Best buy – komentari i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Best buy – komentari i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

znači mi idemo na 3582

Crobex i rejting RH.

– danas se Crobex dobro našalio s poboljšanim kreditnim rejtingom kojeg smo danas dobili.
– za Crobex i kreditni rejring stvarno nisam stručna.
– ali u brojevima sve živo vidim, vidim budućnost.
– a danas je Crobex došao točno na 1.666 bodova.
– stvarno velika šteta zbog 666, to nije nikako dobro za ovu zemlju.

– I love this game.
Pozdrav !

U ovoj krizi najniža vrijednost S&P-a je bila 666. A sada je 1.432.
Nadam se da će postojati nekakva korelacija i s Crobijem …

[/quote]
[thumbsup]
[/quote]

da, mi jako loše idemo prema gornjim vriejdnostima, ok jasno zbog kojih razloga.

Ali to se mora kad-tad isplatiti.

Isto kao što su neizbježne krize i expanzije u ekonomiji, također su neizbježni popravci ovakvih deformacija.

I was early taught to work as well as play, My life has been one long, happy holiday; Full of work and full of play- I dropped the worry on the way- And God was good to me everyday.

ECB obajvio spas Španjolske, Kina objavila stimulus od 1,0 tril. yuana, Hrvatskoj ostaje rejting… jest kupili dionice? s puno bete?

done and done

I was early taught to work as well as play, My life has been one long, happy holiday; Full of work and full of play- I dropped the worry on the way- And God was good to me everyday.

Za osobu s ukupno dvadesetak transakcija godisnje vrlo aktivan ovaj tjedan:
rijesio se svog sitnoga u Adrisu, smanjio jdos, polikvidnio od toga, dokupio adpl, postavio se na dokup za tuho, za dokup kodt cu jos cekati, na kosn camim cuceci na dokupu vec duze.

ECB obajvio spas Španjolske, Kina objavila stimulus od 1,0 tril. yuana, Hrvatskoj ostaje rejting… jest kupili dionice? s puno bete?

Na dobre vijesti se prodaje. Ja upravo prodao shortao EUR/USD.

Misli lokalno, djeluj globalno!

[/quote]
samo daj, ja ću čekati 1,35 jer ovo nisu dobre vijesti nego tektonski poremećaju.

Sugar long na 19,00 je entry, poteglo je već na 19,50 a bit će i 22,50.

[/quote]
samo daj, ja ću čekati 1,35 jer ovo nisu dobre vijesti nego tektonski poremećaju.

[/quote]

I James, kaj veliš na US housing sektor?

Što misliš kako će rast stanogradnje utjecati na inflaciju?

[/quote]

[/quote]

likewise, long sugar, short natgas

[/quote]

[/quote]

Vidim secer povuko reko idem da Vas priupitam jeste unisli u secer onako komplicirino na proslo dno, kad ono,ipak ste i Vi kolega jedan pristojan primitivac. Imate nesto bakra, ono bar za Gipsije kada navrate i tamo je tako lijepo probilo, testiralo i pobjeglo, ne znam ovdje moderni ne brise ovakve bisere,ili, testing testing …
Pozdrav!

James Knox@ takodjer ..sugar..negdje 18.90 bocnuo ali ja sam vec vani 19.45…mzda ga docekamo na 19.30

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

James Knox@ takodjer ..sugar..negdje 18.90 bocnuo ali ja sam vec vani 19.45…mzda ga docekamo na 19.30

A evo ga jos jedan biser, nikad Vi necete decki shvatit da to ne moze tako jednostavno, a garant niste ni provukli taj trejd 30 miliona puta kroz sustav.
Mali umovi misle jednako ili tako nekako nije bitno…
Pozdrav i VAma kolega…

A evo ga jos jedan biser, nikad Vi necete decki shvatit da to ne moze tako jednostavno, a garant niste ni provukli taj trejd 30 miliona puta kroz sustav.
Mali umovi misle jednako ili tako nekako nije bitno…
Pozdrav i VAma kolega…
[/quote]
neznam o tome nista, znam da sam pospremio parsto $ u par sati …to me jedino zanima [tongue]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

uzeo sam i kavu po 160 i dotrpao kineskog indeksa.
sinoć je narasto 3,8%, nadam se rastu od bar 38% sljedećih mjeseci.
šećer držimo, ovo drugo dno na 18,90 je bilo poklon, jako sam pohlepan u vezi šećera.

New Report

Close