ako se prikaže milijarda kuna više(a bude najmanje) onda imamo oko 0,3posto rasta automatski(ako je GDP oko 350 milijardi)

Way to go Linić!

I was early taught to work as well as play, My life has been one long, happy holiday; Full of work and full of play- I dropped the worry on the way- And God was good to me everyday.

Bakar nisam vjernik, postupajmo u skladu..
Jel shortamo jen da budemo trendi

Bakar nisam vjernik, postupajmo u skladu..
Jel shortamo jen da budemo trendi

ne diram ga dok ne dođe na neki ekstrem.

Hrvatska ima rekordan current account suficit u prva tri kvartala 2012. i rekordno nizak deficit za zadnja 4 kvartala (ttm). To je uz pad FDI od 50%, kad se FDI stabilizira a potrošnja ostane nisko još kvartalima, bit ćemo njemačka!

Teško ćemo mi biti ikad Njemačka, osim ako se prodamo Njemcima za 1 lipu pa nas ljudi dovedu u red.

euro-dolar ,oce li nam dohvatit 1.31 za long

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

A propos zadnjih par stranica ove teme – nije li sve ovo pod temom “Tržišta kapitala – Hrvatska (ZSE) “???
Moderatori?

JMNC.
– tu mi je najveći problem vlasništvo većinskog od 80.44%,
– a ja ne volim ovisiti o većinskom vlasniku.

BLJE, JMNC, KNZM, LEDO, TISK, VPIK, ZVZD.

– ove dionice je svakako najbolje ne kupovati.
– prije par dana sam napisala post za JMNC i gore vam citiram samo dvije crtice.
– kako vam to izgleda u stvarnosti najbolje možete vidjeti na dionici KNZM.

– I love this game.
Pozdrav !

JMNC.
– tu mi je najveći problem vlasništvo većinskog od 80.44%,
– a ja ne volim ovisiti o većinskom vlasniku.

BLJE, JMNC, KNZM, LEDO, TISK, VPIK, ZVZD.

– ove dionice je svakako najbolje ne kupovati.
– prije par dana sam napisala post za JMNC i gore vam citiram samo dvije crtice.
– kako vam to izgleda u stvarnosti najbolje možete vidjeti na dionici KNZM.

– I love this game.
Pozdrav !
[/quote]

Da ste imali ledo zaradili bi puno novca.Ali vi kupujete kodt i pušite na veliko. Što vas smeta na dionici knzm? Pa imate javnu ponudu koju ne morate prihvatiti mozete i ostati u njemu. Pojma vi nemate!

Ako prođe prag od 95% imaju pravo na istiskivanje malih dioničara. Što će sigurno i napraviti. A da ivana nema pojma to je odavno poznato

Školovana budala je veća budala od one neškolovane

Ako prođe prag od 95% imaju pravo na istiskivanje malih dioničara. Što će sigurno i napraviti. A da ivana nema pojma to je odavno poznato

Ja ne vidim kako se tu moze popusiti?Imate javnu ponudu i mozda mogucnost istiskivanja.kako tu mali mogu popusiti?
investico jmnc i agrokor zajedno imaju 94.05. Dakle do 95 % im fali 0.95% a to vam je po ovim cijenama 35 milijuna kn ili ti 220 000 dionica…
[emo_zloban]bas me zanima kako ce im to uspjeti?

Ne može se nikako popušiti jer je tromjesečni prosjek veći. Ne da mi se sad računati ali dionica nije bila ispod 140kn skoro nikada (nemam dionicu pa mi se neda računati). Bilo bi i logično da ide uz neku malu premiju tako da mislim da nema zime. Izgubiti se sigurno ne može.

Školovana budala je veća budala od one neškolovane

Apropo JMNC,

koliki je potencijal tj rezerva vode u njenim izvorima?

Dakle koliki je vodni kapacitet i buduća potencijalna količina maksimalnog vađenja?

Gledam isto kao naftu samo puno obnovljivije.

Dakle? Ima tko podatak?

Sumnjam da je izvor vode loša investicija kroz budućnost.

I was early taught to work as well as play, My life has been one long, happy holiday; Full of work and full of play- I dropped the worry on the way- And God was good to me everyday.

New Report

Close