Best buy – komentari i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Best buy – komentari i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Evo da i ja probam: Boing, Disney, Merck, KFT, IBM, MCD, GE, AT&T, JPM

The nine most terrifying words in the English language are: "I'm from the government and I'm here to help" - Ronald Reagan

Kontrola 18.7.!

I was early taught to work as well as play, My life has been one long, happy holiday; Full of work and full of play- I dropped the worry on the way- And God was good to me everyday.

Kontrola 18.7.!
[/quote]

U principu sve se svodi na to da li ce EU printati novac ili ce insistirati na mjerama stednje. Ako se odluce na stednju bolje ce proci defanzivne, u drugom slucaju ciklicne.

The nine most terrifying words in the English language are: "I'm from the government and I'm here to help" - Ronald Reagan

b,b, WHR,CREE,CETV ..
domach1984 @ pogledaj solar…

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

@Inverter

Koji su razlozi za ova 3 ?

Twixer # TA oversold…prvenstveno, …cree malo hebe kineska konkurencija (a koga ne hebe) nezanima me FA pametovanje.,,,
pogledaj malo DEXO nakon oversolda….+cca 500% u nepunih 3 mj. ovako nesto se prizeljkuje na INGR i slicno… [undecid]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Ovaj CETV su Nova TV i slicne stanice po srednjoj Europi.

Tu postoji ozbiljna opasnost od erozije prihoda jer ce mnoge tvrtke u centralnoj europi rezati budget za reklame. A i raste broj korisnika ADSL-a. Ako su im i druge stanice kao Nova, ja tu ne vidim upside.

Bulgaria, Czech, Slovakia, Romania, Slovenia i Croatia. I nije bas neka neka perspektiva. Ocekivanja su da nece izaci iz crvenog ni u 2012. A oni uz to redovito ne ispunjavaju ni ta ocekivanja. Zadnji izvjestaj je bio big miss -0.62 vs. -0.50 expected.

Ali ako iz EU budu stizale pozitivne vijesti o kreditnoj krizi ovo ce ici gore.

(AFL) AFLAC inc – vrlo mi se sviđa po pokazateljima, fin stat i naravno poslovanju. Tko ima kakav info više neka piše.

I was early taught to work as well as play, My life has been one long, happy holiday; Full of work and full of play- I dropped the worry on the way- And God was good to me everyday.

O jeah,pa di ja živim.Tu sve sami meštri za strane burze.
Očigledno je postalo nezanimljivo na ovom našem crobiu ili
kako se već zove,hahaha.

(AFL) AFLAC inc – vrlo mi se sviđa po pokazateljima, fin stat i naravno poslovanju. Tko ima kakav info više neka piše.

Imaju veliki business u Japanu i nevjerojatno uspjesne raklamne kampanje. Mislim da su jedan od njapoznatijih brandova gdje god da posluju.

Vaš link

Nizak interest rate je vrlo los za osiguranja jer oni ulazu veliki dio imovine u fixed income. Dok se to ne promjeni nece biti velikog napredka. Glavni konkurenti su im State Farm (private), Geico (Private, firma na kojoj se Buffet obogatio), Progressive,…

Imaju veliki business u Japanu i nevjerojatno uspjesne raklamne kampanje. Mislim da su jedan od njapoznatijih brandova gdje god da posluju.

Vaš link

Nizak interest rate je vrlo los za osiguranja jer oni ulazu veliki dio imovine u fixed income. Dok se to ne promjeni nece biti velikog napredka. Glavni konkurenti su im State Farm (private), Geico (Private, firma na kojoj se Buffet obogatio), Progressive,…
[/quote]

Ako im je posao velikim dijelom u Japanua znamo kakve su tamo kamatne stope.. Da čine se jako dobri. Vidim ipak da su kupovali European debt u potrazi za Yieldom.. Vidim da im to nije prošlo dobro. Dapače. Samo neznam i ne vidim dali posluju na području Eu. Ako su supplement zdravstvenom osiguranju onda bi sve starija populacija i bogata u EU bila vrhunska prilika.. Japan mi je jasan. Odlučio sam (kada stignem) ručno proci cijeli SP 500 pa eto naletio na njih…

uskoro DIOKI!

"kad je kriza velika,glupom je to razočaranje do smrti ,a pametnom prilika još veća"

New Report

Close