Best buy – komentari i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Best buy – komentari i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Uskoro pocinje sezona izvjestaja, kakva su ocekivanja ?

I koliko ce uopce izvjestaji imati utjecaja na dionice na ZSE ?

PTKM
Prvi kvartal će biti vjerovatno negativan,ali sigurno lošiji nego lani kada je dobit prvog kvartala bila
preko 30 mil.kn.
A dionica raste.jako logično.

Vjerovatno će dionica koja će ostvariti najveću dobit po dionici u prvom kvartalu imati nižu cijenu
nego početkom godine.I to je još logičnije.Ja kažem da će to biti SLPF,a vi izbacite svoga konja!

Znači, imate svi danas priliku kupit EURCHF po 1,2020 to vam je 21 pips rizika ili 0,17%.
Na raspolaganju vam je poluga od 1:50 do 1: 500. Ovo je VDKT na 100kn (nema na čemu, inače).

pod uvjetom da vjerujemo SNBu…
ma nema straha, ipak se radi o centralnoj banci
[/quote]
Pobrinuo sam se da sam veći problemja njima, nego oni meni, trenutno mi je leverage 266,66:1 na posebnom računu na kojemu je samo initial margin položen. [thumbsup]
[/quote]

vidjet ćemo na 70 pipsa ispod 1.20 kako guza radi na 266% levridža [lol] samo nemojte Hanfu zvati jer oni nemaju veze s tim

Znači, imate svi danas priliku kupit EURCHF po 1,2020 to vam je 21 pips rizika ili 0,17%.
Na raspolaganju vam je poluga od 1:50 do 1: 500. Ovo je VDKT na 100kn (nema na čemu, inače).

[/quote]
Pobrinuo sam se da sam veći problemja njima, nego oni meni, trenutno mi je leverage 266,66:1 na posebnom računu na kojemu je samo initial margin položen. [thumbsup]
[/quote]
vidjet ćemo na 70 pipsa ispod 1.20 kako guza radi na 266% levridža [lol] samo nemojte Hanfu zvati jer oni nemaju veze s tim
[/quote]
Sav se tresem, frende.
Nije 266% nego je 266 puta.

[/quote]
[/quote]
[/quote]
Sav se tresem, frende.
Nije 266% nego je 266 puta.
[/quote]
za svaki slučaj… kak se učlani u ovu udrugu? [lol]
http://www.business.hr/dogadjaji/franak-i-potrosac-tuzbom-tjeraju-banke-da-rate-kredita-u-francima-vrate-na-staro

Novi financijski tjednik.

– uskoro će te na HR tržištu imati novi financijski tjednik.
– za sada je radni naslov "xy HR finance".
– a urednik tog tjednika će biti gospon Antun.

– zdrava konkurencija je dobrodošla na naše tržište.
– a ovi koji sada kontroliraju to tržište neka se zapitaju zašto mene ne zanima taj tip novina, novac mi nije problem, ali je problem što se nema nešto pametnog za pročitati.

– a uskoro dolazi i fond fondova.
– njega će voditi gospon Lynx, on povremeno piše i na ovome forumu.
– te je svakako dobro unaprijed znati kakav tip dionica ga zanima.

– ovim putem pozdravljam sve sljedbenike sekte gospona xy.
– od kad je vas više zbilja nemam nikakvih potreba za drukanjem.
– pratim vaš predani rad i zarađujem na burzi.
– te vam želim što veću zaradu na burzi !!!

– I love this game.
Pozdrav !

bila bi steta da novi tjednik ne bude izlistan [smiley]
na burzi…

www.knjigara.com

na burzi…

– vi ste se dobro zamjerili cijeloj sekti gospona xy.
– ja sve to gledam sa strane, stvarno nema smisla za bilo koju svađu.
– i vi gospon Barmen a i gospon xy doprinosite reklami burze i dionica.
– pogledajte koji promet imamo od kada je burza živnula.

– stvarno se nema smisla svađati kad svi zarađujemo.

– i zašto nema vaše reklame za novu knjigu "Velika tajna za malog ulagča".
– a knjige vam nema ni u najvećoj knjižari "Tiska" (u mojem selu).
– potrudite se malo, i zadnju vašu knjigu sam morala naručiti u toj knjižari, kad sam došla po nju prodavačica mi se pohvalila kako su već prodali 5 primjeraka.

– I love this game.
Pozdrav !

na burzi…

– kad ste već na temi, još jedno pitanje.

– Mala knjiga koja pobjeđuje tržište.
– kad je knjiga izišla tada je magična formula izbacila dionicu VPIK.
– tada nam je to bilo smiješno, ali je taj VPIK zahvaljujući gosponu xy odradio rast 100%.

– koja bi sljedeća dionica bila po toj čarobnoj formuli ???
– ja odgovor znam.
– ali odgovor tražim od vas.

– I love this game.
Pozdrav !

za mjesec-dva mozda cu imati neki sitnis za investirati.
pa ovih dana mislim provjeriti sto – savjet ne trazim, niti bih ga dao – kaze formula

www.knjigara.com

na burzi…

– vi ste se dobro zamjerili cijeloj sekti gospona xy.
– ja sve to gledam sa strane, stvarno nema smisla za bilo koju svađu.
– i vi gospon Barmen a i gospon xy doprinosite reklami burze i dionica.
– pogledajte koji promet imamo od kada je burza živnula.

– stvarno se nema smisla svađati kad svi zarađujemo.

– i zašto nema vaše reklame za novu knjigu "Velika tajna za malog ulagča".
– a knjige vam nema ni u najvećoj knjižari "Tiska" (u mojem selu).
– potrudite se malo, i zadnju vašu knjigu sam morala naručiti u toj knjižari, kad sam došla po nju prodavačica mi se pohvalila kako su već prodali 5 primjeraka.

– I love this game.
Pozdrav !
[/quote]

kako ja gledam na stvar, xy i ja nismo u svadji.
guru ko guru, sekta ko sekta.
nesto o tome sam napisao, a poslat cu redakciji za koji sat.
online u nedjelju navecer, u novini u ponedjeljak (sitna opaska za moju dusu, sve sto se o tome, to jest o prirodi kapitala ima za reci, nacelno, univerzalno, napisao sam u knjizi duhovnog i financijskog oslobadjanja ‘manifest americkih sanjara’).

izdavanje knjiga o investiranju moj je hobi, dakle mnogo toga je vaznije i ima prednost, ali da!, hobiji su super, bit ce reklama-dvije za ‘veliku tajnu za malog ulagaca’, koja je bolja knjiga cak i od ‘male knjige koja i dalje pobjedjuje trziste’.
kako mi kompanjon srsen rece, ima je u tisak mediji, mozaik knjizi, superknjizari, za one koji vole pouzece na knjigolovu…

www.knjigara.com

mozes pojasnit?

Evo jos bolje, trenutno je 1.2016. To bi bio Viadukt na 97Kn

The nine most terrifying words in the English language are: "I'm from the government and I'm here to help" - Ronald Reagan

New Report

Close