Za sve bivše ljubitelje LKPC.
Mali clanak u Slobodnoj:
…….da ne bude zabune,pobrinuo se i županijski vječnik SDP-a Petar Jeličić koji u javnosti poručuje
Sad kad je HDZ krepao,pomest ćemo bandu iz Lučke uprave,Luke Ploče i policije.
izvor, današnja SD.
p.s.Kukuriku koalicija je zatražila mandat na raspolaganje kod svih javnih poduzeća.Znaći li to da nam Pavlović odlazi u povjest?
LKRI.LKPC,DDJH,KOEI,PTKM itd nisu javna poduzeća već dionička društva gdje je država većinski vlasnik.
Paclović u LKPC ne pada po ključu več radi posebnih "zasluga",ako pada!
[/quote]
Narvno da sam na to mislio,samo se krivo izrazio.
bok ekipo , danas sam doma , pa sam mislio prodat malo HT-a , ali neznam šta da kupim , dali mi možete dati kakav prijedlog? unaprijed hvala.
presavij pare i vrati nazad u carapu ..kako bi reko kolega saladin
[/quote]
– evo vam savjeta gospon Invertera napisanog na temi ATPL.
– 21.05.08. 10:08 .
– ide ATPL na 10.000kn za 2god.
– I love this game.
Pozdrav !
da želim pare čuvat u čarapi nebi bio ovdje.
i rekao sam šta da kupim , a ne gdje da pospremim novce.
presavij pare i vrati nazad u carapu ..kako bi reko kolega saladin
[/quote]
– evo vam savjeta gospon Invertera napisanog na temi ATPL.
– 21.05.08. 10:08 .
– ide ATPL na 10.000kn za 2god.
– I love this game.
Pozdrav !
[/quote]
stvar je u tome da ekipa koja je nakrcana iznad 1000 kn…to jos uvjek misli [lol] [lol] [lol] mozda si medju njima [smiley]
jesam.
AD Plastik – novi veliki ugovori, mogučnost dividende(od 8 posto) i dobra podcijenjenost.
Pa eto.
ok. ADplastiku sakupljam polako, ali sam čuo jednu prepostavku koja kaže: ad plastik proizvodi auto djelove za renalt (kako god da se piše) , a renault izvozi svoje aute u IRAK ili IRAN ( neznam točno koju, stalno ih brkam) , amerika sad planira napast tu zemlju u koju renault izvozi svoje automobile. sad kako će se taj rat odrazit na dionicu ADPL.
napominjem da je ovo trač koji sam čuo , dajte me uvjerite da je taj trač lažan.
i nemojte mi davat kulju, samo prenosim što sam čuo.
ok. ADplastiku sakupljam polako, ali sam čuo jednu prepostavku koja kaže: ad plastik proizvodi auto djelove za renalt (kako god da se piše) , a renault izvozi svoje aute u IRAK ili IRAN ( neznam točno koju, stalno ih brkam) , amerika sad planira napast tu zemlju u koju renault izvozi svoje automobile. sad kako će se taj rat odrazit na dionicu ADPL.
napominjem da je ovo trač koji sam čuo , dajte me uvjerite da je taj trač lažan.
Čekaj je li napada zbog renola ili ADPL [cool]
Sretan i berićetan Božić svim forumašima,naročito ozbiljnim momcima kao što je Twikser,
zločestim momcima kao Inverter,izgubljenim momcima kao što je Splićo,frustriranim momcima kojih je
najviše,dobitnicima na burzi iako h nema više od prstiju jedne ruke i naravno Ivani 7 koja laže da
su joj otupile škare koliko nas je ošišala,ali ćemo joj to oprostiti u ovo predprazničko vrijeme!
Želim da vam med mlijeko poteče u potocima,toliko puno,da od viška i meni doteče.
Živjeli!
U ćemu je problem?
Što se više auta zapali više će trebati novih_dugoroćno,pa svi mi smo dugoročni i dugoročniji
investitori!
Poštovani,
tu je puno pretpostavki. Dakako da ADPL proizvodi dijelove za bliski Istok, ali mali dio cijelokupnog prometa Renulta ide u Irak. Iran kupuje Peugeot više nego Renault. Osim toga, rizike Renualta kao glavnog kupca sada ADPL dijeli i sa FIatom koji po mojem viđenju, će u budućnosti činiti gotovo jednak dio proizvodnje kao sada Renault. Dakle ako i Renault u prodaji pada, a ne pada na cijeloj bazi, onda veliki dio uzima Fiat. Tako da je općeniti rast ADPL proizvodnje u općim uvijetima dosta ostvariv.
Čujem da su u Italiji uveli zakon o zabrani bilo kakvog plaćanja preko 1000 Eura u gotovini.
Čujem i da ti isti Talijani ko mutavi kupuju zlato po RH zbog tog zakona, a od naših otkupljivača zlata koji su niknuli preko noći po cijeloj zemlji .
Sretni blagdani svima !