Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Ja ne moram upisati današnji datum. Lako ga pamtim jer mi je danas rođendan.
Ti kao da si sasvim uvjeren u rast tržišta od preko 30 posto u idućih 5 mjeseci. Ja baš i nisam.
Samo sam htio reći da se u dioničke fondove ne ulaže na vrijeme koje se broji u mjesecima već u godinama.
Sretan rođendan i još puno pobjeda protiv bogatih bljedolikih
Howgh
Benjamin Graham: "Odlično društvo nije i odlična investicija, ako ste dionicu previše platili."
MPT: "Prodali su naše snove Judini sinovi........."
Sretan rodjendan kolegama!
Za poklon vam poklanjam svoj portfelj u Kazahstanu 😉
"Naucio sam…da dobre prilike nikada nisu izgubljene: netko ce se uvijek posluziti onima koje ti propustis."
i meni je rođendan
– gospodine Mauricije želim i Vama sretan rođendan i dugogodišnje uspješno trgovanje na burzi.
– ipak ste Vi moj najveći radnik na INI, šteta što nas jako malo na ovom forumu vjeruje u INU.
– a ja ću INU držati i preko ljeta i u svim korekcijama, to je ipak dugoročna investicija.
Sretan rođendan i još puno pobjeda protiv bogatih bljedolikih Howgh
mogli smo zajedno piti, a ni rođendan mi ne bi čestitao
Živio Kucilo!!!
I meni je rodjendan… sretan rodjendan mreich…
Nisam druzeljubiv tip pa nema potrebe stavljati me medju prijatelje
sretan rođendan i mauriciju [smiley2] i svima koji se pojave a da im je rođendan
John Galsworthy: Ako ne razmišljaš o budućnosti, ne možeš je ni imati.
A jeste danas odabrali dan…
OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep
sretan rođendan i mauriciju [smiley2] i svima koji se pojave a da im je rođendan
ova dobra, pitam se koliko će sutra biti rođendana