Best buy – komentari i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Best buy – komentari i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

http://www.businessinsider.com/chinese-green-shoots-2012-10
okreće se sentiment u vezi kine.
ja sam long CAF (Morgan Stanley China A-Shares Fund), to će bit Maglev kad stisnuo još malo gasa u partiji. [emo_novac]

Google -8% danas nakon izvjestaja.

Izgleda da je i njih pogodio Ivanin odlazak sa interneta.

The nine most terrifying words in the English language are: "I'm from the government and I'm here to help" - Ronald Reagan

@James Knox

Ako slucajno neznas ove godine u 12mjesecu su izbori unutar komunističke partije NR Kine..Biraju novog predsjednika itd. tako da bi to moglo imati dosta utjecaja na ionako lude kineke A-shares

...

Mislim da Google prikazuje opasnost cijelog tech-marketing-online-live sektora.

Preveliki crowding, loša kontrola efektivnosti koja traži izmjenu (CTR i sl.)

Nisam vidio koja stavka je najviše pala – bas revenue cisti ili neshto ispod ali problem je zanimljiv i tu je.

I was early taught to work as well as play, My life has been one long, happy holiday; Full of work and full of play- I dropped the worry on the way- And God was good to me everyday.

Padaju cijene obveznica .

Cijene dionica bi trebale rasti .

– testing, testing, malo isprobavam kako ovo čudo radiVaš link .[url=mn][quote]Vaš link …[/quote][emo_zacudjen]..[/url]

– I love this game.
Pozdrav !

– testing, testing, malo isprobavam kako ovo čudo radiVaš link .
Twixer, 20.10.2012. u 17:38
Vaš link …
[emo_zacudjen][/url]..[/url][/u][/b]

– I love this game.
Pozdrav !
[/quote]

Izvrsno ti ide, samo nastavi

The nine most terrifying words in the English language are: "I'm from the government and I'm here to help" - Ronald Reagan

Mislim da Google prikazuje opasnost cijelog tech-marketing-online-live sektora.

Preveliki crowding, loša kontrola efektivnosti koja traži izmjenu (CTR i sl.)

Nisam vidio koja stavka je najviše pala – bas revenue cisti ili neshto ispod ali problem je zanimljiv i tu je.

Google je rekao da je cost per click pao 15%. Oglasivaci placaju clickove na mobilnim uredjajima sa 44% discounta jer su puno manje efektivni. Kako se broj clickova sa mobilnih uredjaja povecava na stetu PC-a ispada da ce oglasivacima ostati znacajni novci. Dio tih novaca koji sada ostaje u marketinskog budgetu bi mogao otici prema TV oglasavanju.

Po ovoj logici ispada da bi od migracije sa PC-a na mobile uredjaje korist mogli izvuci oni koji prodaju TV reklame: Comcast, Disney, CBS, Time Warner, Liberty Media…

@Ivka

Je si li procitala izvjestaj General Electric.

Kakva su njihova ocekivanja u svezi sa trzistem transformatora?

Izvrsno ti ide, samo nastavi

– napišem post i klik na očisti, i nešto novog sam naučila.
– nego fra Twixer ima li što novog u vašoj hrvatsoj katoličkoj misiji, jete li uspjeli prodati one nekretnine ???
– a ja sam ponovno bila u Londonu.

– I love this game.
Pozdrav !

@Ivka

– evo sada sam ga na brzinu pročitala.
– izvješće je uzrokovalo pad dinice na burzi NYSE.
– očito je to kako s neukom i korumpranom upravom idu u bankrot, a upravo ta njihova nesposobnost će pogodovati EU konkurenciji.

– I love this game.
Pozdrav !

@Ivka

– evo sada sam ga na brzinu pročitala.
– izvješće je uzrokovalo pad dinice na burzi NYSE.
– očito je to kako s neukom i korumpranom upravom idu u bankrot, a upravo ta njihova nesposobnost će pogodovati EU konkurenciji.
[/quote]

– KOEI je u kratkom roku narastao +20%, zašto o tome ne pišete na ovoj temi ?!?!

– I love this game.
Pozdrav !

New Report

Close