Best buy – komentari i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Best buy – komentari i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

znanac: ” Evo dionica koje bi mogle rasti idući tjedan prema TA i FA: 1. HDEL ( blokada, odnos K/P izrazito velik u korist kupnje ) 2. SNBA ( konstantan rast već duže vrijeme ) 3. CEBA ( veći rast povlaštene nego redovne dionice ) 4. ADRS-P-A ( prodaja duhanskog dijela bitznisa ??? ) 5. SNHO ( spor s državom bi trebao biti brzo riješen ) 6. FNVC ( dokup prošli tjedan od strane Raiff/EQI i Aureusa ) 7. VIS ( Fima bi mogla dizati rezultate fondovima ) Od fondova najveći rast predviđam fondu Fima Maximum. E sad ostaje da vidimo. ” Koliko od njih imaš u portfelju? pretpostavljam sve [smiley2]

Sve osim CEBE pretpostavljam.

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

HDEL je već na 5.5 BV. Mislite da ovdje i dalje ima prostora za rast (na fundamentalnoj osnovi, dakako; ne špekulativnoj)?

Hell is Empty and all the Devils are Here

HDEL je već na 5.5 BV. Mislite da ovdje i dalje ima prostora za rast (na fundamentalnoj osnovi, dakako; ne špekulativnoj)?

Jesi siguran?

I love the Smell of Profits in the Morning

6. FNVC ( dokup prošli tjedan od strane Raiff/EQI i Aureusa ) 7. VIS ( Fima bi mogla dizati rezultate fondovima )

Nekako mi je FNVC sumnjiv za rast. Navodno većinski vlasnik i ekipa iz fondova nisu u dobrim odnosima. Na malo duži rok da, ali kratkoročno … Iako sam kupio FNVC da kratkoročno zaradim, mislim da sam pogriješio …

VIS ti je već nekoliko puta bio na listi za rast, pa ništa. Ovdje stvarno treba biti strpljiv i dočekati da FIMI zatreba rast na ovoj dionici.

S popisa imama dvije dionice: HDEL i FNVC.

I love the Smell of Profits in the Morning

ja na tom popisu imam samo jednu i ta će sigurno rasti. za ostale nisam siguran.
NR

Jednog dana sve ce biti dobro, to je nasa nada. Sve je dobro danas, to je iluzija. [b]www.dalekovod.hr[/b]

Jel to ona na 5.5. bookova ???????????? Bože čudi su izračuni bookova !!!!!!!!!!!!!!!!![smiley8]

Možda je kolega mislio na B/B ( tj. book u blokadi po mjesecu ) ?

ides:

znanac: ” Evo dionica koje bi mogle rasti idući tjedan prema TA i FA: 1. HDEL ( blokada, odnos K/P izrazito velik u korist kupnje ) 2. SNBA ( konstantan rast već duže vrijeme ) 3. CEBA ( veći rast povlaštene nego redovne dionice ) 4. ADRS-P-A ( prodaja duhanskog dijela bitznisa ??? ) 5. SNHO ( spor s državom bi trebao biti brzo riješen ) 6. FNVC ( dokup prošli tjedan od strane Raiff/EQI i Aureusa ) 7. VIS ( Fima bi mogla dizati rezultate fondovima ) Od fondova najveći rast predviđam fondu Fima Maximum. E sad ostaje da vidimo. ” Koliko od njih imaš u portfelju? pretpostavljam sve [smiley2]

Sve osim CEBE pretpostavljam.

Nemam ni jednu, znači nahebo sam ovaj tjedan, o bodova [smiley5]

Nećete kolega ideš pa tu Vam je INDG. Prodaja je slaba dakle……….up.[smiley8]

Zasto svi gledate samo P/B za usporedbu.
HDEL ce jos rasti, u usporedbi sa ostalima u sektoru.

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

Zasto svi gledate samo P/B za usporedbu.
HDEL ce jos rasti, u usporedbi sa ostalima u sektoru.

A čak i bez usporedbe sa sektorom dovoljan je pogleda na omjer kupnje prema prodaji da se zaključi kako će se i dalje grabiti sve što ima na prodaji…. do koje cijene to je pitanje ? ( ja vjerujem da će probiti 1000 kn još ovaj mjesec – naravno ovo su samo nagađanja …. nikakva tvrdnja niti poziv na kupnju [smiley1] ) .

PROKLETA JE AMERIKA I ZLATO ŠTO SJA !!!!

Ma dobro, ta kupnja je samo psiholoska.
Neznam gdje je to nisko i koliko je to jako.
Ako ima neki broker ako ima cijelu k/p moze na private da vidim gdje je support

Nećete kolega ideš pa tu Vam je INDG. Prodaja je slaba dakle……….up.[smiley8]

Tu sam stvarno nakrcan [smiley2]

New Report

Close