Znate li tko su najbolji investitori na našoj burzi ???
– ako ne znate prepoznati dobru dionicu tada je najbolje pratiti one koji to najbolje znaju.
– kako ih prepoznati ???
– tko su oni ???
– kako znaju prepoznati najbolju investicijsku priliku ???
– puno puta sam tu pisala kako treba investirati u one firme koje dobro posluju i daju dobre dividende.
– a te firme su upravo otkrili i prepoznali gospon SLinić i gospon Zgazimir.
– oni investiraju samo u one firme koje im nose 12%.
– pratite što rade vrhunski investitori pa ćete i vi biti uspješni.
– I love this game.
Pozdrav !
Joj. Vrhunski investitor Hrvatskog tržišta je znalac na našem tržištu. U inozemstvu bi bio neznalica.
A i ova: Gdje svi tu i mali Mujo – neznam koliko je pametna.
Nažalost kod nas slušati vodeće( dva nabrojena) je često slušati najnesposobnije.
Makar si u pravu, oni rade utjecaj na tržište.
Za tu mizeriju od dividende ADPL ste se svi pomamili?Jedva da imaju za akontaciju…..
– nije zahebancija, danas sam napravila s svojom Al-Qaidom bezobrazno veliki plus.
– jedino mi je podbacila ADPL, ali to ću im oprostiti zbog ovog predujma dividende.
KODT rastao na 50K prometa. Sto ne kupis kad je ovako jeftino ?
Kada su osiguranja u pitanju konsultiraj Ivanu.
– CROS je trebalo kupovati na 4.000kn pa prodati, pa ponovno kupiti, eto to bi bilo ono idealno.
– neki to znaju, dok većina o tome nama pojma.
– zbog toga neki imaju bezobrazno puno love a većina gubi lovu na burzi kao da su na kladionici.
– nego ima jedan tip koji se nije obogatio na gastronomskoj ponudi svojeg Buffeta nego na reoosiguranju.
– I love this game.
Pozdrav !
– CROS je trebalo kupovati na 4.000kn pa prodati, pa ponovno kupiti, eto to bi bilo ono idealno.
– neki to znaju, dok većina o tome nama pojma.
– zbog toga neki imaju bezobrazno puno love a većina gubi lovu na burzi kao da su na kladionici.
– nego ima jedan tip koji se nije obogatio na gastronomskoj ponudi svojeg Buffeta nego na reoosiguranju.
– I love this game.
Pozdrav !
Izgleda da si ti izvisila u toj igri. On se istovario, a ti ostala unutra. Inace ga ne bi spominjala u svakom petom postu.
Ja da sam ti Ivana – kupio bih Varteks. Cijela firma košta oko 24 milijuna kuna na burzi. Imaš recimo 1/4, Miami ti uskoći i imate recimo 50% +1 dionicu.
Voila! Presumjerite firmu u high class segment(Kinesku i Vijetnamsku konkurecniju nemožete u low endu nadmašiti) i prodajete širom Balkana i Istočne Europe.
Osim toga možete i:
Miami recimo(pošto je blizu te branše) može uvesti ergonomski-fat loss hlaće u portfolio proizvoda.
Ti Ivana samo šibaš mornarske majčice za turiste kada dođu na ljeto.
Da vidite veselja.
Izgleda da si ti izvisila u toj igri. On se istovario, a ti ostala unutra. Inace ga ne bi spominjala u svakom petom postu.
– na kraju bitke ćemo prebrojiti mrtve.
– ali to mi nije velika pozicija, čak sam nešto toga i prodala s plusom, dio kupljenog na dnu.
– a sa dvije dividende tu sigurno neću biti u minusu.
– očito je i to kako se tu lova nije zaradila.
– ali prodajom CROS mogla bi kapnuti velika lova.
– ovo svakako ne spada u sigurna ulaganja, ali je milijun puta bolje od BRIN-a kojega također imam kako bih gospon Lopini mogla zagorčavati život.
– I love this game.
Pozdrav !
– na kraju bitke ćemo prebrojiti mrtve.
– ali to mi nije velika pozicija, čak sam nešto toga i prodala s plusom, dio kupljenog na dnu.
– a sa dvije dividende tu sigurno neću biti u minusu.
– očito je i to kako se tu lova nije zaradila.
– ali prodajom CROS mogla bi kapnuti velika lova.
– ovo svakako ne spada u sigurna ulaganja, ali je milijun puta bolje od BRIN-a kojega također imam kako bih gospon Lopini mogla zagorčavati život.
– I love this game.
Pozdrav !
[/quote]
Tesko ce to Linic nekome uvaliti po dobroj cijeni u ovom trenutku. Imaju previse rizicne imovine. Rizik je ogroman pa onda i discount mora biti proporcionalan.
A i nesto mi govori da uskoro nece biti afirmativnih clanka u novinama.
Ja da sam ti Ivana – kupio bih Varteks. Cijela firma košta oko 24 milijuna kuna na burzi. Imaš recimo 1/4, Miami ti uskoći i imate recimo 50% +1 dionicu.
Tekstilna industrija.
– prošlo ljeto sam na ovoj temi pisala i o modnoj industriji – Fashion.
– ali to vas previše ne zanima.
– jedna moja prijateljica kao početnica u toj modnoj industriji je osvojila dvije vrijene nagrade i jedno prvo mjesto s svojom kolekcijom.
– tu trebate imati stvarno lude ideje, sve to puno i košta, a posla ima ko u priči.
– a ako niste u Milanu nema tu neke love.
– u Italiji se dizajnira a u Kini, Indiji proizvodi.
– i to je ono što se nudi na našem tržištu.
– sam materijal vas dođe kao njihov gotov proizvod.
– i objasnite mi sada kako tu možete biti konkurentni s svojim proizvodom ???
– I love this game.
Pozdrav !
Tekstilna industrija.
– jedna moja prijateljica kao početnica u toj modnoj industriji je osvojila dvije vrijene nagrade i jedno prvo mjesto s svojom kolekcijom.
– tu trebate imati stvarno lude ideje, sve to puno i košta, a posla ima ko u priči.
– I love this game.
Pozdrav !
[/quote]
LuluLemon nije talijanska kompanija i napravili su fantastican posao sa Yoga odjecom. Ako pogodis pravi trend mozes cuda napraviti. Ti si mastovita, tebi to ne bi trebao biti problem.
Tekstilna industrija.
– I love this game.
Pozdrav !
[/quote]
LuluLemon nije talijanska kompanija i napravili su fantastican posao sa Yoga odjecom. Ako pogodis pravi trend mozes cuda napraviti. Ti si mastovita, tebi to ne bi trebao biti problem.
[/quote]
Htio sam reći(što je Twixer direktno rekao) indirektno da si daš malo truda i mašte a ne da slijediš Linića.
Za tu mizeriju od dividende ADPL ste se svi pomamili?Jedva da imaju za akontaciju…..
– sve ovisi kako se na to gleda.
– ta mizerija je skoro pa jedna dionica Ingre ili veća nego jedna dionica Magme koju je gospon Lopina reklamirao kako to sada ide na 55kn.
– sve je to relativno, jedino je važno pobjediti tržište.
– koju stranicu prije sam vam napisala kako je neka moja projekcija dividende 8.14kn.
– a ovo sada je samo predujam.
– i moje čestitke za to, dali su koliko trenutno imaju u kasi.
– bar da svi sljede primjer HT i ADPL, zašto ne zahebati državu gdje god se zakonski može.
– ma pohvaliti ću svaku upravu koja izjavi kako neće isplatiti dividendu zbog ovoga bezobrazno velikog poreza na dividendu.
– indirektno ova vlada ovim zakonom totalno uništava inteligentno investiranje.
– jedino me raduje to što neće biti otvoreno niti jedno novo radno mjesto u proizvodnji a nezaposlenih će biti sve više i više.
– što gore to bolje.
– I love this game.
Pozdrav !