zadnji put kad sam provjeravao
od 111,000.000 herbalifeovih dionica
14,000.000 bilo je posudjeno, za svrhu koja se podrazumijeva
einhorn je simpa tip
mora da je mnogim ljudima danas ludo zabavno 🙂
Greenhorn- pogrdni naziv za novajliju na divljem zapadu, šeprtlju, zelenog lajbeka, hlebinca, dudeka, dečeca iz Pušće Bistre, Hrvatskog menađera
Autor Karl May- veliki Njemački sanjar i ljubitelj Velikog Hrvatskog kraljevstva.
Danas mi se je stanje popravilo i glava me više ne boli jer sam popio tableticu.
Hvala na savjetu bakice. Koliko ću danas izdržati bez tabletice vidjeti ću.
Koliko vidim prodaje se neki Marsovski kamenčić za 242.000 $, početna cijena.
Bakice što misliš da osnujemo izvanzemaljsku export-import firmu?
Ja iz vrta donesem kamenje, a ti ga onda dilaš kao autohtono Marsovsko kamenje.
Još jedna dobra stvar je da ne moramo plaćati porez pošto roba nije s Zemlje već s Marsa.
Mislim da bi se hrvatski izvoz jako digao, a odmah bi po količini prestigli naš glavni izvozni proizvod zlato.
Lp (smile,smile, smile)
Ps Au što mi je DIOKI danas pao, to je valjda jer sam popio krivu tabletu ili jel me boli glava.
Tješim se da se ADPL nije ni dignuo, njima stvarno treba plava tableta.
zadnji poziv za shinkansen HDEL koji kreće s prvog perona i ne staje cijeli treći kvartal.
@James – TGV
@Mida – ROMF
Jee pa moraju. Ako su RBA političari rekli 292 kn, pa nemre HT ispod 180 kn.
S druge strane, kao što rekoh na jednoj dionici 100 kn gore, dole meni ne igra ulogu pa zašto bi našim analitičarima.
Ali pošto imam pamćenje kao slon (nije ljubičasti) prije 160 kn me ne vide.
Jedino zahvala MAX TV što mogu gledati kako Dinamo puši svaki drugi put.
Istina bog jučer je Dinamo pobijedio.
To je zato jer su bili optimisti.
lp
http://www.businessinsider.com/loeb-quotes-tupac-in-investor-letter-2012-10
tko vam još citira Tupaca u teškim trenutcima?
raste shinkansen, raste CROS, raste šećer, raste kava, raste soja, raste kukuruz.
James ti si Car.
James Knox@ soja se odbila do jakog supporta ,,koji je dugo trebalo da probije prema dole…1560-70 cca ,bit ce tu borbe jos
ego je amputiran hiljadama i hiljadama stoplossa i propuštenih prilika, ostalo je samo znanje i vještina. 🙂