Best buy – komentari i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Best buy – komentari i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Nema boljih prilika do FNVC i DIOK-ija. Bilo kako bilo bit će dvije javne ponude a dionice su podcijenjene po svim pokazateljima. [thumbsup] Ne zaboravimo da je DIOK bio 12 kuna kad sam rekao da treba kupovati a koliko je sad a ????? [thumbsup]

Dioki nije vrijedio kolika je cijena bila a isto stoji i danas.

Cijena je vanjski pokazatelj neupućenih i često bogatih 😉

I was early taught to work as well as play, My life has been one long, happy holiday; Full of work and full of play- I dropped the worry on the way- And God was good to me everyday.

Anonimno, 17.09.2012. u 20:50
@MILORAD
Nema boljih prilika do FNVC i DIOK-ija. Bilo kako bilo bit će dvije javne ponude a dionice su podcijenjene po svim pokazateljima. Ne zaboravimo da je DIOK bio 12 kuna kad sam rekao da treba kupovati a koliko je sad a ?????

@Doma
ći

Ovaj put se slažem s gospodinom domaćim. Cijena Diokia je puno veća nego što je sada.

Cijena je unutarnji pokazatelj upućenih i često siromašnih.

E da, gdje Vam je Ivana? Da li ste što napredovali u tom smjeru?

Kako tvrtka, evo Haoren Vam može biti klijent.

Koliko sam shvatio Hrvatice mu nisu dovoljno dobre, pa traži Kineskinju ili Japanku.

Ne znam, meni od Hrvatica nema ljepših.

LP

[b]MRAČNI MOD[/b] [b]Do kraja godine raste samo DIOKI zbog Hrvatskih nacionalista koji su ga spasili od zatvaranja.[/b]

Pšenica jutros 925, sad 875.
Volim volatilnost više nego leba da jedem.

Pšenica jutros 925, sad 875.
Volim volatilnost više nego leba da jedem.

soja tras….cisti SHS

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

domach1984, 18.09.2012. u 08:39
@MILORAD
Nema boljih prilika do FNVC i DIOK-ija. Bilo kako bilo bit će dvije javne ponude a dionice su podcijenjene po svim pokazateljima. Ne zaboravimo da je DIOK bio 12 kuna kad sam rekao da treba kupovati a koliko je sad a ?????

@Doma
ći

Ovaj put se slažem s gospodinom domaćim. Cijena Diokia je puno veća nego što je sada.

Cijena je unutarnji pokazatelj upućenih i često siromašnih.

E da, gdje Vam je Ivana? Da li ste što napredovali u tom smjeru?

Kako tvrtka, evo Haoren Vam može biti klijent.

Koliko sam shvatio Hrvatice mu nisu dovoljno dobre, pa traži Kineskinju ili Japanku.

LP

[/quote]

Hrvatice su zakon, samo ako ih je više odjednom.

I was early taught to work as well as play, My life has been one long, happy holiday; Full of work and full of play- I dropped the worry on the way- And God was good to me everyday.

Anonimno, 18.09.2012. u 08:45

Ja sam zadovoljan i s jednom ako je prava.

[b]MRAČNI MOD[/b] [b]Do kraja godine raste samo DIOKI zbog Hrvatskih nacionalista koji su ga spasili od zatvaranja.[/b]

http://www.index.hr/vijesti/clanak/pukla-tajna-europski-klijenti-iz-svicarskih-ce-banaka-povuci-milijarde-franaka/637526.aspx

Od toga da se CHF švercaju u koferima preko granice do toga da se bankarski sustav raspada u samo 150 pipsa. Free Lunch je bio ukusan i kaloričan.

I rule this game.

http://www.businessinsider.com/russians-discover-giant-diamond-field-2012-9
di su mi kolege koji su zagovarali ulaganje u dija dija dijamante…

domach1984, 18.09.2012. u 15:22

[/quote]

Ja bi ipak birao po bojama ako mogu.

pinball, 18.09.2012. u 15:27

[/quote]
[/quote]
kolega pa ne razgovara se o autima … [angry] … ah da Vama nije važno kaj vozite i da li uopće vozite

Barona za moderatora a šefa za direktora ... moji postovi nisu nagovor na kupnju ili prodaju vrijednosnica

domach1984, 18.09.2012. u 15:33

[/quote]
[/quote]
kolega pa ne razgovara se o autima … [angry] … ah da Vama nije važno kaj vozite i da li uopće vozite
[/quote]

O autima ne. O gospođicama da. I sve ih volim sadašnje i bivše.

Za obrnuto nisam siguran;)

LP

Osim sto su lijepe posjeduju i na tisuce dionica respektabilne tvornice transformatora. Sto, bi rekao kolega Plavi; moze li bolje ?

The nine most terrifying words in the English language are: "I'm from the government and I'm here to help" - Ronald Reagan

New Report

Close