Best buy – komentari i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Best buy – komentari i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

– jedna će dionica u narednih desetak dana narasti 30-50%.
– ali zbog ovih jedinica kojima me punite neću napisati i koja je to dionica.

– evo danas krenula i ova raketa.
– ali rast moram korigirati na 50-100%.

– I love this game.
Pozdrav !

Trebalo bi te prijaviti.Ti imaš prosječno znanje kao i većina investitora ovdje….

Imaš pristup povlaštenim informacijama, a korištenje toga za stjecanje vlastite koristi je kazneno
djelo. Pristup ti omogućava muški dio – tvoje podrške ..blizak politici i političkoj vrhuški..
kao i kolegice koje rade na takvim radnim mjestima gdje cure izvještaji i dopisi ……………..
Fale ti igrači , koje ćeš povesti u kupnju……

Ovo je egzemplarni primjer bezobrazluka na financijkom tržištu kapitala- gdje se
ne možeš nikome obratiti sa povjerenjem i prijaviti kriminal….

Zarađuj…ali , ne uvlači neiskusne investitore u svoje prljave igre…… sram te bilo.

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

Trebalo bi te prijaviti.Ti imaš prosječno znanje kao i većina investitora ovdje….

Imaš pristup povlaštenim informacijama, a korištenje toga za stjecanje vlastite koristi je kazneno
djelo. Pristup ti omogućava muški dio – tvoje podrške ..blizak politici i političkoj vrhuški..
kao i kolegice koje rade na takvim radnim mjestima gdje cure izvještaji i dopisi ……………..

Ovo je egzemplarni primjer bezobrazluka na financijkom tržištu kapitala- gdje se
ne možeš nikome obratiti sa povjerenjem i prijaviti kriminal….

Zarađuj…ali , ne uvlači neiskusne investitore u svoje prljave igre…… sram te bilo.

Bez uvrede ali smatram Vas obje dosta neiskusne. Pardon iskusne ali dosta loše u smislu analize.

I was early taught to work as well as play, My life has been one long, happy holiday; Full of work and full of play- I dropped the worry on the way- And God was good to me everyday.

Mozes li ti navesti o kojim se tocno povlastenim informacijama radi. Mislim da je ogromnoj vecini u interesu da se suzbije trejdanje na osnovu povlastenih informacija.

The nine most terrifying words in the English language are: "I'm from the government and I'm here to help" - Ronald Reagan

Mozes li ti navesti o kojim se tocno povlastenim informacijama radi. Mislim da je ogromnoj vecini u interesu da se suzbije trejdanje na osnovu povlastenih informacija.
[/quote]
Pa to nam bar nitko ne mora govoriti svi imamo oči i vidimo kako je danas krenulo tiho preuzimanje Slatinske banke. Promet čak preko 3 milijuna kuna ili 30 000 dionica rast od skoro 10 % mislim da sutra treba početi s kupnjom pa uz velikog da i mi mali konačno malo zaradimo.

Uprava donosi Odluke…ako se radi o izmjenama unutar Zakona o dioničkim društvima, slijedom
obavještava nadležne institucije i podnosi prijedloge.
Nećete valjda reći- da je Čačić bubnuo o restrukturiranju Dioki-a, odblokirao račun i odmah su
ulagači počeli kupovati dionice..
Informacije dolaze bankama najprije, iz jednostavnog razloga PRIMJENE i aktualnosti…
Nećeš valjda obavijestiti Hanfu, da ćeš se restrukturirati , a imaš blokirane poslovne račune?

npr. Pismo namjere o restrukturiranju, koje dolazi iz Vlade , pomaže u ukidanju blokade računa…
Pa ,onda, tko prvi ima povlaštenu informaciju i odakle dolaze prve informacije….. ???

Informanka.

– nakon dugo vremena imamo solidan promet od preko 20 milijuna.
– Crobex je završio u minusu od 0.63%.
– čak 5 dionica je imalo promet veći od milijun kuna, gdje je očita akumulacija.
– dosta dionica je u minusu koji je uzrokovao i ovo potunuće Crobexa.
– ali iz aviona je vidljivo kako se je izlazilo iz slabo potencijalnih dionica i sa znatnim minusom kako bi se uspjelo uskočiti u ove brzorastuće.
– konačno je burzovna publika prepoznala one dionice koje imaju velike mogućnosti rasta.

– a taj porast cijene na određenim dionicama je urzokovao moju bezobrazno veliku zaradu.
– dokle će ovo trajati zbilja nemam pojma.
– što duže to bolje.
– jer stvarno je lijepo svaki dan zaraditi za jedan auto.

– I love this game.
Pozdrav !

Ako si zbilja unovčila taj novac i imaš ga na računu..onda su zbilja idioti, oni koji su tolike dionice
od tebe- na tim cijenama kupili..ma, tko god bili !!!

– već 3g. na ovoj temi doslovno bez greške.
– ali sve to u padajućem tržištu.
– prošle godine nisam ni ja ništa zaradila, ali taj minus je bio zanemariv ipak rad s dionicama spada u rizičnije investicije.

– a ja bih se sramila da sam kao i vi napravila milijunske gubitke.
– ili kada bih na ovom forumu pitala koliko ću dobiti za dionice INGR-e ako firma ode u stečaj ???

– I love this game.
Pozdrav !

Zaboravila si napisati, čiji je portfelj koji je zaradio taj novac, jer tvoj nije -definitivno.

A što se tiče stečaja, ne brini se oko mog / ne / znanja…na glupo pitanje,uvijek dolaze jednostavni i
pametni odgovori…a na pametna pitanja..masa gluposti.Tako ja dolazim do infromacija, na ovom forumu, ali i ponekad u životu.

Meni uistinu nije jasno, kako netko tko je kupio ERNT po 1400-1600kn i KODT po 1350-1450kn, uz ove trenutne cijene svaki dan zaradi auto?
Meni se prije čini da se izgubilo 40 auta pa su se sad uspjela vratiti 4 autića i to bez pune opreme.

Bull is coming home

Zaboravila si napisati, čiji je portfelj koji je zaradio taj novac, jer tvoj nije -definitivno.

– vi gospođo Miami sigurno imate više love nego ja barem 3-5 puta.
– sav novac s kojim radim svakako nije moj, pa to sam više puta napisala na ovoj temi.
– ali sam presretna jer mogu voditi jedan mali fond.
– i upravo zbog toga što većina tog novca nije moja ja sam i više nego odgovorna prema tom novcu.
– zbog toga i investiram u one najsigurnije investicije.
– ni na kraj pameti mi nije investirati u one gluposti kojh ste se vi nakrcali.
– vi ste gospođo Miami pametna osoba za zaraditi novac ali ste krajnje neozbiljna ili neodgovorna osoba kada taj isti novac investirate na burzu.

– I love this game.
Pozdrav !

New Report

Close