http://www.businessinsider.com/chinese-green-shoots-2012-10
okreće se sentiment u vezi kine.
ja sam long CAF (Morgan Stanley China A-Shares Fund), to će bit Maglev kad stisnuo još malo gasa u partiji. [emo_novac]
Google -8% danas nakon izvjestaja.
Izgleda da je i njih pogodio Ivanin odlazak sa interneta.
@James Knox
Ako slucajno neznas ove godine u 12mjesecu su izbori unutar komunističke partije NR Kine..Biraju novog predsjednika itd. tako da bi to moglo imati dosta utjecaja na ionako lude kineke A-shares
Mislim da Google prikazuje opasnost cijelog tech-marketing-online-live sektora.
Preveliki crowding, loša kontrola efektivnosti koja traži izmjenu (CTR i sl.)
Nisam vidio koja stavka je najviše pala – bas revenue cisti ili neshto ispod ali problem je zanimljiv i tu je.
– testing, testing, malo isprobavam kako ovo čudo radiVaš link .[url=mn][quote]Vaš link …[/quote][emo_zacudjen]..[/url]
– I love this game.
Pozdrav !
– testing, testing, malo isprobavam kako ovo čudo radiVaš link .
– I love this game.
Pozdrav !
[/quote]
Izvrsno ti ide, samo nastavi
Mislim da Google prikazuje opasnost cijelog tech-marketing-online-live sektora.
Preveliki crowding, loša kontrola efektivnosti koja traži izmjenu (CTR i sl.)
Nisam vidio koja stavka je najviše pala – bas revenue cisti ili neshto ispod ali problem je zanimljiv i tu je.
Google je rekao da je cost per click pao 15%. Oglasivaci placaju clickove na mobilnim uredjajima sa 44% discounta jer su puno manje efektivni. Kako se broj clickova sa mobilnih uredjaja povecava na stetu PC-a ispada da ce oglasivacima ostati znacajni novci. Dio tih novaca koji sada ostaje u marketinskog budgetu bi mogao otici prema TV oglasavanju.
Po ovoj logici ispada da bi od migracije sa PC-a na mobile uredjaje korist mogli izvuci oni koji prodaju TV reklame: Comcast, Disney, CBS, Time Warner, Liberty Media…
Je si li procitala izvjestaj General Electric.
Kakva su njihova ocekivanja u svezi sa trzistem transformatora?
Izvrsno ti ide, samo nastavi
– napišem post i klik na očisti, i nešto novog sam naučila.
– nego fra Twixer ima li što novog u vašoj hrvatsoj katoličkoj misiji, jete li uspjeli prodati one nekretnine ???
– a ja sam ponovno bila u Londonu.
– I love this game.
Pozdrav !
– evo sada sam ga na brzinu pročitala.
– izvješće je uzrokovalo pad dinice na burzi NYSE.
– očito je to kako s neukom i korumpranom upravom idu u bankrot, a upravo ta njihova nesposobnost će pogodovati EU konkurenciji.
– I love this game.
Pozdrav !
– evo sada sam ga na brzinu pročitala.
– izvješće je uzrokovalo pad dinice na burzi NYSE.
– očito je to kako s neukom i korumpranom upravom idu u bankrot, a upravo ta njihova nesposobnost će pogodovati EU konkurenciji.
[/quote]
– KOEI je u kratkom roku narastao +20%, zašto o tome ne pišete na ovoj temi ?!?!
– I love this game.
Pozdrav !