Best buy – komentari i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Best buy – komentari i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Jedno jednostavno pitanje: koliko umirovljenika ima Hrvatska a koliko ima zaposlenih?

Odgovor? neko

O kakvim ti stranima kompanijama na ZSE pričaš miami? Kupujte što hočete samo se brodara i građevinaca klonite …moje skromno mišljenje koje nije nikakav savjet ili preporuka za k/p

...

kolegice miami, koje domaće zdrave firme?

Stvar je jednostavna .Prestanite kupovati i gomilati -DIVIDENDNE dionice- jer su to ionako monopolisti
koji zgrću Vašim ulaganjem- još više i više….a sve su strane kompanije uglavnom..
Uložite u domaće zdrave firme- a ima ih ………..! Od njih ćete dobiti PRINOS . i TO VEĆI
OD DIVIDENDI koje će Vam oporezovati.

Evo ja imam 3 dividendne dionice… I sve 3 su domaće kompanije… A i najgora od svih stranih dividendnih dionica je više nego nekoliko puta bolja od vašeg najboljeg ulaganja. I dajte ako ste već vi na burzi puno tog izgubili bar budite pošteni pa ne savjetujte druge da urede isto

Jedno jednostavno pitanje: koliko umirovljenika ima Hrvatska a koliko ima zaposlenih?

Odgovor? neko

Mora da moje pitanje nije jednostavno? posto odgovora nema…
Ili je jednostavno ali nije interesantno.

Ali moralo bi biti…za ljude koji malo promisle

Ali ja vas razumim…svi cemo postat bogati kroz “rad” ? = na burzi

Darac11, odgovorit ću ti kad dođem s posla.Radim.

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

Nekoliko misli o kompanijama na burzi:
– INA – čudim se glasnogovornici Hep.a koja govori o INI- danas je sve jasnije- IPO HEP-a koji
surađuje s INOM- događaj stoljeća !Stvara se moćna kompanija- novac koji će se prikupiti
u velikoj mjeri će izvući zemlju iz krize..nikad je nisam kupila.
– HT- meni nezanimljivo- premala dividenda, dobitak …za penzionere…aktivan građanin više uštedi
kupnjom godišnje – na rasprodajama…prodala davno.
– LKRI- potencijal za budućnost, ali treba vremena..prodala davno
– ZABA- fantastičan software-ski iskorak , kao da postaje malo hrvatskija od recimo PBZ-a…prodala
12-2007.
– LRH- vrijednost pomućena neodlučnošću pravosuđa. Inzistirati na nagodbi spora- u korist svih
strana…prodala davno 2008.
– ADRS- ne zanima me,prodala 2009.
– CROS- ne zanima me,prodala 2009.
– PBZ- izborili su se za dividendicu …sirotinjsku..! Prodala sve 2011.
– KOEI- nevjerojatno dosadna dionica- kratko vrijeme imala 2007-08.prodala.
-HUP- ne znam što će poslodavcima ova dionica- ako su pravi poslodavci-portfelj trebaju rasprodati
prestati se baviti burzom i početi raditi u ulagati…bolje da otvore novo dohodovno poduzeće.
– LEDO- prodala na preko 20 tisuća? Nikad poslije nisam kupila.
– ERNT- prodala na 1850,00 kuna. Nikad poslije je nisam kupila
-ADPL- nikad je nisam imala
– PTKM- prodala u jednom malom portfelju koji više ne postoji
– KORF- trejdala malo- pauza trenutno -u svom portfelju je nemam i nikad nisam imala
– ATPL- držim je od početka 2007.
– TNPL- prodala na 1400-poslije nisam kupovala
-INGRA- držim je odpočetka- dokupljivala-imam je i sada
– DLKV- slično kao ingra bez dokupa
– PODR- imala je dugo- prodala 2010?
-BELJE- ne kupujem
– KODT- jedva izašla na 1850-2200,00 ? nikad je poslije nisam kupila…………..eto…
……….trenutno razgledavam 2 portfelja. Mali i veliki…….itd.itd…

Od ogromnog portfelja- ostalo je 6 dionica. Samo jedna – nije u prvoj -klasi, nego drugoj.
Naravno, da su cijene nisko, ali kompanije koje imam, imat će svoj rast, a meni ne trebaju
njihove najviše cijene. Izlazim jednu po jednu..
Ono što je meni važno- ne moram ih sada ,kad su nisko prodavati..nego čekam rast cijene…
i jednu po jednu prodajem sa što je manjim minusom moguće.
Obavijestiti ću te koliko mi je novaca ostalo- kad prodam zadnju- tj. kad ZADNJA ODRADI RAST.
To je to- za mene.
A što ću onda dalje -vidjeti ću. Čujemo se.

-HUP- ne znam što će poslodavcima ova dionica- ako su pravi poslodavci-portfelj trebaju rasprodati
prestati se baviti burzom i početi raditi u ulagati…bolje da otvore novo dohodovno poduzeće.

Wow

The nine most terrifying words in the English language are: "I'm from the government and I'm here to help" - Ronald Reagan

Wow
[/quote]
??? A zašto misliš da je poslodavci imaju?

tko zna-zna! [thumbsup]

Nekoliko misli o kompanijama na burzi:

-ADPL- nikad je nisam imala

– KORF- trejdala malo- pauza trenutno -u svom portfelju je nemam i nikad nisam imala

http://www.youtube.com/watch?v=fKvXiBVK-K4 [thumbsup]

ZELIM BITI BRUTALNO USPJESAN KO bananarama................................

New Report

Close