hvala na iscrpnom postu.
gric..gric..! imas pravo kad je sve u crvenom prilika je jeftino nadokupit…
Kristalna kugla kaže: Puno je para na tržištu a malo dionica.
Dakle, g..c,g..c !!![smiley2] Sunčano i toplo rekao bi Dario Brzoja na NOVA TV.
…ono sto mene plasi je cinjenica da je i iza Plive na trziste trebalo stici “brdo” love…pa znamo sto se desilo…dakle samo je pitanje kad ce fondovski “trust mozgova” donesti odluku da “zatvori pipu” i malo ohladi trziste (a to ce se vjerovatno desiti kad se nitko od nas sitnih ribica ne bude nadao)…jer nitko ne moze reci da ukupno gledano dostavljeni godisnji izvjestaji opravdavaju ovoliki optimizam (rast) nego je iskljucivo rijec o “ulagackoj histeriji” u Hrvata (nasrecu po nas, i sire)…mozda prekonzervativno razmisljam i grijesim, al ja sam oprezan – umjereno…[smiley11]
i sve to zbog JDOSa ??? 🙂
Nisam znao da se JDOS i kod njih trži, hi,hi,hi[smiley2]
TunaSalad:
”
i sve to zbog JDOSa ??? 🙂
”
Nisam znao da se JDOS i kod njih trži, hi,hi,hi[smiley2]
pa ne trži, al vidiš da se lova izvlači za JDOS od svukud. evo jučer čak i iz šangaja. 🙂
nego, izgleda da se mi balkanišemo danas … klizimi lagano …
tony: ” Nema nam Ivane7?! Zna li netko kamo nestade? ” Prodala INU pa išla kockati u las vegas [smiley1]
Pozdrav ekipi !
– nisam prodala Inu, u petak sam kupovala 52 dionice na 3.180 nije prošlo, a nisam skinula s 3.200kn šteta.
– nisam bila ni u Las Vegasu ima i boljih mjesta.
– tu na ovoj temi sam zadnje postove pisala zašto neće biti korekcije i što fondovi rade.
– pogodila sam 100%.
– cijelo vrijeme sam bila u dionicama 100%, portfelj je bio odlično disperziran i iskoristila sam ovaj rast 100%.
– ali sve se je ovo previše diglo, tako da sam prošli tjedan bila u velikoj prodaji, prodavala sam puno toga, ali po dobrim cijenama, na puno dionica sam i rušila cijene, ono što je puno palo nisam prodavala, ali i to ću prodati kad se tržište digne.
– neke dionice nisam uopće prodavala jer vjerujem u njih, INA, ADRS, RIBA, SNBA …
– poslje velike prodaje opet sam većim dijelom u dionicama, sada sam u kešu 30%.
– cilj mi je smanjiti portfelj na razumni broj dionica, jer kad tržište pada teško je sve to pratiti, dok kod rasta tržišta to je jako dobro zbog velike disperzije rizika.
– sad kad sam u velikom kešu, moje uobičajeno pitanje, što raditi, što kupovati, gdje to uložiti.
– planirala sam HT, ali kako vidim to će ići tek na jesen.
Pozdrav !
A gdje ce lova iz JDOS-a?
– pokušala kupiti na 9.000kn, malo sam zakasnila i nije išlo.
– na toj dionici su već izišli profiteri sa 10%.
– sad će izlaziti oni malo hrabriji sa 20 – 30%.
– hoće li opet biti ko zadnji magarac, viditi ćemo.
Pozdrav !
viditi ćemo. Pozdrav !
Oprosti na smetnji, ali se kaže vidjet ćemo.
pozdrav ili koničiva (na japanskom)
ivana7: ” viditi ćemo. Pozdrav ! ” Oprosti na smetnji, ali se kaže vidjet ćemo. pozdrav ili koničiva (na japanskom)
A’, što si ti, “korektor” na forumu?[smiley1]