KOEI i MMTZ gadno izgledaju….
Situacija se popravlja iz minute u minutu, pratim INU, ipak se INA trži i u Londonu.
– izgleda neće biti sve tako crno danas.
– nemojmo zaboraviti investicijske fondove, jer ova korekcija ipak nije izazvana našim tržištem, panika je došla iz uvoza.
– savjeti su dobrodošli za sve, ako netko primjeti dobru priliku, neka piše odmah, jer tu se mora brzo raditi.
– savjet za one koji su iznervirani današnjim stanjem, prodajte dionice i u banci oročite lovu.
– savjet za one koji su iznervirani današnjim stanjem, a ne žele prodati dionice, isključite kompjutor na desetak dana i bavite se nekim drugim poslom.
Pozdrav !
Situacija se popravlja iz minute u minutu, pratim INU, ipak se INA trži i u Londonu. – izgleda neće biti sve tako crno danas. – nemojmo zaboraviti investicijske fondove, jer ova korekcija ipak nije izazvana našim tržištem, panika je došla iz uvoza. – savjeti su dobrodošli za sve, ako netko primjeti dobru priliku, neka piše odmah, jer tu se mora brzo raditi. – savjet za one koji su iznervirani današnjim stanjem, prodajte dionice i u banci oročite lovu. – savjet za one koji su iznervirani današnjim stanjem, a ne žele prodati dionice, isključite kompjutor na desetak dana i bavite se nekim drugim poslom. Pozdrav !
ništa ne prodavati, samo kupovati tko ima para. Stranci kupuju ptkm, certifikati odrađuju svoje.
PRODAVAJTE!![smiley1]
Mislim da ću ipak kupovati…samo se ne mogu odlučiti kaj bu najviše palo..njam..njam..he..he[smiley1]
znanac:
”
plavi: ” PRODAVAJTE!![smiley1] ” Kolega plavi mislim da je dosta nekorektno prema svim kolegama naslađivati se korekcijom cijena većine dionica. Ovaj pad koji je izazvan iz Kine nitko nije mogao predvidjeti pa ni VI.
”
U pravu ste, pretjerao sam, imam casha kupujem , pa mi ovakvo stanje trenutno odgovara, na žalost većine.
Isprika
Naravno da si pretjerao, i ja kupujem, pa nikome ne govorim: KOREKCIJA; PRODAVAJTE; SPAŠAVAJTE SE, i tomu slično. ( čak svima sugeriram da ne prodaju po naletom panike – iako bi mi osobno to odgovaralo )
Howgh
, imam casha kupujem , pa mi ovakvo stanje trenutno odgovara, na žalost većine. Isprika ” Naravno da si pretjerao, i ja kupujem,
– za ove u kešu jedno pitanje ?
– pa što se dobroga kupuje ?
Nitko ne spominje veće korekcije:
– ATLN s 280,00 kuna na 200,00 kuna ili 40%
– DDJH s 190,00 kuna na 165,00 kuna ili 15%
– KOSN-R-A s 2.300 kuna na 1.900,00 kuna ili 20%.
To su korekcije, a ne ovo na INI ili Varteksu ili Petrokemiji. Tu ni nema neke veće korekcije niti će je biti osim u slučaju sloma, a u to ne vjerujem(o).
KuciloOro:
”
, imam casha kupujem , pa mi ovakvo stanje trenutno odgovara, na žalost većine. Isprika ” Naravno da si pretjerao, i ja kupujem,
”
– za ove u kešu jedno pitanje ?
– pa što se dobroga kupuje ?
Odeš na temu Što smo tržili, pa vidiš. Simple as that.[smiley2]
Odeš na temu Što smo tržili, pa vidiš. Simple as that.[smiley2]
– ……. , pa vidiš kako j KuciloOro i znanac i znalac i što već, pa ta tema je postala otkrijmo tko je tko.
– dobro primjetila sam kako je netko ipak nešto i kupio. Belje.
– a o zicerima koji rastu, i na ovako lošem tržištu nitko ništa.
– stvarno su me iznenadili Zdenka i Homos biseri našeg tržišta.
Je, je, ja sam znalac a ti si radoznalac, hi,hi,hi[smiley1]