12,5kn komad. jako jeftino
Ne talasati,moglo bi ovo i niže.Mislim da 168-ice tj.pakete stradalnika domovinskog rata ne treba platiti više od 10.Naravno preko oglasa.Ali ako se odlučite na kupnju mislim da treba biti brz jer bi
novi zakon o oporezivanju mogao potaknuti Jaku da kao fizička osoba formalno izađe iz vlasničke strukture i da se to odradi čak na večoj cijeni od cijene preuzimanja od prije tri godine-mislim da je bila 53.I na tu dobit nebi platio ni jedne kune poreza po sadašnjim zakonskim propisima.
Čestitke Jaki.NAV prije 150 nego 130 nakon privatizacije HMDN gdje Lucidus ima 32 %
a cijena dionice 12,50 sa tendencijom pada.
Što rade udruge stradalnika domovinskog rata?Zašto ga ne pritisnu?
Hrvatski građevinari ne vrijede ni milijardu kuna
Pitanje: Kolika je (samo) skrivena vrijednost u (ne)revaloriziranim nekretninama?!
i tu se raspravlja o diokiju? koja boleština??!! [shocked]
ne kuzim zasto danas nije palo kad je jasno receno da ide u stecaj??
da,super,prodat ce dinu ,dobit sicu…i onda moge matica-dioki u stecaj
preeestrasno… [shocked] [bye]
Gospodine Inverter nadam se da je volumen dovoljno velik (nadam se da nije prevelik).
Normalno volumen ovisi o gustoći, a gustoća ovisi o temperaturi. Povećanjem temperature dolazi do pucanja kemijskih veza, gustoća se smanjuje a samim time volumen raste.
Povećanjem temperature u ovom slučaju dolazi do egzotermne reakcije i naglog izlaska vodene pare pod tlakom.
Pošto kao što sam napomenuo nemam pojam o TA molim Vas da mi nacrtate nekakav graf za DIOKI ili je još uvijek u domeni babe Vange. Unaprijed zahvaljujem.
Mislim znam, da će danas postepeno doći preko stečajne cijene po kojem sam ga kupovao prije izjave gosp. Čačića, ali volio bih vidjeti malo dugoročniju prognozu, bar do pokretanja proizvodnje.
Hvala bogu da se neko sjetio poslati gosp. Čačića na godišnji, stvarno sam se zabrinuo da će se u jednom trenutku presavgati. Bilo bi zgodno da mu produže godišnji za još koji mjesec.
Mislim, ak gospodin Sanader dobije mjesec dana godišnjeg, a više nikad u životu neće morati raditi….
Pozdrav!
@lebowski
“Hasenfefer: "Uostalom, ja sam već nekoliko puta napisao da mi je glavni cilj da ljudi i dalje imaju gdje raditi."
To je lijep cilj, no moj je još žešći. Ja, naime, investiram kako bih osigurao da se u svijetu, barem za mog života, više ne prolije nijedna dječja suzica. “
@Domaći + da svaki čovjek ima miran san i da ne umre niti jedan leptir.
Gosp. Lebowski pa nisam znao da se iza Vašeg nicka krije takav humanitarac (idealista čak).
Ja se stvarno ne mogu mjeriti s Vama. Moj prijedlog je da kontaktirate Slavka Golužu, on će Vas spojiti s Angelinom Jolie pa se možete baciti na posao.
Malo sam razmišljao što je to s Vama i gaćama, i jedino do čega sam došao je da ste direktor neke tekstilne (ili suvlasnik) tvrtke pa da se radi o profesionalnoj deformaciji.
Da li ste razmišljali da od gaća na štapu napravite hrvatski izvozni proizvod ili bar hrvatski autohtoni suvenir? Evo, za dizajn bi preporučio gđa. Ivanu (očito je djevojka prirodni talent), a koliko sam shvatio (dok ne čuva ovce) time se i bavi. E sad da li je u pitanju ona ili njezina prijateljica nisam siguran. Ipak sam na godišnjem a ovi tulumi na Zrću, kao i Istarska žlahtina uzimaju danak. To me je podsjetilo da gđa. Ivani dugujem njezin KODT, pa Vam ga napišem da se ipak na ovak dugačkom godišnjem previše ne opustite.
Gdje sam stao? A da, boli mene neka stvar za dječicu u svijetu. To prepuštam gosp. Lebowskom i Angelini.
Ja se brinem za Hrvate i njihovu djecu. Samo se sjetim Vukovara, naših junaka, i ne sjećam se baš da je svijet baš pomogao. Tada su hrvatska djeca isto plakala, a tko nam je pomogao?
Nitko (čast izuzecima), osim hrvatske dijaspore, i na kraju krajeva sami smo si pomogli.
Gosp. HaoRen i Domaći zašto se ispričavate. Pa imali smo samo malu razmjenu mišljenja i nisam Vam ništa zamjerio, nadam se i da Vi niste ništa meni zamjerili.
I još jednom DIOKI oko 35% portfelja.
Gosp. HaoRen evo, mogli ste kupiti ADPL ispod 106 kn, ako niste pričekajte još malo.
Jedina zamjerka mi je ta što se moje ime piše Hasenfefer (čita se Hasnfefer) i ima čak i neko hrvatsko značenje.
E da, pošto nikome ne volim ostati dužan gosp. Domaći:
Gosp. Domaći + Gosp. HaoRen = LOVE (plastic is so fantastic)
LP
DIOK.
– osim gospona Hase doslovno svi pišete negativno o ovoj dionici.
– jedan tip me pita na p.p. što ima ??? DIOK.
– dobila sam dobronamjeran komentar, s kojim se u potpunosti slažem (koma firma, svi kradu tamo ili su krali, u stečaj hoće, samo je pitanje kada).
– ali vrijeme je novac.
– zašto tu ne zaraditi ???
– jučer sam i na kladionici na 2 listića pogodila po 2 para, dobila dobru lovu.
– što danas odigrati, Stuttgart + Celsa, ili imate što pametnije za predložiti ???
– jutros se je ponovilo zlatno pravilo ove burze, tko rano rani skupo plaća dionice.
– puno toga pada jer se prodaje zbog DIOK.
– siguna sam kako će se na tome DIOK izgubiti velika lova.
– ali ako na vrijeme prodate dionice DIOK gospon Hasi možete stvarno dobro zaraditi.
– ova dionica je stvarno kocka, a ja se volim kockati.
– za one slabih živaca preporučam do kraja dana realizirati plus ako ste ga ostvarili ili rezati minus s stop loss.
– evo tu u par navrata zarađujem o.k., kratkoročna špekulacila od par sati ili par dana.
– probajte se zaigrati s sitnom lovom.
– I love this game.
Pozdrav !
Hasenfefer@DIOKI …na 70 kn je bilo zbogom pameti …ispod ovih 25 kn cca ce bit malo igranke drz nedaj .. iznad 25-30 kuna je vec druga prica u koju cisto sumnjam tako skoro
DIOK.
– dobila sam dobronamjeran komentar, s kojim se u potpunosti slažem (koma firma, svi kradu tamo ili su krali, u stečaj hoće, samo je pitanje kada).
– ali vrijeme je novac.
– što danas odigrati, Stuttgart + Celsa, ili imate što pametnije za predložiti ???
– jutros se je ponovilo zlatno pravilo ove burze, tko rano rani skupo plaća dionice.
– ali ako na vrijeme prodate dionice DIOK gospon Hasi možete stvarno dobro zaraditi.
– za one slabih živaca preporučam do kraja dana realizirati plus ako ste ga ostvarili ili rezati minus s stop loss.
– evo tu u par navrata zarađujem o.k., kratkoročna špekulacila od par sati ili par dana.
– I love this game.
Pozdrav !
tu zaradjujes, na kodt gubis, glavno da se nesto događa
DIOK.
– ali vrijeme je novac.
– I love this game.
Pozdrav !
tu zaradjujes, na kodt gubis, glavno da se nesto događa
[/quote]
Ako se voliš kockati, uzmi si Jamesa za muža.
@T1000 – niti Đejmsica to ne zeli. Ali išlo je Ivanu u biti.
Nego, long FB, short Appl i spider short?
Samo razm sebi, ne radim tako inace.
FB je meni teški bijeg. Rekao sam to cim je izašao na burzu i nebi ja još dugo kupovao. Pitala me frendica dal da ga kupi cim je izašao ja rekao bježi od toga. Prvi dan mi srala, sad mi zahvaljuje. Pa cijela uprava ga prodaje.Problem s društvenim mrežama je što brzo dosade ljudima čim dođe nešto drugo. S appleom se nebi igrao. Firma ulaze hrpu toga u istrazivanje, a to je jedino šta vrijedi za buducnost. Isto kao google. Iako je relativno skupa (aapl) nebi je niti kupovao ali niti prodavao. Htio sam je kupiti na 280 ali ostao bez para. Sad mi je preskupa. Moje mišljenje naravno
FB je meni teški bijeg. Rekao sam to cim je izašao na burzu i nebi ja još dugo kupovao. Pitala me frendica dal da ga kupi cim je izašao ja rekao bježi od toga. Prvi dan mi srala, sad mi zahvaljuje. Pa cijela uprava ga prodaje.Problem s društvenim mrežama je što brzo dosade ljudima čim dođe nešto drugo. S appleom se nebi igrao. Firma ulaze hrpu toga u istrazivanje, a to je jedino šta vrijedi za buducnost. Isto kao google. Iako je relativno skupa (aapl) nebi je niti kupovao ali niti prodavao. Htio sam je kupiti na 280 ali ostao bez para. Sad mi je preskupa. Moje mišljenje naravno
Ok.
Facebook se slažem ali moram sec filling pogledati da znam bolje. Čini mi se dosta medijski potenciran pad – što znaci mogu bounce gore. Nikako ne vidim FB ko dobrostojeću firmu u budućnosti.
Apple – svaki slijedeći Iphone, po meni, gubi na utjecaju u rastu dobiti – 1-100%, 2-50%, 3-33% itd – planiraju iTv ali vidim ga kao in-house konkurenciju jer nisam siguran da će netko plaćati sadržaj za iTV pa onda za iPhone i na kraju iPAD – moguce je ali sumnjam.
Koliko god je Apple jak, mislim da je Jobs bio njegova svjetiljka – a njega nema nego samo tračci svijetlosti.
google je dobar i inovativan, free i aplikabilan u mnogim situacijama.
Ipak, život od reklama je sve teži makar idnustrija kao takva raste, više raste i sama konkurencija u sektoru pa je tu došlo do – mala bara nogo krokodila.
Vjerujem više u povratak lokalnog novinarstva – CTR isplativost pada na lokalnim temama, pa ih malo tko i obrađuje.