Best buy – komentari i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Best buy – komentari i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Saxo Bank, svi instrumenti sa svih burzi svijeta.

Saxo Bank, svi instrumenti sa svih burzi svijeta.

Meni se taj Saxo ne čini baš kao pošten , neko vrijeme su dosta agresivno vrtili oglase, daju mi dojak kao neka poluozbiljna firma u stilu one Plus500 ili kako vec.

Ako bih isao inestirati van onda bih dao svoje novce nekom pouzdanom USA brokeru , ovakve platforme po mom mišljenju je najbolje izbjegavati jer bi jednog dana samo mogle "nestati" skupa s našom lovom.

...

Pa Saxo i TD Waterhouse su osnovali nekoliko joint venture-a u EU i UK prošle godine (Barclyas također), deposit bank im je Deutsche Bank, regulirani su kao EU banka, a izvan eurozone su, 70% klijenata su im institucije.

MF je propao, E-trade je na dobrom putu da propadne po čemu su onda US brokeri pouzdaniji? US brokeri jednostavno nisu konkurentni non-US brokerima.

Što se tiče reklama, mi smo im zanimljivo tržište pa su tu aktivni, ali reklama više od Internaxxa i Interactive Brokersa jedino ima Konzum i Ariel.

Mislim da je vrlo detaljno i precizno o IPO Facebook-a.

http://www.crall.info/

I was early taught to work as well as play, My life has been one long, happy holiday; Full of work and full of play- I dropped the worry on the way- And God was good to me everyday.

Zimovanje.

– nakon što sam ovaj tjedan na ZSE burzi zaradila brutalne novce, ovaj vikend sam se odlučila malo odmoriti i prepustiti zimskim radostima.
– tako sam završila u jednom Alpskom ljeovalištu – zimovalištu.
– predivno je, a danas je bio i sunčan dan, mogli ste se i sunčati.
– jučer je snijeg bio tako mekan i prh da se ni poštena gruda nije mogla napraviti.
– pravila sam i snješka.
– dobro sam se odmorila, a bilo je i zabavno, iz sebe sam izbacila svu negativnu energiju.

– na burzi ću teško ponovno moći ostvariti ovako uspješan tjedan.
– ali se barem nadam kako će barem dvije dionice iz mojeg zadnjeg Best buy povući gore zbog fenomenalnih izvješća koje očekujem.

– I love this game.
Pozdrav !

Zimovanje.

– nakon što sam ovaj tjedan na ZSE burzi zaradila brutalne novce, ovaj vikend sam se odlučila malo odmoriti i prepustiti zimskim radostima.
– jučer je snijeg bio tako mekan i prh da se ni poštena gruda nije mogla napraviti.
– pravila sam i snješka.
– dobro sam se odmorila, a bilo je i zabavno, iz sebe sam izbacila svu negativnu energiju.

– ali se barem nadam kako će barem dvije dionice iz mojeg zadnjeg Best buy povući gore zbog fenomenalnih izvješća koje očekujem.

– I love this game.
Pozdrav !

Prema meni dostupnim podatcima (The Weather Channel) danas je bilo oblacno nad alpama.

U kojem dijelu Alpi si ti bila ?

Inace mislim da si snjeska mogla praviti i u Zadru.

The nine most terrifying words in the English language are: "I'm from the government and I'm here to help" - Ronald Reagan

Zimovanje.

– pravila sam i snješka.

– I love this game.
Pozdrav !

Prema meni dostupnim podatcima (The Weather Channel) danas je bilo oblacno nad alpama.

U kojem dijelu Alpi si ti bila ?

Inace mislim da si snjeska mogla praviti i u Zadru.

[/quote]

U tim godinama čisto sumnjam da ima volje za to [cool]

zig – zag – Medvešćak.

– ponovno mi donijeli lijepu lovu.
– kladila se samo na to.

– I love this game.
Pozdrav !

Best buy.

– za ovaj tjedan.
– ADPL, to će ići do 120kn, možda i preko.
– možda je sada kasno u to ulaziti.

– KODT, ako gospon Loris kupi 1.000 – 2.000 dionica (a zanima se za tu dionicu), možda i to ode gore.
– uostalom imamo i Lorisov poučak koji bar do sada radi bez greške.

– I love this game.
Pozdrav !

gđa ivana 7 ,
Što se tiće zimovanja ja vjerujem da ste bili u jednom ljetovalištu-zimovalištu.
U našoj Dalmaciji je bila danas alpska klima , minus -7 i snjega do koljena .

a što se tiće burze , Vrag je odnio šalu .
ivana 7 reklamira i zarađuje na klađenju.

A Best buy ?
Ja nebi , ni ADPL , ni KODT .
BDI i dalje pada a zlato raste .
Sranje je generalno .
Moj je savjet za Best bay ,stavite imovinu "u svaki đep ponešto" i čekajte !
Pozdrav

.

Počelo drukanje za IPO facebooka u novinama (jutarnji) iako fakat ne kuzim kome je to u interesu. Hoce li EPH vratiti ljudima lovu ako kupe ovaj po meni puno precijenjeni papir na njihov nagovor pa izgube lovu…

Kod IPOa uvjek se sjetim one Grahamove "Its Probably Overpriced" kao i one "Imaginary Profits Only".

Moze link? Vidio sam par clanaka ali ne znam na koji mislite.

Inace IPO Facebooka je cini se primaljiv u cijelom svijetu. Bit ce ogromna navala.

U cast kolegi Mreichu: bez straha, pohlepe i sentimentalnosti

KSST-R-A + DIOKI [proud]….ali nemojte se vi na to osvrtati,to je samo moje mišljenje [smiley]

Laži izmišljaju ljubomorni i nesposobni šire ih budale a vjeruju idioti!!!

New Report

Close