Best buy – komentari i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Best buy – komentari i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

NE u EU !!!!

– o dionicama se i nema nešto naročito pisati pa mi je trenutno zanimljivo to NE u EU.
– koliko vidim vlast još ne izlazi s svojim mračnim planovima osim poreza na dividendu.
– računaju kako je ta populacija s dividendama zanemariva.
– ali ostaloj velikoj većini se očito ništa ne želi reći dok ovčice ne zaokruže DA.
– zbog toga zaokružite NE.
– NE u EU.
– nadam se kako me nitko neće prozvati zbog ovog malog slova u jer se ja politikom ne bavim ali se zato ona uveliko bavi samnom.
– zbog toga ću toj i takvoj politici ipak barem malo zagorčati život.
– prevedeno na dionice to bi bilo isto kao i što sam uništila mog dragog gospon Lopinu na onom BRIN-u.

– I love this game.
Pozdrav !

Zastave.

– prema zakonu isticanja strane zastave na javnim institucijama i zgradama lokalne samouprave je prekršaj.
– ako uočite te strane zastave poskidajte ih ili nazovite policiju i prijavite nepoznatog počinitelja koji ju je izvjesio.

– I love this game.
Pozdrav !

Izbor.

– zašto nam na referendumu na daju neki izbor, np. jeste li za:
a/ kraljevinu Hrvatsku.
b/ socijalističku Hrvatsku.
c/ komunističku Hrvatsku.
d/ ex. Jugoslaviju bez Slovenije.
e/ Hrvatsku u EU.
f/ jedan mali dio Hrvatske u EU, np. Zagreb plus Kaptol i dati im jedan mali koridor do Slovenije da se fizički vežu na EU, ovo bi bilo stvarno zgodno.
– pa da vidimo kako će im ići.
g/ Nezavisna Država Hrvatska.
h/ svakako ponuditi glasačima i neku opciju koji oni sami žele np. AF ili Afrička Unija.

– stvarno ima dosta zanimljivih kombinacija.
– možda bi bilo najbolje poslati ove penziće, socijalu, vladu i sabor u EU, tada bi bili svi problemi rješeni ali ne kužim se kako to teritorijalno izvesti, možda bi bilo najbolje sve te preseliti u Varaždinsku županiju pa ih u paketu prebaciti u EU.

– I love this game.
Pozdrav !

NE u EU !!!!
-…
– zbog toga zaokružite NE.
– NE u EU.
– …

referendum je: ZA ili PROTIV

ovo NE EU zvuči kao "nesvrstani entitet Europske unije" [tongue]

free flow information

EU.

– dajete mi jedinice za postove o EU jer ste vi pametni Europljani.
– bravo, ta EU će vam dati dvije milijarde eura,
– stvarno će nas to puno spasiti, pa nije nam pomoglo ni onih pedeset milijardi eura kojih smo se zadužili.
– u ustav treba napisati zabranu državi za bili kakvo zaduženje i problem rješen.

– a vi se sada prodajete za šaku tih eura, može vas biti sram.
– ovo je zlatna zemlja, samo moja županija vas sve u RH može prehraniti.
– samo za tako nešto moraju biti pametni oni koji vas vode, a ovi i oni prošli očito nisu.
– ali ako bi se uvela smrtna kazna i maksimalno suđenje 2 dana za prevare i krađe, i taj problem bi brzo bio rješen.
– zašto Švicarska ne ide u tu EU ???
– a Hrvatska sigurno može biti puno bolja od Švicarske.

– I love this game.
Pozdrav !

– ovo je zlatna zemlja, samo moja županija vas sve u RH može prehraniti.

Ajde daj ti primjer, prodaj dionice i novac uloži u relano gospodarstvo, po mogućnosti povuci još novaca od predpristupnih fondova EU za izvanredan projekt i nahrani nas koji živimo ne u tvoj županiji.
PIH

free flow information

NE u EU.

– pogledajte one jadne Slovence.
– nekad ponosna industrijska zemlja, a danas ???
– zar i vi želite kopati po kontejnerima kao naši dragi susjedi Slovenci !!!
– jeste li uočili kao im najbolje firme kupuju šoferi i cvjećari iz RH.

– I love this game.
Pozdrav !

NE u EU.

– otkad me nije bilo vidim kako vas je vrli ministar financija zadužio za dodatnih milijardu kuna.
– bravo gospon ministre.
– malo će te ukinuti i povlaštene mirovine.
– ali ne one koje su već ostvarene, i onu gospodina Sanadera na kojoj se radi.
– ukinuti će te one buduće, ovim starima ostaje sve po starom.

– pa tko je tu lud ????? pitam se.

– I love this game.
Pozdrav !

@Ivana – jasne su mi privatne opstrukcije(interesi) za ulazak u Eu, jasna mi je skroz i opravdana i nevjerica u našu vlast ali zbog čega se i na čemu temelji nevoljkost ulazak u EU te posebno Eurozonu?

Ja jesam za racionalan razgovor i debatu ali reći ne EU! Zašto? Jer to meni paše! – nije razlog niti priča nego srljanje bez informacija.

Lp

D.

I was early taught to work as well as play, My life has been one long, happy holiday; Full of work and full of play- I dropped the worry on the way- And God was good to me everyday.

@Ivana
– jasne su mi privatne opstrukcije(interesi) za ulazak u Eu, jasna mi je skroz i opravdana i nevjerica u našu vlast ali zbog čega se i na čemu temelji nevoljkost ulazak u EU te posebno Eurozonu?

Ja jesam za racionalan razgovor i debatu ali reći ne EU! Zašto? Jer to meni paše! – nije razlog niti priča nego srljanje bez informacija.

Lp

D.

kolega argumentata ima i za jedno i za drugo………pitanje je koji su bolji jer ih nitko nije javnosti prezentirao…….

a vjerovati nekome na riječ……tipa čačiću, kosorici, pusićki i milanoviću je prenaivno……..
i naravno legitimno je glasovati prema vlastitom interesu a ne prema interesu pusićke……to je ono što mogima teško sjeda…..

gledao sam ženicu iz švicarske gdje ona lijepo kaže…….preuzeli smo iz eu samo ono što nam odgovara……..ali ne želimo ući……koji dio je vama tu sporan?

@Ivana
– jasne su mi privatne opstrukcije(interesi) za ulazak u Eu, jasna mi je skroz i opravdana i nevjerica u našu vlast ali zbog čega se i na čemu temelji nevoljkost ulazak u EU te posebno Eurozonu?

Lp

D.

kolega argumentata ima i za jedno i za drugo………pitanje je koji su bolji jer ih nitko nije javnosti prezentirao…….

a vjerovati nekome na riječ……tipa čačiću, kosorici, pusićki i milanoviću je prenaivno……..
i naravno legitimno je glasovati prema vlastitom interesu a ne prema interesu pusićke……to je ono što mogima teško sjeda…..

gledao sam ženicu iz švicarske gdje ona lijepo kaže…….preuzeli smo iz eu samo ono što nam odgovara……..ali ne želimo ući……koji dio je vama tu sporan?
[/quote]

Mi nismo Švicarska.

Taj da je Švicarska po standardu iznad prosjeka EU a mi ispod. Nama ulazak treba dici standard njima spustiti. Zemlje nižeg standarda od prosjeka nisu razumne ako ne ulaze u uniju višeg.

I was early taught to work as well as play, My life has been one long, happy holiday; Full of work and full of play- I dropped the worry on the way- And God was good to me everyday.

kakav je to argument, mi nismo švicarska? nismo ni eu……pa što
meni se više sviđa samostalni razvoj od diktata……ali nemam problema ni s tuđim mišljenjem, ako ste vi za to…….problem je što mediji i političari prešućuju probleme a ističu prednosti…..kao kad seljak prodaje kravu na stočnom sajmu……

ne vidim zašto bi morali u eu kao što to političari trube……što ako se raspadne….jel netko pokušao izračunati štetu koja bi nastupila u tom slučaju

jeste li izračunali koliko bi nas rebnulo za članstvo u efsf?

New Report

Close