Best buy..IVANA7…LOPATE ZA SNIJEG?
Od kada je Ivana7 na Facebooku objavila sliku u kupacem kostimu interes za ljetovanje u Hrvatskoj raste eksponencijalno.
Vidim da je TUI odmah u ponudu uvrstio i zracnu luku Zadar te avanturisticke sadrzaje.
Gdje ces ti ove godine na ljetovanje, na Facebook ?
Pitanje koliko mogu vjerovati Tur operatorima da će moje dionice ATLS,ATLN i SUNH porasti .
Kako je krenulo ovih dana ići ćemo u Dalmaciju na skjanje .
[cool]
Počelo drukanje za IPO facebooka u novinama (jutarnji) iako fakat ne kuzim kome je to u interesu. Hoce li EPH vratiti ljudima lovu ako kupe ovaj po meni puno precijenjeni papir na njihov nagovor pa izgube lovu…
Kod IPOa uvjek se sjetim one Grahamove "Its Probably Overpriced" kao i one "Imaginary Profits Only".
Počelo drukanje za IPO facebooka u novinama (jutarnji) iako fakat ne kuzim kome je to u interesu. Hoce li EPH vratiti ljudima lovu ako kupe ovaj po meni puno precijenjeni papir na njihov nagovor pa izgube lovu…
Kod IPOa uvjek se sjetim one Grahamove "Its Probably Overpriced" kao i one "Imaginary Profits Only".
Mislim da je proces dislokacije kapitala kod citatelja Jutarnjeg Lista davno zavrsio i da ce navedeni clanak imati minimalan utjecaj na potraznju za dionicama Facebooka.
Ogromna vecina onih koji su investirali prema pisanju Jutarnjeg Lista, i drugih novina, vec odavno nemaju novaca za investiranje. A dobar dio se zakopao u takve kredite da nece nikada vise imati novaca za investiranje.
Inace ne mislim da bi medijske kuce trebale pokrivati icije financijske gubitke. Istina je da ti oni daju konopac, ali odluka da se objesis je samo tvoja.
IPO opcenito, pa jos IPO dotcoma: [lol] [tongue] [undecid] [cry] [bye]
Dečki, nemojte se ljutit ali ne razumijete FB. Zamislite te kao IPO HT-a, samo za cijeli svijet.
Nisam siguran da vi mozete koristiti TD Ameritrade, ali provjerite. To je podruznica druge najvece kanadske banke Toronto Dominion. Za kanadske klijente borker je TD Waterhouse, za US klijente je TD Ameritrade, a za europske klijente je TD Internaxx sa sjedistem u Luxemburgu.
Internaxx je skuplji nego Ameritrade, po transakciji se placa 19.6 eura vs. $9. Doduse mozes trejdati na vise burzi. I nema nikakvih troskova skrbnickog racuna i slicnih fora koje vam prodaju hrvatski brokeri.