22.01.2012.
Best buy ?
BDI 862 !
Već mjesec dana pada !
Dok god ne poćme rasti BDI neće biti ni oporavka gospodarstva !
Uzalud vam trud svirači .
Tu nema prevare !
Prvi znakovi oporavka svjetskog gospodarstva bit će rast BDI-a.
BDI 680 !
Zlato 1731 $ !
Dragi kolege ,
pričekajte sa kupnjom dionica dok se Kinezi ne vrate sa skijanja .
Prvi znak da su se vratili biti će porast BDI-a , traženje brodskog prijevoza za sirovinu .
Tu nema prevare !
Još jedan znak da u ovom trenutku nije dobro da investirate u financijski inženjering zvan burza je :
-Vlada najavljuje uvođenje poreza na dividendu i
-u imovinskim karticama samo su Čačić i Kerum vlasnici dionica a svi ostali dužnosnici ove vlade ulažu u nekretnine a ne u dionice .
Pa valjda naši vladari znaju , da se ne isplati ulagati u naše gospodarstvo .
Nije mi jasno zašto plaćate dionice duplo skuplje od njihove vrijednosti ?
Opet su vas mangupi lažima navukli .
Da te preskupe dionice išta vrijede prvo bi ih kupili dužnosnici .
1.Ulažite u vlastiti posao !
2.Ulažite u nekretnine !
3.Ulažite u zlato !
Pozdrav
Danas ću , prvi put , nakon 4 godine, zamoliti Ivanu7, da mi prokomentira činjenicu
– da je HPB kupio dionice HDEL-a…
– da je RBA kupio dionice THNK…
Zašto ..po mišljenju IVANE7 ..nije dobro kupovati građevinu sada na ovim cijenama…?
nit je kupio HPB, niti RBA….to su obični skrbnički računi u tim bankama
Pa, dobro, zašto skrbnički iz TOP 10 kupuju?
iz istog razloga iz kojeg si i ti kupovala…a zasto si ti kupovala?
@pero7
A opće je poznato da kinezi u ovo doba godine idu na skijanje !!! Temeljno nepoznavanje kulturnih običaja no ajd ok….Inace "proljetni festival" zavrsio je 29.01 i kinezi več naveliko rade.
@HaoRen ,
joj , kako ne kužiš ?
Pa to se samo tako veli .
Po pokazateljima nebi se baš reklo da Kinezi rade .
Ljepše rečeno "još su na skijanju" .
OK sve 5 :)… Nego meni se više čini da USA (koji su glavni kupaci) ne naručuju od kineza, a ne da oni ne rade…Ima tamo robe za poslati nego nema tko kupiti.. Kolege (kinezi) mi imaju bizis u kini i produzili su radnicima tjedan dana odmora jer ionako nema puno naruđbi.
OK sve 5 :)… Nego meni se više čini da USA (koji su glavni kupaci) ne naručuju od kineza, a ne da oni ne rade…Ima tamo robe za poslati nego nema tko kupiti.. Kolege (kinezi) mi imaju bizis u kini i produzili su radnicima tjedan dana odmora jer ionako nema puno naruđbi.
Ovaj Božić je u Kini bio najjači Božić dosad i znatno iznad prošlog, nije se stiglo sve što je trebalo tako da narudžbi ima i previše.
Ovaj Božić je u Kini bio najjači Božić dosad i znatno iznad prošlog, nije se stiglo sve što je trebalo tako da narudžbi ima i previše.
Ovisi od branše do branše , i kod nas neke firme nisu znale kud bi s poslom (a***,*t**), dok druge nisu znale kaj bi radile sa slobodnim vremenom (pada mi na pamet 1 ili 2 firme koje pocinju s I ).
twixer..pogledaj WHR (WHIRPOOL)danas je earnings
odakle da ja to znam?!?
bilo tko može biti iza skrbničkog računa, možda je i tvoj susjed pa to ne znaš…svatko ima neke svoje razloge za kupnju ili prodaju