Best buy – komentari i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Best buy – komentari i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

http://www.index.hr/xmag/clanak/pet-najnapaljenijih-svjetskih-destinacija/607669.aspx
možda su vam sad moji kulturološko-geografski afiniteti malo jasniji. [cool]

3. travanj 2012.
Nacional: Čačić ne zna osnove zemljopisa, Zarubežnjeft će od njega dobiti što traži bez ijednog uloženog eura

"Kako se na ruskom kaže hvala? Uskoro bi se te riječi mogao nalsušati prvi potpredsjednik Vlade Radimir Čačić ako ustraje na svom novom modelu gradnje naftnog produktovoda", piše u novom broju Nacionala.
List piše kako je "taj ozloglašeni projekt" pokrenuo bivši šef Janafa Ante Markov u "nikad razjašnjenom" partnertsvu s ruskom tvrtkom Zarubežnjeft i jednom egzotičnom off shore kompanijom. Tjednik piše kako su brojni stručnjaci mjesecima upozoravali kako je jedina svrha tog projekta ulazak Zarubežnjeftove rafinerije Bosanski Brod na hrvatsko tržište te da on ide direktno protiv interesa Ine (u kojoj Hrvatska još uvijek ima 44 posto vlasništva). Čačić, dodaje se u tekstu, ima novi nacrt projekta .

Produktovod će prema pisanju lista samostalno graditi država, a potom će ga dati u najam ruskoj tvrtki. "Zarubežnjeft tako bi od Čačića mogao dobiti ono što traži, ali bez ijednog eura ulaganja, ijedne ishođene dozvole i ikakvog poslovnog rizika", piše list. Nacional se osvrnuo i na Čačićevu izjavu "Ako ga ne izgradimo mi, učinit će to neka druga država". U listu tvrde da je ta Čačićeva tvrdnja lakonska te da prvi potpredsjednik Vlade njome pokazuje "da osim što ne zna ništa o materiji, ne stoji najbolje ni s osnovnim zemljopisom". Dodaju u tekstu kako to ne čudi, s obzirom da je nedavno i sam priznao da u "energetici nije na svom terenu".
http://www.poslovni.hr/vijesti/nacional-cacic-ne-zna-osnove-zemljopisa-zarubeznjeft-ce-od-njega-dobiti-sto-trazi-bez-ijednog-ulozenog-eura-200966.aspx

Korisnici, vidim, velika je razlika izmjeđu mene i vas, vi imate velika očekivanja od ove vlade, a ja nikakva, jer današnja vlada je jedan čovjek i to čovjek o kojem Nacional misli to što misli. Brzo će te se vi otrijezniti. [wink]

[b]Jednog dana krenuli smo mi putem kojim nisu mogli svi. Bili smo sigurni u svoj hepiend. U svoj dixie band[/b].

@Lopina

BRIN – 15,27 zadnja, 18 komada, ukupno 274,86 kn rast !!!32,78%!!!

Lopina radi nasilni takeover Brina!

[lol] [lol] [lol]

I was early taught to work as well as play, My life has been one long, happy holiday; Full of work and full of play- I dropped the worry on the way- And God was good to me everyday.

@Lopina

BRIN – 15,27 zadnja, 18 komada, ukupno 274,86 kn rast !!!32,78%!!!

Lopina radi nasilni takeover Brina!

[lol] [lol] [lol]

BRIN
Rast 32,78% NAV 47,37 zadnja cijena 15,27 47,37:15,27 = 3,10

Premalo je to jer sa rastom od dodatnih 3,10-1,00=2,10 još bi trebalo rasti za 210 % da bi bilo na NAV.
Ovo nije moje maslo.Da li netko priprema napad na 50.000 validusovih dionica dionica na 15,28.Vidjet ćemo sutra,a da
sam likvidan ja bih prvi počeo napad.
Ali danas je živnuo i BPBA,a u jednom trenutku smo imali i kupnju Kutjeva na 18 sa skrivenim nalogom od 22 tis.komada.I FMPS je doklizao do 18,50 a bio je na 15,a i QUNE je sa ATL 20 dosklizao
do 30.A sve su to dionice iz fiminog carstva.Da li se to Fima budi iz mrtvih.

BRIN,SLPF,JAKT,QUNE,FMPS med i mlijeko u potocima ,ali vremena za šoping na ovim razinama je sve manje!

i CEBA_R_A bi mogla na 200 i više.

http://www.businessinsider.com/heres-the-easiest-way-to-cheat-on-your-taxes-2012-4
lol, pa ovi amerikanci su 20 godina iza nas i talijana i jedno 50 iza grka. [lol]

Ma kvragu Lopina covjek te za##bava a ti odma pocinjes s fanfarama o svojim zifovima!
http://en.wikipedia.org/wiki/Fanfare (preporucam preslusavanje media dodatka)

priznajem da sam i ja mislio da vidim lopininovo maslo pri brutalnom napadu na ask

...''I try to buy stock in businesses that are so wonderful that an idiot can run them. Because sooner or later, one will.''

"Kako se na ruskom kaže hvala?

korisniče, hvala se na ruskom kaže spasiba.

Zahvala !

– ovim putem se zahvaljujem gosponu xy (ne znam zašto?, ali ne smijem napisati ime i prezime iako se radi o javnoj osobi).
– ni kriva ni dužna puno sam zaradila na PTKM.
– prvi put sam ulazila pa prodala, potom prićica o prodaji, PTKM mi je izgledala dosta skupo, ali sam kupovala, i danas sam malo kupovala.
– fenomenalna zarada u kratkom roku, nisam prodala.

– znam kako ovu temu prati gospon xy, te ću ga počastiti s pićem (100kn) neka mi pošalje broj tekućeg.
– znam kako je u velikim milijunima, imam i ja par milijuna, te je ovo znak male pažnje i zahvalnosti.
– ali to nije sve, darovati ću mu Malu knjigu koja je pobjedila tržište.
– a uz to će dobiti još i jedan Best buy koji će ići gore min. 50% .

– I love this game.
Pozdrav !

Ma kvragu Lopina covjek te za##bava a ti odma pocinjes s fanfarama o svojim zifovima!
http://en.wikipedia.org/wiki/Fanfare (preporucam preslusavanje media dodatka)

priznajem da sam i ja mislio da vidim lopininovo maslo pri brutalnom napadu na ask

Fanfare ei?

Evo omiljena fanfare tune – mislim da danas to i najviše fali Americi.

Nitko nije komentirao zadržavanje kreditnog rejtinga?

Znam da nije bitno praktično koliko psihološki.

Sviđa mi se.

I was early taught to work as well as play, My life has been one long, happy holiday; Full of work and full of play- I dropped the worry on the way- And God was good to me everyday.

..fenomenalna zarada u kratkom roku, nisam prodala…….. [huh] ….. može malo pojašnjenja.?

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

(…)
– ali to nije sve, darovati ću mu Malu knjigu koja je pobjedila tržište.

[lol]

New Report

Close