Nitko nema srca pa da ljepo jasno i glasno kaže…..PTKM-R-A…..BEST BUY?? (dioki je u međuvremeno odradio)
Mlatite praznu slamu po cijele dane.
HT.
– veliki pad je uzrokovao iskrcaj jednog mirovinca.
– zatim agresivno pisanje na jednom blogu kako je ovo loša investicija.
– pa je potom išao veliki iskrcaj malih kako bi kupovali neke reklamirane dionice.
– sada je HT na nekim o.k. cijenamna za kupnju (već sam pisala na kojim cijenama će biti o.k.),
– ali i sljedeći tjedan možemo očekivati od malih rasprodaju HT i kupnju PTKM.
– a to bi opet moglo rušiti cijenu dionice.
– te me ne bi čudio pad HT-a na 180kn.
– kad bude neke panike na svjetskim burzama tada bi taj HT mogao biti i 150kn, ništa čudno.
– nekad sam na ovoj temi agresivno reklamirala HT, tada je cijena bila 180-200kn, ali tada je dividendni prinos bio 15%, a potom je uslijedio rast od preko 50%.
– na ovoj cijeni imamo dividendni prinos za iduću godinu ispod 10%, proicirana dobit 18-20kn.
– I love this game.
Pozdrav !
[/quote]
Dividentni prinos na ovoj cijeni je preko 15%
Ako bude iduće godine dobit oko 20 kn + 11kn drugi dio dividente za ovu godinu = 31 kn [thumbsup]
Nitko nema srca pa da ljepo jasno i glasno kaže…..PTKM-R-A…..BEST BUY?? (dioki je u međuvremeno odradio)
a, KSST ?
a, KSST ?
[/quote]
Što KSST?? …..pa odradio je prvu turu do 17++. Ako pitaš za dalje čekaj novi natječaj koji bi trebao biti uskoro jer ispod nominale neće. A za vrijeme čekanja kupuj kao što ja opet kupujem [proud]
Ne vjerujem da bi se prvi potpredsjednik Čačić odlućio PTKM samo tako prodati Rusima .
Pa nije mu to čačino .
a znači sutra bi se ti iskipao iz PTKM na otvaranju?? ajd bar da znamo [bye]
Špekule su jeftine za igru.
http://www.vecernji.hr/biznis/islamska-banka-bez-kamata-stize-hrvatsku-clanak-390432
Čiji proizvodi, tj čije robne marke imaju halal certifikat i kome su one zanimljive?
KODT i dalje u padu. Dionicari prodaju i pridruzuju se sljedbi.
HT -0.9%
Ivka, XY te pobjedjuje na svim frontovima, moras nesto mjenjati
Ivka, XY te pobjedjuje na svim frontovima, moras nesto mjenjati
Ostalo nam je sve manje prostora za otvoreno mišljenje odnosno pisanje.
Na XY dionicama je stroga cenzura, hvala Bogu da nije u svim dionicama jer više nebi imali što pisati.
Usprkos svim optimisticnim vjestima o privatizaciji, ekonomskom oporavku, novom investicijskom ciklusu, zaposljavanju kojih je bilo napretek preko vikenda Crobex je na -0.05% u ovom trenutku.
Dotoka novca na burzu nema, samo prelijevanje iz jednih u druge dionice.