Best buy – komentari i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Best buy – komentari i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

zašto kolegi lopini uvijek ocjenjujete postove jedinicom?

pročitaj post kolege kottera pa ćeš vidjeti što većina forumaša misli o lopini i zašto mu daje 1 za postove:
http://www.poslovni.hr/forum/best-buy–komentari-i-analize-499-pg2752.aspx
[/quote]
Pa nakon današnjeg dana imate priliku da mi popravite prosjek.
Izgadio HT,ispljuvao ERNTkao najskuplju dionicu na ZSE i hvalio građevinare zbog niskog koeficijenta P/BV.
Dakle,zaslužio sam stotku,a domach 1984.čistog asa.
A vi obrnuto!

Lopica samo pomalo:)

Kažem ti moj scope nije na 2 dana:)

Osim toga, rekao sam ti da ćeš imati bolji prinos.

Ali samo ti dalje ostaj u INGRI dobro ćeš se provesti.

I was early taught to work as well as play, My life has been one long, happy holiday; Full of work and full of play- I dropped the worry on the way- And God was good to me everyday.

Naročito,dugi scope/pojma nemam što je to scope,ali sam preveo kao vremenski horizont/bi u ERNT
trebao donijeti potop cijene dionice bez obzira što će to fondovi grčevito braniti kao sada i INU.
INA mora puno potonuti zbog Sirije ali fondovi brane porfelj.Brane neobranjivo jer je kratkoročno
INA precijenjena,a dugoročno će biti što bude!

Naročito,dugi scope/pojma nemam što je to scope,ali sam preveo kao vremenski horizont/bi u ERNT
trebao donijeti potop cijene dionice bez obzira što će to fondovi grčevito braniti kao sada i INU.
INA mora puno potonuti zbog Sirije ali fondovi brane porfelj.Brane neobranjivo jer je kratkoročno
INA precijenjena,a dugoročno će biti što bude!

[/quote]

Joj joj Lopinex, a underlying bizz?

Gle ja znam da zato što misliš da si zaradio na INGRI da ćeš tako uvijek i zauvijek ali nećeš.

Vrlo vjerojatnije je da ćeš izgubiti uskoro taj dobitak ako taj način nastaviš.

Moraš gledati posao i probleme a ne što vele forumaši ili sl.

Kažem ti, gledam stvaranje novca a ne P/E i P/BV.

Ali ok, imaj svoja uvjerenja.

I was early taught to work as well as play, My life has been one long, happy holiday; Full of work and full of play- I dropped the worry on the way- And God was good to me everyday.

Talijani prodaju otoke, Španjolci metro, Grci sve osim Akropole [rolleyes]

http://www.vecernji.hr/biznis/talijani-prodaju-otoke-spanjolci-metro-grci-sve-osim-akropole-clanak-379466

Talijani prodaju otoke, Španjolci metro, Grci sve osim Akropole [rolleyes]

http://www.vecernji.hr/biznis/talijani-prodaju-otoke-spanjolci-metro-grci-sve-osim-akropole-clanak-379466

Operativni leasing [lol] [lol] [lol]

" SALE AND LEASE BACK " !

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

" SALE AND LEASE BACK " !

Hahaha još gore:)

Osim ADPL, KODT i CORS danas je većina dionica dobro narasla, neka čak i više od nekoliko dividendi ..

Osim ADPL, KODT i CORS danas je većina dionica dobro narasla, neka čak i više od nekoliko dividendi ..

– taj portfelj u ovoj godini +20.85%.
– le li to dobro ili loše u 2 mjeseca prosudite sami.

– I love this game.
Pozdrav !

– taj portfelj u ovoj godini +20.85%.
– le li to dobro ili loše u 2 mjeseca prosudite sami.

– I love this game.
Pozdrav !
[/quote]

Bolje išta nego ništa [thumbsup]

Informanka.

– danas sam se zaigrala na jednoj dionici s market merkerima.
– bilo je i više nego zabavno.
– ja sam dionicu brutalno rušila a oni su je branili.
– stekla sam neprocjenjivo iskustvo jer sam im kužila taktiku.

– jučer sam napisala puno postova, a u jednom sam navela mogućnost prodaje jedne dionice.
– tehnički mi nešto slabo stoji, ali dugoročno je o.k. pa neću ni napisati o kojoj dionici se radi, ali nije teško pretpostaviti koja je to.

– danas sam kupovala malo kodt,
– na žalost danas kada su i purani letjeli tu dionicu su štopali menageri HPB.
– stvarno šteta, promet je bio velik za tu dionicu, ali bez rasta.

– I love this game.
Pozdrav !

New Report

Close