KuciloOro:
”
mauricije: ” Elvar: ” meni slobodno možete čestitati dijamantni pir [smiley2] ” Kaj već, nisi li se ti nedavno oženio? ” Bljedoliki je vjerovatno oženio turopoljku, hi,hi,hi pa su mu se dani odužili [smiley2]
”
pa ti znaš da mi indijanci možemo imati više skvo? u svakom plemenu po jednu – to se zove ujedinjeni indijanac – svi ga vole i nitko s njim ne ratuje – zato i živi toliko dugo
Bljedoliki brat Elvar je u pravu, zaboravio sam da smo ga primili u pleme ( a ni njemu nije bilo mrsko – ima to svojih prednosti ) hi,hi,hi[smiley2]
ja sam primljen i u bratovštinu kod brata Time
u Istru kao preporođeni Adrisaš
koda Velikog Manitua i medjeđu šapu imam ulaz s bubnjem
pa ti vidi
p.s. da ne pirčam o TNSA sljedbi
Ako ništa drugo, barem se po čestitkama vidi da postoji kolegijalnost među “drugarima” s foruma. Iako na prvi pogleda tako ne izgleda. Evo za primjer Fyler, čovjek je znao satima sjediti uz kompjutor i meni odgovarati na private poruke kako bi mi riješio jedan tehnički problem, a uopće se ne poznajemo zato ovom prilikom i njemu čestitam rođendan[smiley2]
Fala kolega,…a di su pive ???
No, čekam da mi metalci Varaždina čestitaju…
pridružujem se čestitkama za rođendan MReichu, Nathanu i Maruciju, i ako ima još tko danas… i želim im još puno uspjeha na burzi i u životu!
I ja takodjer se pridruzujem cestitkama!
Svako dobro!!! [smiley2]
Hvala svima na čestitkama i lijepim željama, što želim i kolegama nathanu i mauricijusu, a i svima ostalima.
Evo i ja se pridružujem rođendanskim čestitkama.
Mreich sretan rođendan.
Mauricije sretan rođendan.
Nathan47 sretan rođendan.
Do jučer sam mislio da je horoskop glupost…
Sad ću malo razmislit o tome.
I ja se pridružujem čestitkama, sve najbolje svim forumašima kojima je danas rodjeni dan! Od srca vam želim da vam prinosi budu bar koliki su bili prošlogodišnji [smiley2]
Trebalo bi se malo i raditi.
– FTSE polako raste isto kao i INA u Londonu.
– čini mi se kako je ADRS povoljan.
– kakve su prognoze na JODS.
– NEXE pada, a nema ni prometa.
– kakve su preporuke.
Pozdrav !
Sretan rođendan kolegama mreichu i mauriciju, nathanu47 i svima kojima je danas rođendan.
Pridružujem se čestitkama, sve dobro u životu, kolege…nek vam portfelji rastu i budu…tvrdi? [smiley2][smiley2][smiley2]