Evo da i ja probam: Boing, Disney, Merck, KFT, IBM, MCD, GE, AT&T, JPM
Evo da i ja probam: Boing, Disney, Merck, KFT, IBM, MCD, GE, AT&T, JPM
Kontrola 18.7.!
Kontrola 18.7.!
[/quote]
U principu sve se svodi na to da li ce EU printati novac ili ce insistirati na mjerama stednje. Ako se odluce na stednju bolje ce proci defanzivne, u drugom slucaju ciklicne.
b,b, WHR,CREE,CETV ..
domach1984 @ pogledaj solar…
@Inverter
Koji su razlozi za ova 3 ?
Twixer # TA oversold…prvenstveno, …cree malo hebe kineska konkurencija (a koga ne hebe) nezanima me FA pametovanje.,,,
pogledaj malo DEXO nakon oversolda….+cca 500% u nepunih 3 mj. ovako nesto se prizeljkuje na INGR i slicno… [undecid]
Ovaj CETV su Nova TV i slicne stanice po srednjoj Europi.
Tu postoji ozbiljna opasnost od erozije prihoda jer ce mnoge tvrtke u centralnoj europi rezati budget za reklame. A i raste broj korisnika ADSL-a. Ako su im i druge stanice kao Nova, ja tu ne vidim upside.
Bulgaria, Czech, Slovakia, Romania, Slovenia i Croatia. I nije bas neka neka perspektiva. Ocekivanja su da nece izaci iz crvenog ni u 2012. A oni uz to redovito ne ispunjavaju ni ta ocekivanja. Zadnji izvjestaj je bio big miss -0.62 vs. -0.50 expected.
Ali ako iz EU budu stizale pozitivne vijesti o kreditnoj krizi ovo ce ici gore.
(AFL) AFLAC inc – vrlo mi se sviđa po pokazateljima, fin stat i naravno poslovanju. Tko ima kakav info više neka piše.
O jeah,pa di ja živim.Tu sve sami meštri za strane burze.
Očigledno je postalo nezanimljivo na ovom našem crobiu ili
kako se već zove,hahaha.
(AFL) AFLAC inc – vrlo mi se sviđa po pokazateljima, fin stat i naravno poslovanju. Tko ima kakav info više neka piše.
Imaju veliki business u Japanu i nevjerojatno uspjesne raklamne kampanje. Mislim da su jedan od njapoznatijih brandova gdje god da posluju.
Nizak interest rate je vrlo los za osiguranja jer oni ulazu veliki dio imovine u fixed income. Dok se to ne promjeni nece biti velikog napredka. Glavni konkurenti su im State Farm (private), Geico (Private, firma na kojoj se Buffet obogatio), Progressive,…
Imaju veliki business u Japanu i nevjerojatno uspjesne raklamne kampanje. Mislim da su jedan od njapoznatijih brandova gdje god da posluju.
Nizak interest rate je vrlo los za osiguranja jer oni ulazu veliki dio imovine u fixed income. Dok se to ne promjeni nece biti velikog napredka. Glavni konkurenti su im State Farm (private), Geico (Private, firma na kojoj se Buffet obogatio), Progressive,…
[/quote]
Ako im je posao velikim dijelom u Japanua znamo kakve su tamo kamatne stope.. Da čine se jako dobri. Vidim ipak da su kupovali European debt u potrazi za Yieldom.. Vidim da im to nije prošlo dobro. Dapače. Samo neznam i ne vidim dali posluju na području Eu. Ako su supplement zdravstvenom osiguranju onda bi sve starija populacija i bogata u EU bila vrhunska prilika.. Japan mi je jasan. Odlučio sam (kada stignem) ručno proci cijeli SP 500 pa eto naletio na njih…