Best buy – komentari i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Best buy – komentari i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

dino23: ” A gdje ce lova iz JDOS-a? ” – pokušala kupiti na 9.000kn, malo sam zakasnila i nije išlo. – na toj dionici su već izišli profiteri sa 10%. – sad će izlaziti oni malo hrabriji sa 20 – 30%. – hoće li opet biti ko zadnji magarac, viditi ćemo. Pozdrav !

pa ne može biti još na JDOS-u ko zadnji magarac kada nije pošteno još niti odradio rast…

ne misliš valjda da će to ispod 9000?

nema mi druge nego se zae..ti

pa ne može biti još na JDOS-u ko zadnji magarac kada nije pošteno još niti odradio rast… ne misliš valjda da će to ispod 9000?

– da nije bilo korekcije, tj. svo tržište u crvenom to bi odletilo i na 15.000kn.
– moramo se upitati koliko to realno vrijedi, čitala sam 13.000kn.
– a ja kupujem samo ono gdje mogu puno zaraditi.
– da će ispod 9.000kn ne vjerujem, ali na ovim cijenama ne vidim ni velike prilike za veću zaradu.
Pozdrav !

Elvar:

pa ne može biti još na JDOS-u ko zadnji magarac kada nije pošteno još niti odradio rast… ne misliš valjda da će to ispod 9000?

– da nije bilo korekcije, tj. svo tržište u crvenom to bi odletilo i na 15.000kn.
– moramo se upitati koliko to realno vrijedi, čitala sam 13.000kn.
– a ja kupujem samo ono gdje mogu puno zaraditi.
– da će ispod 9.000kn ne vjerujem, ali na ovim cijenama ne vidim ni velike prilike za veću zaradu.
Pozdrav !

Sviđa mi se tvoj pristup, daj nabaci neku na kojoj se da zaraditi 20-30%, nemoj biti škrta, hi,hi,hi[smiley2] umjesto što tražiš savjete od nas sirotinje koji jedva jedvice zaradimo 10%.

Benjamin Graham: "Odlično društvo nije i odlična investicija, ako ste dionicu previše platili." MPT: "Prodali su naše snove Judini sinovi........."

Sviđa mi se tvoj pristup, daj nabaci neku na kojoj se da zaraditi 20-30%, nemoj biti škrta, hi,hi,hi[smiley2] umjesto što tražiš savjete od nas sirotinje koji jedva jedvice zaradimo 10%.

– do sad sam sam od tebe dobijala uvijek dober preporuke.
– pa dalo se je zaraditi i na nekima koje nisu bile popularne na forumu np. VIRO.
– pa INA nam je odradila lijepi rast, ali to će još ići gore.
– ja rijetko preporučujem, zadnje preporuke su bile SNHO i KORF.
– situacija je bila takva da se nije moglo pogriješiti.
– pa i moj mačak Vam je jednom ,slučajnim odabirom preporučio LEDO, i nije pogriješio, nažalost više nemam tog stručnjaka za odabir dobrih dionica.
Pozdrav !

A di je preporuka ljepojko- prosim fino?

Koničiva [smiley2]

Benjamin Graham: "Odlično društvo nije i odlična investicija, ako ste dionicu previše platili." MPT: "Prodali su naše snove Judini sinovi........."

A di je preporuka ljepojko- prosim fino? Koničiva [smiley2]

– preporuka.
– po meni bi najbolje bilo sve isprodavati i započeti ljetni odmor.
– a na jesen se ukjučiti u HT.
– ali puno love je u fondovima, još će sve ovo rasti, e sad samo treba odrediti pravi omjer koliko keš pozicija, a koliko dionice.
– i mora se biti na oprezu od korekcija.
– a opet su te korekcije dobre zbog jeftinog dokupa.
– pratila sam za ove zadnje korekcije sve forume,
– nevjerovatno, pa nitko nije izgubio ni kune, ja sam bila u minusu 2.7%, ali brzo ću se oporaviti (nadam se).
Pozdrav !

OK, od sutra počinjem sa rasprodajom i kupujem sve za odmor.
Howgh[smiley2]

Moram kazati da je ivana7 pogodila sa Inom, stvarno nisam računao da bi se mogla toliko napumpati… ali eto sad je sve moguće pa i da još ide gore…, a u tu kategoriju bi nadodao HPB [smiley2].

John Galsworthy: Ako ne razmišljaš o budućnosti, ne možeš je ni imati.

Moram kazati da je ivana7 pogodila sa Inom, stvarno nisam računao da bi se mogla toliko napumpati… ali eto sad je sve moguće pa i da još ide gore…, a u tu kategoriju bi nadodao HPB [smiley2].

– i dalje razmišljam isto za INU.
– za mene je bilo očekivano dupla cijena od IPA.
– kad pogledamo cijene ostalih dionica i naftu kao važan proizvod možemo bez straha prognozirati daljni rast cijene, ne veliki, ali rast.
– kad cijena INE padne ja ju nadokupim.
– samo kad radnici dobiju dionice INE cijena će pasti, a tada će je trebati opet nadokupiti, možda u međuvremenu jedan manji dio i prodati.
– a INA će dijeliti i dobru Božićnicu.
Pozdrav !

Ima tema, što smo danas tržili ?
– ali to je već povijest.
– interesira me budućnost, barem ona za sutra.
– Što ćete sutra tržiti ?
Pozdrav !

Pa svakako ću pozorno pratiti KORF, SNHO, ELKL, BZJK i VDKT

People do not get what they want or what they expect from the markets; they get what they deserve!

Collina: ” Moram kazati da je ivana7 pogodila sa Inom, stvarno nisam računao da bi se mogla toliko napumpati… ali eto sad je sve moguće pa i da još ide gore…, a u tu kategoriju bi nadodao HPB [smiley2]. ” – i dalje razmišljam isto za INU. – za mene je bilo očekivano dupla cijena od IPA. – kad pogledamo cijene ostalih dionica i naftu kao važan proizvod možemo bez straha prognozirati daljni rast cijene, ne veliki, ali rast. – kad cijena INE padne ja ju nadokupim. – samo kad radnici dobiju dionice INE cijena će pasti, a tada će je trebati opet nadokupiti, možda u međuvremenu jedan manji dio i prodati. – a INA će dijeliti i dobru Božićnicu. Pozdrav !

Nisam uletio, nemam niti ću vjerovatno ikada imati INU, ali to je dionca koja će vrijediti 10.000 kn.

I love the Smell of Profits in the Morning

New Report

Close