Best buy – komentari i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Best buy – komentari i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Sretan rođendan nathan47! Živ bio!

Fala Mauricijuse, meni je svaki dan rodjendan uz ovakve prinose

Nisam druzeljubiv tip pa nema potrebe stavljati me medju prijatelje

KuciloOro:

Sretan rođendan i još puno pobjeda protiv bogatih bljedolikih Howgh

mogli smo zajedno piti, a ni rođendan mi ne bi čestitao

Živio Kucilo!!!

Joj crni sine, zar je i tebi rođendan? Oprosti evo ispravljam nepravdu učinjenu iz nehata ( hi,hi,hi ).

Sretan rođeeeendan tiiii, sretan rođeeeendan tiiiiiiii
sretan rođeeeeendan dragi Maurcijijeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
sretan rodeeeeeendan ti

A što lijepo pjevam ( još da mi je tu onaj Tigrić sa guslama da me prati )[smiley2][smiley2][smiley2][smiley2][smiley2][smiley2][smiley2][smiley2][smiley2][smiley2]

Benjamin Graham: "Odlično društvo nije i odlična investicija, ako ste dionicu previše platili." MPT: "Prodali su naše snove Judini sinovi........."

ja ti čestito, a ti mene ništa

Joj crni sine, zar je i tebi rođendan? Oprosti evo ispravljam nepravdu učinjenu iz nehata ( hi,hi,hi ). Sretan rođeeeendan tiiii, sretan rođeeeendan tiiiiiiii sretan rođeeeeendan dragi Maurcijijeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee sretan rodeeeeeendan ti A što lijepo pjevam ( još da mi je tu onaj Tigrić sa guslama da me prati )[smiley2][smiley2][smiley2][smiley2][smiley2][smiley2][smiley2][smiley2][smiley2][smiley2]

hvala

mauricije:

Sretan rođendan nathan47! Živ bio!

Što zar je i tebi rođendan, pih izgleda da svatko od vas bljedolikih ima rođendan? Anbilivbl[smiley1]

Benjamin Graham: "Odlično društvo nije i odlična investicija, ako ste dionicu previše platili." MPT: "Prodali su naše snove Judini sinovi........."

Sretan rođendan kolegama mreichu i mauriciju, nathanu47 i svima kojima je danas rođendan.

[color=blue]Come to Quark's, Quark's is fun, come right now, don't walk, run![/color] Quark je trejder, špekulant i investitor. U svojim komentarima prenosi informacije iz medija ili iznosi svoje osobno mišljnje. [u]Quarkovi komentari nisu savjeti za kupnju ili prodaju dionica[/u]. U večini slučajeva Quark posjeduje ili je posjedovao dionice o kojima piše.

sretan ti rodjendan Mauricijuse… dugo mi pozivio

Nisam druzeljubiv tip pa nema potrebe stavljati me medju prijatelje

Ako ništa drugo, barem se po čestitkama vidi da postoji kolegijalnost među “drugarima” s foruma. Iako na prvi pogleda tako ne izgleda.

Evo za primjer Fyler, čovjek je znao satima sjediti uz kompjutor i meni odgovarati na private poruke kako bi mi riješio jedan tehnički problem, a uopće se ne poznajemo

zato ovom prilikom i njemu čestitam rođendan[smiley2]

sretan ti rodjendan Mauricijuse… dugo mi pozivio

Je,je, dugo poživio i iz Elektrometala na 5.800 izišao, hi,hi,hi[smiley2]

meni slobodno možete čestitati dijamantni pir [smiley2]

nema mi druge nego se zae..ti

Kaj već, nisi li se ti nedavno oženio?

Elvar:

Kaj već, nisi li se ti nedavno oženio?

Bljedoliki je vjerovatno oženio turopoljku, hi,hi,hi pa su mu se dani odužili [smiley2]

mauricije: ” Elvar: ” meni slobodno možete čestitati dijamantni pir [smiley2] ” Kaj već, nisi li se ti nedavno oženio? ” Bljedoliki je vjerovatno oženio turopoljku, hi,hi,hi pa su mu se dani odužili [smiley2]

pa ti znaš da mi indijanci možemo imati više skvo? u svakom plemenu po jednu – to se zove ujedinjeni indijanac – svi ga vole i nitko s njim ne ratuje – zato i živi toliko dugo

nema mi druge nego se zae..ti

New Report

Close