@Đejms Knoks – Cnooc:)
ADPL ugodno iznenađenje
Dobit četvrtog kvartala 21 mil kn,što je izvrsatan rezultat,a ukupno u odnosu na prošlu godinu
veća za cca 10%
Dakle,dividenda bi mogla biti desetak kuna,utoliko prije što ove godine se nebi trebali
kupovati vlastite dionice kao prošle godine.
Radujem se jer je ADPL dio portfelje BRIN od preko 5% ukupne imovine fonda.
Vodite ljubav, a ne rat !
BTW Lopina došao je izvještaj od BRINa , koji su komentari? 5.6mmilijuna kuna gubitka , NAV oko 46kn…
Btw ćini mi li se to ili je BRIN poćeo slijediti XYa? (prodaja BLJE,ADRS kupnja KORF,PTKM)?
ATPL,JDPL,DLKV,PODR,DDJH sve pritoke bujaju
HT stabilan dotok vode
Biti će interesantno vidjeti NAV 01.03.2013.
Da li će narasti 3kn?
Na sadašnbju cijenu od 11,50 to bi bila dobit od 25% u dva mjeseca na sadašnju cijenu,a na godišnjem nivou
P/E 0,26
Mislim da je to jako unosna kupnja.
Samo strpljenja!
U BRINU će te teći med i mlijeko u potocima!
Nemožemo ni nas par tisuća "igrača" biti sretni kada je više od pola miliona Hrvata ošišano na našoj burzi . Pozdrav !
Ja se slažem kolega Pero! Dapače mislim da bi fondovi trebali vratiti sve cijene na ATH da 90% građana izađe na nuli, a neki od nas postanu teški multimilijunaši. [thumbsup]
domach1984 @ puno mjerkas a cjene bjeze…pogledaj solarce…svi redom napravili 100-150% od dna
TSL,SOL,YGE,HSOL,LDK
Evo:
" Na upit ima li kupaca za HPB i Croatia osiguranje, Linić je kazao kako će natječaj biti javan, a uvjeren je da će biti zainteresiranih."
Ovo nije nagovor na kupnju ili prodaju dionica CROS,posjedujem veću količinu dionica, post možda može zvućati malo sugestivno, premda namjera takva nije bila.
lp
@Inverter – tu sam već zakasnio.(nažalost)
Evo:
" Na upit ima li kupaca za HPB i Croatia osiguranje, Linić je kazao kako će natječaj biti javan, a uvjeren je da će biti zainteresiranih."
Ovo nije nagovor na kupnju ili prodaju dionica CROS,posjedujem veću količinu dionica, post možda može zvućati malo sugestivno, premda namjera takva nije bila.
lp
CROS je KSST na steroidima. Samo ce umjesto Smarta moderator rasprave biti Plavi.
Hajde neka se javi neki strucnjak za osiguranja i pomogne nam da shvatimo poslovni model, situaciju u sektoru, potencjalne kupce itd…
Holy smoke,
Ingra +20% uz 400K+ dionice prometa. Koliko se tu auta danas zaradilo. Ako ovim ritmom nastavite zaradjivati auta njemacki GDP za 1Q2012 ce preci 4%.
CROS je KSST na steroidima. Samo ce umjesto Smarta moderator rasprave biti Plavi.
Hajde neka se javi neki strucnjak za osiguranja i pomogne nam da shvatimo poslovni model, situaciju u sektoru, potencjalne kupce itd…
Ja sam danas prodo na 6.900 ono što sam kupio na 5.600, tako da je poslovni model manjkav a situacija u sektoru loša do daljnjeg. [thumbsup]
Ja sam danas prodo na 6.900 ono što sam kupio na 5.600, tako da je poslovni model manjkav a situacija u sektoru loša do daljnjeg. [thumbsup]
[/quote]
Cestitam. Je si li vec stavio tih 1300 kuna na kladionicu ?
Kako ce se oporezivanje dividende odraziti na poslovanje CO ?
Da li ce se oporezivati i dividende od drzavnih obveznica ?
Nakon sto je osvojio burzu, James Knox se pokusava dokazati i u politici.