Sretan rođendan nathan47! Živ bio!
Fala Mauricijuse, meni je svaki dan rodjendan uz ovakve prinose
KuciloOro:
”
Sretan rođendan i još puno pobjeda protiv bogatih bljedolikih Howgh
”
mogli smo zajedno piti, a ni rođendan mi ne bi čestitao
Živio Kucilo!!!
Joj crni sine, zar je i tebi rođendan? Oprosti evo ispravljam nepravdu učinjenu iz nehata ( hi,hi,hi ).
Sretan rođeeeendan tiiii, sretan rođeeeendan tiiiiiiii
sretan rođeeeeendan dragi Maurcijijeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
sretan rodeeeeeendan ti
A što lijepo pjevam ( još da mi je tu onaj Tigrić sa guslama da me prati )[smiley2][smiley2][smiley2][smiley2][smiley2][smiley2][smiley2][smiley2][smiley2][smiley2]
ja ti čestito, a ti mene ništa
Joj crni sine, zar je i tebi rođendan? Oprosti evo ispravljam nepravdu učinjenu iz nehata ( hi,hi,hi ). Sretan rođeeeendan tiiii, sretan rođeeeendan tiiiiiiii sretan rođeeeeendan dragi Maurcijijeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee sretan rodeeeeeendan ti A što lijepo pjevam ( još da mi je tu onaj Tigrić sa guslama da me prati )[smiley2][smiley2][smiley2][smiley2][smiley2][smiley2][smiley2][smiley2][smiley2][smiley2]
hvala
mauricije:
”
Sretan rođendan nathan47! Živ bio!
”
Što zar je i tebi rođendan, pih izgleda da svatko od vas bljedolikih ima rođendan? Anbilivbl[smiley1]
Sretan rođendan kolegama mreichu i mauriciju, nathanu47 i svima kojima je danas rođendan.
sretan ti rodjendan Mauricijuse… dugo mi pozivio
Ako ništa drugo, barem se po čestitkama vidi da postoji kolegijalnost među “drugarima” s foruma. Iako na prvi pogleda tako ne izgleda.
Evo za primjer Fyler, čovjek je znao satima sjediti uz kompjutor i meni odgovarati na private poruke kako bi mi riješio jedan tehnički problem, a uopće se ne poznajemo
zato ovom prilikom i njemu čestitam rođendan[smiley2]
sretan ti rodjendan Mauricijuse… dugo mi pozivio
Je,je, dugo poživio i iz Elektrometala na 5.800 izišao, hi,hi,hi[smiley2]
meni slobodno možete čestitati dijamantni pir [smiley2]
Kaj već, nisi li se ti nedavno oženio?
Elvar:
”
meni slobodno možete čestitati dijamantni pir [smiley2]
”
Kaj već, nisi li se ti nedavno oženio?
Bljedoliki je vjerovatno oženio turopoljku, hi,hi,hi pa su mu se dani odužili [smiley2]
mauricije: ” Elvar: ” meni slobodno možete čestitati dijamantni pir [smiley2] ” Kaj već, nisi li se ti nedavno oženio? ” Bljedoliki je vjerovatno oženio turopoljku, hi,hi,hi pa su mu se dani odužili [smiley2]
pa ti znaš da mi indijanci možemo imati više skvo? u svakom plemenu po jednu – to se zove ujedinjeni indijanac – svi ga vole i nitko s njim ne ratuje – zato i živi toliko dugo