Herbalife postaje volatilniji od Petrokemije.
Sada je Ackman a ne Einhorn u pitanju. Ackman rijetko shorta on je activist manager. U cetvrtak ce objaviti sto su razlozi.
Inace insider, COO, je kupovao nedavno u rangu 45-47.
Za sve koji se pitaju kako je US Treasury pristao da proda GM dionice sa poprilicnim gubitkom.
GM se obvezao da ce proizvodnju iz Canade prebaciti u Michigan do kraja 2016-e.
S obzirom da Canada ima forced-union law, a da je Michigan upravo izglasao prelaz na puno liberalniji right-to-work law, ovo i nije los deal za GM.
Na Cnbc-u ima live prijenos Ackman razvaljuje Herbalife i objašjava zašto je pyramid scheme i ima recruitment vs. sales strukturu.
Na Cnbc-u ima live prijenos Ackman razvaljuje Herbalife i objašjava zašto je pyramid scheme i ima recruitment vs. sales strukturu.
Jao, od bruke nakon prošlog pojavljivanja u vezi JCP-a, Ackmanu se ne javljam ni na telefon, netko njegovog kalibra da se spušta na razinu drukanja po televiziji, bljak.
Jao, od bruke nakon prošlog pojavljivanja u vezi JCP-a, Ackmanu se ne javljam ni na telefon, netko njegovog kalibra da se spušta na razinu drukanja po televiziji, bljak.
[/quote]
James dušo, on bar na TV-u ti i ja tu po forumu.
A i njegov kalibar mi je upitan, sve se svelo na shortaj i diži buku.
Što ne radi Einhorn istu stvar?
PS. ono što žele pokazati implicitno u HLF-u je da niti nemaju prodajnu bazu i da su kupci proizvoda u biti recruiteri – nemaju vanjske kupce(ili da u malom postotku).
PS. ono što žele pokazati implicitno u HLF-u je da niti nemaju prodajnu bazu i da su kupci proizvoda u biti recruiteri – nemaju vanjske kupce(ili da u malom postotku).
Koliko ja znam po US zakonima ako se dokaze da je “pyramide scheme” onda kompanija ne moze vise operirati u US. A to se odreduje na osnovu postotka vanjske prodaje.
Sto ne znaci da ne mogu nastaviti operirati u ostatku svijeta jer je sjediste firme na Cayman Islands.
Jucer i danas je protrgovano vise od 1/2 free floata.
Herbalife postaje volatilniji od Petrokemije.
Ovo je vec na nivou KSST
[/quote]
Pitao sam ga to prije nekog vremena, nakon jedne kolumne. Ako se dobro sjećam, toliko je uvjeren u FA i svijetlu budućnost Herbalifea, da ga ovakvi padovi uopće ne smetaju, nego navija za njih. Da može još jeftinije dokupiti.
Ima posve drugačiju filozofiju od većine koje trguje, daj mu dividendu i lijepu priču o FA i čovjek sretan. Možda je to manje stresno i zdravije [emo_namigusa]
RIM
After hours trade:
Najprije +8%, sada -10%. U sat vremena 18% promjene.
Ackman on Herbalife: