Moji prijatelji su već komentirali emisiju "A što očekivati od kapitaliste, zbog takvih mi nemamo plaću 5 000 eura mjesečno"!
Nenad, pod hitno na tečaj javnih nastupa ako se planiraš pojavljivati na tv-u!
Kako god, bilo je bolje nego u slučaju Petrokemija.
Ali, narodu koji to gleda je ispao "okorjeli kapitalist" i kontra-socijalist – što je dovoljnom broju na forumu zapravo ok.
Večini populacije neće biti, nazalost za populaciju.
Preširoke teme i premalo detalja, osobne priče.
Trebalo je naglasiti kako je on ostvario/prodao moj.posao i derivirati dalje – jer na spomen ulažite sa Todorićem, pola umirovljenika za TV-om i penzijom od 1000 kn(dobirm si dijelom sami krivi) se pita a od čega da ulazu..
Pitanje investiranja u Hrvatsku je pitanje da li hrvatsko drustvo ima snage da podrzi promjene koje ce omoguciti povoljniju ekonomsku klimu. Moj je dojam da u ovom trenutku nema.
Apsolutno. Promjena mentaliteta u otvoreni za rast i pozitivan nakon 60 godina sivila nije lako.
Koliko god novaca nabacali, ostaci strukture gravitacije pojedinaca još su prejake.
Pitanje investiranja u Hrvatsku je pitanje da li hrvatsko drustvo ima snage da podrzi promjene koje ce omoguciti povoljniju ekonomsku klimu. Moj je dojam da u ovom trenutku nema.
Apsolutno. Promjena mentaliteta u otvoreni za rast i pozitivan nakon 60 godina sivila nije lako.
Koliko god novaca nabacali, ostaci strukture gravitacije pojedinaca još su prejake.
[/quote]
koje je to društvo pokazalo volju za promjenama tijekom ove krize?
amerikanci s 10% deficita? australci, azijati i kanađani s nekretninskim balonima?
ja promjene vidim samo u egiptu, tunisu, siriji i kao uvijek – islandu.
[/quote]
amerikanci s 10% deficita? australci, azijati i kanađani s nekretninskim balonima?
[/quote]
Turci, imaju oko 10 posto gdp-a u deficitu tekućeg računa…
Ali od Istanbula žele napraviti novi financijsku HUB.
Smanjuju poreze i naravno, ukidaju poreze za top earnere – ne bi li privukli financijsku mafiju.
BRICS-ima fale Turci.
[/quote]
[/quote]
govorimo o evoluciji ne revoluciji James.
[/quote]
[/quote]
Pa nije jedna promjena ne dolazi preko noći. Povjesničari će jednog dana pričati da je došlo do velikih promjena ovih godina.
pa zašto onda u hrvatskoj očekujete velike promjene preko noći?
a promjene dugročnih trendova su se već dogodile i redom su pozitivne, posebno ponašanje potrošača.
pa zašto onda u hrvatskoj očekujete velike promjene preko noći?
a promjene dugročnih trendova su se već dogodile i redom su pozitivne, posebno ponašanje potrošača.
Ja očekujem, ali ne u Hrvatskoj i sigurno ne preko noći
http://hr.seebiz.eu/energetika/eu-ce-ograniciti-proizvodnju-biogoriva/ar-44768/
neke južno američke su još prije mjesec dana uveli restrikcije i smanjili poticaje, eu jučer (odmah se odrazilo na cijene), ako usa učini i najmanji korak u tom smjeru cijene hrane će kolabirati.
GMCR – 45% nakon izvješća.
ja sam uzeo long po 25,00 USD 0,05% portfolia, jer bit će toga i po 12,00 USD. [thumbsup]
Kolika je nominala ?
[/quote]
http://www.businessinsider.com/luigi-lavazza-green-mountain-coffee-2012-9
uzeo sam i kavu po 160 i dotrpao kineskog indeksa.
sinoć je narasto 3,8%, nadam se rastu od bar 38% sljedećih mjeseci.
šećer držimo, ovo drugo dno na 18,90 je bilo poklon, jako sam pohlepan u vezi šećera.
kako kava lijepo raste, pa to je ružno za pričat.